Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor Ethan Learner veze rodinu z koncertu, a když zastaví u benzinové pumpy na Reservation Road, jeho syna srazí a usmrtí auto řízené rozvedeným právníkem Dwightem Arnem. Ten veze svého syna z baseballového zápasu. Arno z místa nehody ujede. Tragédie zasáhne oba muže stejnou silou. Ethan, jehož manželství prochází krizí, není schopen přijmout synovu smrt, bere vyšetřování do vlastních rukou a rozhodne se najmout právníka. Dwight má trýznivé výčitky svědomí a enormní strach, že mu jeho bývalá žena zakáže kontakt s vlastním synem, mu nedovolí přiznat se. Souhrou neuvěřitelných náhod se Dwight stane Ethanovým právníkem. Teď už je jen otázkou času, kdy se pravda dostane na povrch! (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (139)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Reservation Road bych označil jako "drama pro začátečníky". Všechno je jaksi zjednodušené, doslovné a naštěstí jsme ušetřeni scén, kdy se někdo dlouze přemýšlejíc dívá dlouze do prázdna. Formální stránka je bezchybná a Phoenix a Ruffalo ze sebe dávají všechno. Ovšem srovnávat s nejlepšími v žánru (napadá mě např. civilní Jako malé děti) se film nemůže. 70 % ()

psychoJoa 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je naprostá emocionální bomba. Těžký a náročný příběh je vykreslený zcela přirozeně a lidsky, tak, že se dotkne vašeho svědomí. Celý příběh se točí kolem motivu viny a musím říct, že jeho zpracování je mistrovské. Připravte se však na to, že film dřív či později opravdu přivede k pláči, tísni nebo lehké úzkosti nebo depresi. Hlavní protagonisté předvádí skvělé výkony, díky kterým se na jejich postavy divák napojí zcela plynule a pak tak spolu trpí a trpí... až do konce. Který mě vyrazil dech. Tleskám! ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Bylo to dobrý do té doby, než se ty jejich životní osudy jakoby NÁHODOU propletly - ta náhoda mi přišla hódně trapná. Najdou se tam jak silné scény (třeba když se žena začne obviňovat z jeho smrti), tak i trapné scény (však uvidíte, pocítíte...). Celou dobu ale víte, kam přibližně bude ten děj směřovat. Ten film vám nic nedá. Nejvíc se mi z herců líbil Mark Ruffalo v roli toho sráženlivýho právníka. Kdyby tam hráli neznámí herci, tak to asi bude propadák. Na druhou stranu su rád, že jsem se na to koukl, což zní asi jako paradox. To bude asi tím, že jsem po včerejší kalbě takovej rozpolcenej.... ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Máte ucpaný nos a kapičky Vám nepomáhají? Nechte se pohltit tímto příběhem a budete volně dýchat, jako já teď. Chcete zjistit, jestli je Vaše řasenka vodě odolná? Poddejte se tomuto příběhu a určíte pravdu. Chcete zjistit, co Váš žaludek vydrží? Zhltněte tento příběh a poznáte realitu. Stručně řečeno: „Otevřete průchod svým emocím a užívejte si hereckou symfonii.“ ()

baXter 

všechny recenze uživatele

Hodina a půl nepředstavitelně nudné stopáže. Asi tak bych shrnul dohromady tuhle nicnevzbuzující tragickou nicku. Smutný příběh, který podlemě do filmu vůbec nepatří, protože diváka nijak nezaujme a pak si jen vyčítá, že je nelidský, když ho emocionálně nepostihuje zabití 10letého chlpce při autonehodě. Hvězda že jsem neusnul. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (1)

  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Connecticut, ktorý leží na severovýchode USA v oblasti Nové Anglicko. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama