Reklama

Reklama

Bojovníci země

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

"Bojovníci země" je skupina ochránců zvířat, která se rozhodne vloupat do laboratoře dr. Woodse a osvobodit zvířata, na nichž se provádí testy. Když však do objektu vstoupí, zjistí, že klece jsou prázdné. Nikdo z nich netuší, co je za zdmi laboratoří čeká. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pokud bych hodnotil jen samotný námět, tak by to ještě ušlo, protože jsem v něm našel několik velice zajímavých podnětů, které mě docela zaujaly. Jenže pokud jde o filmovou podobu, tak tady jsem narazil na něco naprosto otřesného. Jediné co se ještě dalo překousnout byla hudba. Některé melodie doslova potěšili mé sluchové orgány, ale jinak mi celý film přišel jako nějaká parodie. Neherci předváděli naprosto amatérské výkony, speciální efekty se zmohly jen na kouřovou clonu, nebo světlo valící přímo do kamery. Tak borka mi svým vzhledem i pohyby připomínala tu portugalskou mršku z filmu [Rec] akorát v mnohem horším provedení. Nesrandovnější z celého filmu byl tlustý ochránce zvířat a speciální komando, které předvedlo pěkný p.r.d. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Je vidieť, že kanadský dolár je o poznanie slabšia mena ako jeho americký menovec. Horrory z kanadskej produkcie sú spravidla známe nízkym rozpočtom a slabými hercami. "Bojovníci zeme" sú toho exemplárnym príkladom. Občas sa však Kanaďanom podarí zrealizovať aspoň zaujímavý námet. Tohto filmu sa to ale v žiadnom prípade netýka. Toto je vlastne úplny odpad! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v kanadské provincii Ontario ve městě Hamilton. (Terva)

Reklama

Reklama