Reklama

Reklama

2001 maniaků: Pole vřískotu

  • USA 2001 Maniacs: Field of Screams
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Skupinka mladých ľudí sa vydáva na výlet. Všetko vyzerá fajn až do okamihu, keď havarujú. Vydajú sa hľadať pomoc a ocitajú sa v čudnej dedinke, na „stanovisku“, ktoré je už však obsadené dedinčanmi-maniakmi. Tí ich milo privítajú, ale všetko sa zmení, keď títo kanibali dostanú chuť na ľudskú krv a začína sa boj o prežitie. (ash99)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (39)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Jižanský maníci v Pleasant Valley mají nedostatek návštěv, tak se jejich jádro rozhodne vycestovat na sever a dát si tam pořádně do nosu. První na co narazí, budou dvě blond blbky (obdoba Paris a Nicole) a celá jejich natáčecí crew. Role starosty George W. Buckmana se tu ujal Bill Moseley (celkem dobrá náhrada za Englunda), no a je to prostě taškařice. Co si vzpomínám, jednička určitě nebyla tolik Bé a dýchal z ní vyšší rozpočet, ale tohle taky není žádný průjem. Počkám si ale každopádně na unrated a snad i nějaký ty titulky - pak až definitivně zhodnotím. ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Pět let po více než slušné jedničce natočil Tim Sullivan sequel 2001 maniaků... A co si budeme nalhávat, nebyl to příliš šťastný nápad... Že bude tento kus levnější, s mnohem horšími herci (no, teda až na Christu Campbell, na tuhle dívčinu se opravdu dobře kouká) jsem tak nějak čekal... To, že vraždy nebudou tak originální jako v prvním díle, taky... Ale že budou naprosto amatérské, to už ne... A když k tomu připočtu naprostou absenci vtipu a že byl chrismatický Englund vyměněn za Moseleyho, vyjde mi hodina a půl hororového utrpení... Ne, na tenhle kus se nevyplatí dívat nikomu, je to naprostá ztráta času... ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Verze 2001 maniaků z roku 2005 se mi celkem líbila. Ale tahle verze z roku 2010 je úplně mimo moje chápání. Naprostá zhovadilost a prznění hororovýho žánru. Tenhle film si hraje na něco na co nemá a z odpadových vod ho zachraňuje pouze výkon Billa Moseley(ho) ( jeden z jeho slabších výkonů ) a Lin Shaye. Ostatní " herci " byli naprosto tragičtí. Tohle rozhodně nebrat !!!!!!!!!! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné zklamání který hodně bolelo. Film s Englundem byl vtipnej, krvavej a zábavnej, a dodnes na něj vzpomínám s láskou. Na tohle ale hodně rychle zapomenu. Za prvé nesnáším to že se hillbillies přesouvaj na jiný místo i když prakticky tu není žádná změna, působí to strašně zbytečně. Postavy od jedné do konce jsou nesympatické a tupé. Zatímco v jedničce měly aspoň Engluda a pár dobrých postav tady mají Moseleyho který nemá totálně žádný charisma na tuhle roli a všechny postavy jsou naprosto klišé a nudné. Bylo mi jedno k chcípne a celej film jsem jen kroutil hlavou. škoda. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

O dost slabší než první díl, hlavně pak o Englunda, ale pořád je to HK, u které jsem se párkrát dost slušně vysmál, takže to nepovažuji za ztrátu času. Radši tohle než ranec "vážných" kokotin, který si na něco hrají, přitom nejsou nic než brak. Tohle už je čirá nadsázka, kde se smějete i splatterovým efektům. Jako odpočinek od "bububu" se to určitě dá. 55% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Film byl natočen během 12 dnů v Iowě. (Chatterer)
  • Rolu Hucklebillyho stvárnil herec Ryan Fleming, ktorý si ho zahral aj vo filme 2001 maniaků (2005). (ash99)

Reklama

Reklama