Reklama

Reklama

Tichý spojenec

  • USA Silent Partner (více)

Obsahy(1)

Gordon Patrick (Nick Moran), agent CIA, má za úkol vyšetřit záhadnou smrt důležitého ruského politika. V Moskvě potkává Dinu (Tara Reid), protřelou dívku s tajemnou minulostí. Společně odhalí spiknutí, které je zavádí do míst odkud není návratu.Organizovaný zločin, nájemné vraždy a politická korupce, jsou jen špičkou ledovce. Jak Gordon přijme krutou realitu, že na ty, kterým věřil by si měl dávat největší pozor?Tichý spojenec, akční thriller s rychlým spádem, zobrazuje drsný a nelítostný svět organizovaného zločinu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Přestřelená blbost s nezvládnutými akčními scénami, ale občas je to sranda. Je třeba jenom vypnout mozek, nicméně nevím jestli bych to doporučil v tomhle směru se dají najít i zábavnější obskurní kousky než tento.35% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +Tara Reid, akce -zbytečně snaha příběh zamotat, moc jsem se neorientoval kdo je kdo, hlavní hrdina je nevýrazný/// Překvapivě solidní akčňák, který sice na Bourna nemá ani v nejmenší, ale je v podobném "hektickém" duchu, takže se nudit nebudete. Kdyby to mělo větší rozpočet a lepší réžii, tak bych hodnotil lépe./// Celkem 56%/// ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Jak to môže byť tichý spoločník, keď sa neustále ukazuje, vyplakáva, odhaľuje a uteká? No ja neviem, navyše tie CIA blbiny sú zvrátené, postrádajú akýkoľvek prvok vierohodnosti. Aspoň v náznaku. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Jak hodný starý černý strýček Žiguli ujede mladým dravým černým Volgám, a to ho řídí pouhý analytik ze CIA. Není divu, že Američani jsou na špici světa, když jejich analytici překonají operativce protivníka. Jak by to asi dopadlo, kdyby místo papírového úředníka CIA poslala skutečného agenta? ()

type_B odpad!

všechny recenze uživatele

Další z řady nudných béček, které poslední dobou (24.3,09) vysílá Nova pozdě večer. Pitomý špionský klouček z kanclu jede na zkušenou do postkomunistického Ruska, kde ho chce sejmout odnož bývalé KGB. Potká pěknou bloncku, s kterou ani nic nemá (zlatej James Bond, to byl, panečku aspoň hřebec). Samozřejmě nakonec nic nevyřeší a bloncka s ním ani neodjede, prej kvůli mámě, nebo co... No to by člověk chcíp. Závěr filmu je opravdu úplně ztracenej. Atmoška na pyču. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Velmi slušný americko-ruský "akčňák" s Tarou Reid. Scénář nenudí, akcí je celkem dost (nejvíc jsem se bavil při honičce se žigulem - to tvůrci udělali velkej plus :-D ) a konec není typický, jaký by člověk u tohoto typu filmu čekal - lepších 70%. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Náhodou jsem na to brzo ráno narazil a docela mě to zaujalo, taková akční honička v Moskvě, kdy je každý proti každýmu. Možná jindy bych to hodnotil hůř, ale měl jsem docela náladu to dokoukat a to musím ocenit. ()

hans500 

všechny recenze uživatele

Zpočátku poněkud nudný, ale po chvíli docela dobrý film. Akční scény dobře natočené, průměrní herci a scénář, plusem je i konec (není typicky americký). ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Analytik CIA Gordon Patrick (Nick Moran), odborník na Rusko a velmi dobrý přítel ruského ministra financí Mikhaila Garina je vyslán do této země, aby prověřil údajnou sebevraždu svého přítele. Hned od příjezdu ale zjišťuje, že ruské straně o zjištění pravé příčiny moc nejde, a naopak by některé věci ráda utajila. Ale kartami ještě může zamíchat Garinova dcera Dina (Tara Raid), které její otec před svojí smrtí dal tajné dokumenty. Díky těmto dokumentům jsou Dina i Gordon živými terči všech tajných služeb, které v Rusku existují ... Naše nejsledovanější televize nás během posledních týdnů zásobuje spoustou béčkových filmů (povětšinou v hlavní roli s Dolphem Lungrenem) - některých špatných, a některých ještě horší. Tento sice patří k těm špatným, ale v této kategorii je jeden z nejlepších. I tady se dá najít pár zajímavých elementů (například Tara Raid, v každé scéně v novém kožíšku - a v jedné bez kožíšku jen ve spodním prádle), na druhé straně i tady je spousta ptákovin - až moc dlouhá automobilová honička žigulíka nebo stupidníé přestřelka, do které se zapojují téměř všichni okolojdoucí (mimo jiné i číšník z restaurace a málem i děti z blízkého hřiště). .. ()

Kovaja 

všechny recenze uživatele

Film to nebyl v žádném případě bůhvijáký ale sem tam nepostrádal akci a napětí.Pravda je že sem se na něj koukal jenom kvuli Taře a ta mě nezklamala ba naopak mile překvapila.V postelové scéně ukázala svůj nádhernej zadeček jen je škoda že to tím taky skončilo ale ve filmu byla moc sexy. ()

Pingu 

všechny recenze uživatele

Film nabízí několik hóóóódně "zajímavých" okamžiků. Např. když se Gordon ztratí v tunelu do letadla a z ničeho nic je na silnici se žigulem....hmmmm.A jak s ním ujíždí :o))). Jestliže u toho vypnete hlavu a necháte se unášet dějem, dostanete ale celkem výborný akčňák. A těšte se - na jako vždy - sexy Taru Reid. ()

Gixian odpad!

všechny recenze uživatele

Film je tak amatérsky zmrvenej jak překlad jeho názvu. Výprava je zoufalá, herci extrémně nepřesvědčivý, a zápletka fakt ubohá. Prostě odpad jak vyšitej, Tara neTara. Nechápu jak to může mít 49%, fakt nechápu. ()

lxbch 

všechny recenze uživatele

Zápletka filmu Tichý spojenec smrděla víc než tichý pukavec. Tady něco nehraje, řekl jsem si po jejím přečtení. Bylo to ústřední herecké duo. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Tempo James D. Decka je vražedné, ale nie od rýchlosti. Zabije vás nudou a nepredstaviteľnou televíznosťou. O hercoch škoda hovoriť, aj ten Henry ma ten istý ksicht, ktorý Mel v Odplate odstrelil cez vankúš. Nepekné spojenie napätie v studenej Moskve. Otočte hlavou inam, tu sa film jednoducho nepremieta. (videné 24.5.2018, AMC archív) ()

Black3R 

všechny recenze uživatele

Najviac sa mi páčila tá naháňačka s Ladou a Volgami, to nemalo chybu :) Ale s celkového dojmu s filmu som bol prekvapený, ani dobré ani zlé. Tak akurát tých 50% ()

Reklama

Reklama