Reklama

Reklama

Vysněný svět

(TV film)
  • USA My Louisiana Sky (více)

Obsahy(1)

Dvanáctiletá dívka Tiger žije se svými mentálně zaostalými rodiči a babičkou v Louisianě. Otec i matka jsou nejhodnější lidé na světě a mají Tiger moc rádi, ale sami o sebe se postarat nedovedou. Práce a odpovědnost leží na milující, moudré babičce Jewel, které Tiger pomáhá i o prázdninách. Na babiččiny narozeniny přijíždí Jewelina druhá dcera, která žije ve velkoměstě. Jako dárek přiveze své matce televizi. Je to pro všechny šok, protože televizi nikdy neměli. Z první reakce babičky je zřejmé, že se obě ženy nemají moc v lásce. Tiger začíná snít o velkém, úžasném světě, který viděla v televizi. Když babička nečekaně zemře na infarkt, vezme teta Tiger na několik dní do rušného moderního města. Pár úžasných volných dní končí a Tiger se musí rozhodnout. Zůstane s tetou, nebo se vrátí na venkov a bude se starat o své rodiče… (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

tranquill 

všechny recenze uživatele

"Lidi se bojí všeho, co je jiný, ale to neznamená, že je to špatný, protože jiný je jenom jiný..." Tohle zajímavé drama mohlo mít rozhodně i na víc. ()

Radek273 

všechny recenze uživatele

Krásný snímek plný klidu a pohody odhalující život na venkově, který téměř nezasažen ruchem civilizace přináší životní poznání, podle něhož by se měl každý člověk řídit, nebo alespoň tímto směrem směřovat. Perfektně ukazuje, že přes starosti moderního života se mnohdy zapomíná na to nejdůležitější. Anebo dokonce na Ty nejdůležitější! ()

pupidup 

všechny recenze uživatele

Tento krásný snový a hluboce lidský film na nedělní dopoledne, si zaslouží víc hvězd, než mohu dát. Plyne klidně, pomalu, bez větších zvratů, přesto vypovídá o tom, jak by to být mělo. Jak to ve skutečnosti mnohdy je, to je jiný příběh, který můžeme my všichni psát....svými životy. ()

Reklama

Reklama