Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krvavý svár mezi rodinami Hatfi eldových a McCoyových zuří již celá desetiletí. Teď se však chýlí k hroznému konci. Jodie Hatfieldová se totiž zamilovala do Rickyho McCoye. Její dva bratři se rozhodnou vztah násilím ukončit, ale omylem při tom zaviní smrt Rickyho malé sestřičky. Ricky nedbá varování samotného Eda Harleyho (Lance Henriksen - DÉMON POMSTY, VETŘELEC vs. PREDÁTOR) a žádá Pumpkinheada - legendárního démona pomsty, aby mu pomohl s odvetou, která by jednou provždy vymazala rodinu Hatfieldových ze zemského povrchu. Krveprolití začíná... Pumpkinhead vraždí všechno, co mu přijde do cesty a jedna věc se zdá jasná: svatba se tu uskuteční jedině přes jeho mrtvolu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (43)

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Konflikt Kapuletů a Monteků Divokého západu je dostatečně znám a byl už několikrát zfilmován, ale nikdy z toho nevznikla taková srágora, jako je tohle. Hurst sem namontoval čarodějnici a cosi jménem Tykvohlav a místo aby po sobě členové znepřátelených klanů stříleli, začali si vyřizovat účty prostřednictvím výše zmíněné zrůdy. Jeden z těch filmů, které jsou tak mizerné, že nejsou ani směšné. Nedokoukáno. ()

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Zas takový průjem který jsem čekal to nebyl. Hodně mě zajímalo monstrum Pumpkinhead protože na zahraničních stránkách vídávám prodávat jeho sošky a neznal jsem ho. Mrknul jsem tedy po jeho filmech a zrovna byl jako novinka u nás v pujčovně tenhle díl. Vzhledem k tomu, že jsem neviděl předešlé části, nemohu říct jestli je to oproti nim jen slabý odvar. Mě osobně se horor líbil, hlavně tedy samotný Pumpkinhead je simpatický démon, nejde z něj sice strach (opět, nevím jaký má vzhled v předchozích dílech) a vypadá spíše roztomile, ale něco na něm prostě je :). Film má šíleně pitomý děj, ale ten vyrovnávají řeznické orgie které rozpoutává v českém znění "Tykvohlav"(dementní překlad). Krom příběhu se mi zde nelíbila ještě jedna věc, a to byla přehnaná scéna, kdy si jedna z obětí kapesním nožíkem uřízla během minuty nohu. Naprostá hovadina, chtěl bych vidět někoho kdo si nožem přeřízne kost jako by to byla šiška nějakého salámu. Tohle se jim opravdu nepovedlo, působí to spíše směšně a zbytečně to film sráží do shitek. ()

Reklama

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

V skratke: Vyvoláme z pekla gumenú príšerku, ktorá má hlavu jak televízor a nazveme ju Pumpkinhead ( Tykvohlav :)). Ona potom bude chodiť po lese, stúpať ľuďom na hlavy, vyberať im črievka a robiť kadejaké iné drobné nezbedy. Dve rodiny v počte členov 2x15 ľudí (aby bol materiál na pokusy) ľahnú popolom, lebo si do nej všetci budú chcieť vystreliť. Všetko naše snaženie bude vyzerať lacno a céčkovo. Ako komédia vynikajúce. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Mám taký dojem, že i keď jednotka nebola žiadna sláva, rozhodne bola lepšia ako jej pokračovania. Príbeh je už totálne hlúpy, to vysvetlenie prečo démon kosí početnú rodinu sa chvalabohu len tak nevidí a nepočuje. Okrem aspoň trocha slušných gore efektov tu naozaj nie je nič, čo by stalo za dlhší komentár. Len by ma ešte zaujímalo, kde režisér zobral tak nesympatickú a zle hrajúcu bandu.  Slabé 2*. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Příběh je strašně hloupý, prostý a nezajímavý, vůbec nic nového nepřináší, k tomu ještě až přehnaně stereotypní charaktery nijak příjemných postav s přitroublými dialogy (Ricky mě doslova iritoval a při jeho přehrávaném vzlykání, jak mu zabili sestru a jak za to budou pykat jsem měl chuť to vypnout). Český distributor to s úplným klidem mohl do oběhu pustit pod názvem Romeo, Julie a Tykvohlav, mnohem více by to celý film vystihlo a myslím, že by to nalákalo i více diváků a divaček. Všechno to zachraňuje jen samotný Tykvohlav, u něhož kvituji oproti předchozímu dílu výrazné ubrání digitálních triků a použití staré dobré gumové masky a jeho akce – hlavně nerovnoměrné souboje hlava č. 1 versus past na medvědy, hlava č. 2 versus Tykvohlavovo chodidlo a hlava č. 3 versus Tykvohlavovy dlaně a klasicky stará čarodějnice a její obydlí – to zábradlí kolem jejího domku se mi strašně líbilo. Za něco stojí jen rozjetých závěrečných 20 minut. Minuty předtím jsou jen nudnou a občas až protivnou šedí. 1,5* ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama