Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(14)

Obsahy(1)

Robert Bridge prednáša na psychologickej fakulte. Po smrti svojho malého syna sa stretáva s Alison, ktorá je v kontakte s dušami mŕtvych. Poprosí Alison o spoluprácu, pretože chce dôkladne preštudovať jej metódy a napísať o jej schopnostiach prácu. Ich vzťah sa skomplikuje v momente, keď sa Alison zjaví mŕtvy Robertov syn. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

danny_21 

všechny recenze uživatele

Solidiní britský duchařský počin, který vykresluje vztah psychologa Roberta ( už vím jak jsi se dostal do Hollywoodu k zombákům, Andy ) a média Alison, kterou navštěvují ( pronásledují ) duchové a ona se jim snaží porozumět a někdy i pomoct. Pointy některých epizod ve, stylu Šestého smyslu, jsou hodně zajímavé a originální, původní hudba výborná, dá se říct, že herecky slušné, nicméně celkový dojem kazí monotónost debat obou hlavních protagonistů - psycholog skeptik se snaží pomoct, médium hystericky ječí, že se jí nevěří - no a nakonec byla podle mě poměrně velká škoda, prozradit záhy v druhé sérii jak seriál skončí - tvůrci to mohli víc vygradovat. Díky tomu seriál hodně kolísá mezi lepšími a průměrnými díly přes celé dvě série a proto hodnotím jako lepší průměr - 65 %. ()

Loooki 

všechny recenze uživatele

Mystično ja môžem, tak ako je to tiež v seriály Médium (tiež tam účinkuje Alison, ale DuBois), alebo skôr by som tento seriál pripísal ku Ghost Whisperer...no verte mi Afterlife je tisíc krát lepší, je tam famózna hudba...Briti ma v tomto nesklamali a čo je hlavné, niekedy je oveľa lepšie vidieť dojemnú scénu s perfektnou hudbou ako len stále vidieť ten presladený úsmev Jennifer Love Hewittovej alá Emerika ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Nečekejte žádný velkovýpravný spektákl ve stylu Heroes nebo Lost. Naopak, Afterlife je poctivá, britská duchařina, autentická, zdravě obyčejná, přitom dosti drsná, dodržující zajeté tradice dobré, britské "detektivky". Bavil jsem se. ()

Sowa 

všechny recenze uživatele

Skvělé a precizně zpracované drama. Žádné speciální efekty či masky, jen výborní hlavní představitelé a děsivá atmosféra. Proč jen ty britské seriály nejsou tak populární jako ty americké...??? ()

sue2008 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se nemohla rozhodnout, jestli dát 4 nebo 5 hvězdiček. Jediné, co mi na seriálu vadilo, byla hlavní hrdinka (přiznávám, že je to asi hlavně subjektivní) a její neustálý hysterický řev. Nakonec rozhodl poslední díl 1. série, fakt, že ne všechny díly končí happy-endem a celkový závěr seriálu.... ()

numan 

všechny recenze uživatele

No samozřejmě, že to je telenovela. Ale JAKÁ! Až při ní jsem si uvědomil, jak dobrý mohl být Ghost Whisperer - ale to by ho pravděpodobně museli dělat angláni. Už pilotní díl se mnou pěkně zacloumal. Žádné MTV xichty, jen permanentně vystressovaná a místy až šílená blondýna, co by těžko vyhrála jakoukoliv soutěž krásy včetně Miss Over 30 a jako její protihráč profesor psychologie frustrovaný tragickou ztrátou syna, ze které se obviňuje. Zapomeňte na povinné seriálové happy endy. Na ploše čtrnácti padesátiminutovek se tu rozehrává neskutečné psychodrama s místy až krutě dokonalou atmosférou. Nenajdete v něm žádné bombastické efekty, žádné potoky krve, všechno je až komorní ovšem velmi působivé - včetně výborné hudby. Ne všechny díly jsou dokonalé, možná by se něco dalo vypustit, ale před celkem hluboce smekám. Jedna z nejlepších "duchařin", co jsem kdy viděl. ()

Reklama

Reklama