Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vydavatel významného časopisu Colonel Ryder náhle zemře na dovolené. Firmu přebírá jeho syn Tony (Dean Martin), který se doposud životem spíše poflakoval jako playboy, takže mu dosavadní ředitelé moc nevěří. Tony by chtěl časopis poněkud přeměnit a potřebuje k tomu financování. Komplikace nastanou, když za ním přijde detektiv z hotelu, kde otec zemřel, a informuje ho o tom, že v noci, kdy zemřel, viděl z jeho apartmá odcházet mladou dívku zabalenou jen v ručníku. Dívkou je Katie Robbins (Shirley MacLaine), která pracuje ve výzkumu ve stejném časopise. Ředitelé se obávají skandálu, který by mohl ohrozit nové financování a image časopisu, a naléhají na Tonyho, aby dívku nechal najít a umlčel ji. Tony dívku najde a pokouší se z ní dostat, co se vlastně té noci stalo a zda od ní nehrozí nějaké nebezpečí. Nebezpečím pro něj je ale spíše jeho vlastní zájem o Katie, její dosavadní snoubenec veterinář a tlak ředitelů na to, aby jí zabránil za každou cenu mluvit. (Peabody)

(více)

Recenze (5)

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Nechci tě urazit Svadbosu, ale nekrm lidi hloupostma ... Je to komedie o nevinné úřednici, která se dostala na dovolené do kompromitující situace tím, že se na útěku před vilným staříkem polonahá dostala z jednoho hotelového pokoje do druhého přes balkón a v tom pokoji byl ubytován šéf podniku, pro který ona pracuje. Byla samozřejmě viděna jak z pokoje vybíhá. Více prozrazovat není třeba, roztomilá komedie plná rozhovorů, kde si jeden vykládá postoje toho druhého zcela mylně a vzniká řetězec nepochopených až groteskních situací. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Trošku ťažkopádna komédia, ktorá mohla mať údernejší scenár a skúsenejšieho režiséra. Ústredná herecká dvojica robí čo može, lepšie scény striedajú nudnejšie, ale na jednoduché nenáročné pobavenie to stačí. Tretí komentár. ()

Mol 

všechny recenze uživatele

CONGRATULATIONS ARE IN ORDER FOR ME. I AM THE 10 MILLIONTH LADY TO CROSS THIS BRIDGE!! Tak tahle zamotaná komedie je rozhodně ze slabšího soudku a zachránit před nabíráním vody jí nedokázala, ani sladce roztržitá Shirley. Jediná scéna u které jsem se zasmál, byla před veterinární stanicí, kde zaštěkal pes a Dean dostal nápad. Carlos 2010 jako vždy tento film neviděl. Jen viděl, že někdo vyrobil titulky na titulky.com a tak si práskl nějaké hodnocení. Je to smutný, že se tohle pořád děje. ()

ilclassico 

všechny recenze uživatele

U nás neznámá komedie s vynikající Shirley a dost dobrým Martinem (i když, na jeho místě si umím představit lepší herce). Typická konverzační komedie ze šedesátých let. Jak jinak, skvěle a vtipně napsaný scénář, kouzelná Shirley, dobrý Robertson a dobrá režie. Film má spád bez jediného hluchého místa. Nemůžu dát pětku kvůli Bytu, který Shirley natočila rok předtím, no i tak jde o skvělou a chytrou komedii. V rámci žánru za 4. P.S. Je zajímavé, kolik lidí píše o filmech, které neviděli. Já jen upřesňuji, že našemu hrdinovi Tonymu nezemřel otec, ale strýc. ()

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Veľmi ľahká (a často naivná) komédia o nevinnom úradníkovi prichytenom v kompromitujúcej situácii s úradničkou z veľkého biznisu, a to vedie k sérii nedozorumení. Herecké obsadenie je plné obvyklých charakterových hercov (Gale Gordon, Jerome Cowan, Jack Weston a i.). ()

Reklama

Reklama