Reklama

Reklama

Andy Samberg (Saturday Night Live) jako Rod Kimble, kaskadér s falešným knírkem a velkým snem, v této fantastické komedii tak nepředvídatelné, že nebudete věřit, co přijde dál! Rod nikdy nedopadl, aniž by si nenamlátil. Jeho rodina a přátelé si myslí, že si stále jen dělá legraci. A ke všemu jeho nevlastní otec Frank ho používá jako svůj boxovací pytel. Ale pár drobných problémů mu nemůže zabránit v největším kaskadérském kousku jeho života. Dále hrají Isla Fisher (Wedding Crashers) a Ian McShane (Shrek the Third), Pirát silnic je "neuvěřitelně zábavný od začátku do konce" a míra zábavy stoupá, když Rod vzdoruje smrti, aby vyhrál peníze, dívku a hlavně trochu respektu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nepotřebuji svými kaskadérskými kousky vydělat jeden až dva majlanty, abych svému nevlastnímu otci sehnal nové srdce, protože ho chci zmlátit, aby si mne vážil. A navíc nemám rád neschopné idioty, kteří berou svůj nalepený knír smrtelně vážně, takže mi Rod Kimble rozhodně k srdci nepřirostl. Přesto jeho dementním kaskadérským kouskům uděluji nezasloužené tři hvězdy a vůbec to není proto, že mi za to Andy Samberg slíbil na jednu noc zapůjčení Isly Fisher k údržbě všech jejích dostupných otvorů. Ne, ne, kdepak, v tom to není. ()

mr.twizta 

všechny recenze uživatele

Jsem fanda absurdního ferrellovského humoru, ale přesto úplně nejásám. Na vině je především Samberg v hlavní roli, a pak taky kadence fórů, některé z nich jdou ale geniálně přetažené (cool beans!) a přesně tak to mám rád. Hromada dobrých herců ve vedlejších rolích, škoda jen nevyužitého McBridea. McShane je otec roku! ()

Reklama

uzzi 

všechny recenze uživatele

Napoleon Dynamit tady stál modelem. Je tu snaha udělat podobně divně vtipný film, kde divní lidé dělají divné věci. Napoleonu D. to fungovalo bezchybně, ale ten sázel na ujetost bez přehnaného pitvoření, byl to vlastně vtip bez pointy a trapnost byla zábavná. Bohužel, když se něco kopíruje, moc se to nepovede. Nedá se sice říci, že by to byl úplný propadák. Ale zbytečný a málo vtipný kousek to rozhodně je. 40% ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, naprostá sračka. Jedna jediná scéna mě ovšem natolik rozesmála, jako žádná za poslední dva roky. Trojté salta a následný pád v lese mě naprosto rozsekal. Čekal jsem od Samberga a Tacconeho mnohem více, už jen proto, že jejich humor je geniální. Tento film geniální není. 45% 22.01. 2010 ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Obyčejná pohodová dementní komedie, která se snaží jen a pouze pobavit tim, že si Andy Samberg za každých okolností vždy nehorázně nabije držku při svých kaskadérských kouscích, ale daří se jí to dobře, i když sem teda čekal ještě o fous větší prdel, ale nejgigantičtější pád ze svahu, co se dá za celou historii filmu vidět a závěrečnej veleskok fakt stojí za to ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Kapela, která hraje během Rodova (Andy Samberg) skoku přes patnáct autobusů, je ve skutečnosti Queens of the Stone Age. (SHI-SHA)

Související novinky

Stiller a Vaughn zachraňují svět

Stiller a Vaughn zachraňují svět

05.07.2011

Osvědčené „ksichty“ z komediálního sdružení Frat Pack si spolu zahrají v akční sci-fi komedii Neighborhood Watch, která je u studia 20th Century Fox ve výrobě už od roku 2008 a za tu dobu se u ní… (více)

Reklama

Reklama