Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh začíná tím, že se obyčejný chlapík, který zoufale hledá práci, začne chovat jako násilník, když se dá dohromady s vůdcem kultu, strýčkem Davem. Jejich prvním skutkem je vloupání do zábavního parku, ale zjišťují, že totéž plánuje i Taliban. Nastává chaos a Postal Dude se teď musí postavit nejen teroristům, ale také významným politickým osobnostem. (Filmbox)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (258)

B!shop 

všechny recenze uživatele

No zas tak priserny to nebylo, ale porad to je dost slusna kokotina. Nejvetsi problem je, ze to krome par drobnosti nema s hrou vubec nic spolecnyho a pribeh je proste dementni. Aspon, ze tu sem tam padne naka slusna hlaska nebo se odehraje naka vtipna scena. A vsechny prestrelky jsou sice natoceny nic moc, ale jsou zabavny, strili se tu naprosto po vsem a ve velkym, takze skoda, ze jich tu je tak malo. Jinak herci jsou az na par vyjimek priserny. A hudba je docela slusna. Skoda, ze se Uwe nedrzel predlohy, mohlo to bejt zabavnejsi. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Postal (ten herní) je skvostnej, škoda že se víc jeho nálady nepřeneslo do filmu, je tu sice k dispozici zopár odkazů, ale téměř žádný (až na pár čestných výjimek - třeba těch mňoukajících), který by přímo oslovoval nějakou herní scénou, místo jsou k dispozici nudné hlášky o hře samotné, což nebetyčně nudné, takřka pitomé. Lehký problém mám i s hlavní postavou, podoba je sice fajn, ale postrádá charisma a všeobecně není Dude natolik frajer s čeným humorem, jak by mi bylo libo. I přes výtky je filmovej postal solidní satirou prošpikovanou ironií (Boll a nazivtípky? Skvělý!), ale i s dost častejma přešlampama (Neskutečně špatný scény Verne Troyera). Asi si skočím osvěžit paměť, pustím Postala a půjdu rýčem vybít sloninec. ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Jedna veľká Bollovina, ktorá ma dokázala miestami aj rozosmiať či šokovať. Toľko postrieľaných malých detí som ešte v žiadnom filme nevidel. Boll tu používa svoj osvedčený postup: som antitalent, nič neviem, ale aj tak dokážam spraviť film, ktorý bude pozerateľný. Áno film bol pozerateľný, Boll si robil srandu sám zo seba aj z Nemecka a celkovo to bol aj dokonca politicky nekorektný film. A ešte Verne Troyer bol opäť úplne geniálny. ()

DJ Lonely 

všechny recenze uživatele

Po všech těch kritikách tady jsem se na Postal ani moc netěšil, ale po jeho shlédnutí nemůžu jinak, než dát plný počet hvězdiček. Koukal jsem na to s kamarádem a celý film jsme se smíchy váleli po zemi. Viděl jsem většinu Bollových filmů, ale tohle je něco naprosto jiného a jedinečného. Asi se s většinou z vás neshodnu, ovšem já tenhle film vřele doporučuji. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Po HOTD nejlepší Uwe!! Chvílema to je opravdu docela vtipné a troufám si říct, že tam i je ta nihilistická atmosféra totálního ujetýho chaosu jako ve hře. Samozřejmě že film je o hodně mírnější a Uwe si myslí bůhvíjak to všechno neni hrozně cool a nekorektní a jak na všechny vyzrál. Je to sice blbost, ale oproti jeho jiným skvostům má Postal ohromnou přednost a to je hlavní hrdina. Ten zrzáč v hlavní roli je prostě dobrej. Sympaťák co by utáhl i mnohem lepší film. Je to celkem paradox, že Uwemu prospělo snížení rozpočtu a tudíž bezmoc najmout si všechny ty Slatery, Stathamy a Lokenový. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (12)

  • Uwe Boll prohlásil, že se jedná o jeho stěžejní film. (Petr23)
  • Vince Desiderio, ktorý pracoval aj na scenári, chcel pôvodne omnoho temnejší príbeh. Uwe Boll to však odmietol s tým, že radšej by chcel film poňať ako čiernu komédiu. (Jakub225)
  • Film stál iba 15 mil. dolárov. (Mihail123)

Reklama

Reklama