Reklama

Reklama

Captivity

Trailer 1

Obsahy(1)

Známá modelka je unesena a probudí se v neznámé, uzavřené místnosti. Pokouší se uprchnout větrací šachtou, ale útěk se nezdaří. Únosce všechno sleduje kamerami, sám je skrytý a nezbytné věci předává unesené modelce vysouváním plechového šuplíku. Po určité době modelka zjistí, že není sama, protože za stěnou je uvězněn ještě jeden muž. Podaří se jim navázat kontakt a probourat stěnu. Únosce trápí své oběti a ty se snaží vymyslet, jak uniknout. Pátrají po nich také policisté, kteří nejprve najdou kartu se záhadným řeckým nápisem a postupně získávají další zajímavé informace... Děj se odehrává v USA, ale film byl kvůli úspoře nákladů natáčen v Moskvě. (ČSFD)

(více)

Diskuze

T.r.i.s.h.

T.r.i.s.h. (hodnocení, recenze)

Můžu-li něco podotknout, pak to že jsem od toho nic nečekala. O to víc jsem byla mile překvapená, že ěm to nejen bavilo, i docela napínalo (první půlka) jo, jasné to bylo, ale osobně tomu atmosféru upírat nemůžu. A ty pánské macho komentáře typu "málo krve" "pěkná Elisha" "žádný zvrácenosti aka Saw" mě rozesmívaj. Opět se mi potvrdilo, že jako holka koukám na filmy jinak než chlapi, kterým zavřená holka obklopená svejma nočníma můrama, něvědíc naprosto o co jde, přijde k ohodnocení jako "WTF". Jsem ráda že mu nakonec nakopala pr*el.

Desperado

Desperado (hodnocení, recenze)

Dávať hviezdičky kvôli pekným herečkám môže len nadržaný adolescent :-)

poky_1

poky_1 (hodnocení, recenze)

Tomuto filmu mohu dát pouze 1 hvězdičku a to jen kvůli krásné Elishe Cuthbert, jinak je to strašná nuda ten film...

CZBios

CZBios (hodnocení, recenze)

Lidičky, jaká je ta verze pro americká kina nebo spíše release?

Hovado

Hovado (hodnocení, recenze)

Snad jediná good scéne je s mixérem. Ale jinak nic dechberoucího. Škoda takové ambice a je to v hajzlu!

Pedestrian

Pedestrian (hodnocení, recenze)

No, ty mučící scény beztak neukazují nic převratně brutálního (snad až na tu první), takže i kdybych viděl americkou verzi, nad 2* bych stejně nešel.

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

natočit cokoliv brutálního není umění, hodnocení to podle mě stejně nezlepší, spíš navopak

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

jak jsem už psal, nechápu, že takvou pytlovinu mohl natočit Joffé... je to hroznej film

Pedestrian

Pedestrian (hodnocení, recenze)

To bylo. Hlavně nechápu, kde je ta proklamovaná brutalita (povyk ohledně "drsných" plakátů).

petero

petero (hodnocení, recenze)

ten trailer na mňa vôbec nezapôsobil - nejak tomu chýba napätie ...

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

"Picka v nesnazich"? Dakujem, viac ma vzrusuje predstava co by snad mohlo vzniknut s projektu Singularity, dalsieho ohlaseneho Joffeho filmu...

choze

choze (hodnocení, recenze)

Podle trajleru připomínajícího SAW (btw. oba filmy distribuuje Lions Gate Film)se to tváří jako spotřební horůrek s pěknou holkou v hlavní roli a la NENÁVIST. Do toho ale moc nepasuje jméno režiséra Joffého (VRAŽEDNÁ POLE, MISE, VATEL) ani jméno scénáristy Larry Cohena (Telefonní budka), kteří se pohybují v trochu jiné lize. A šok z billboardové kampaně v USA? K smíchu, i když taky bych asi nechtěl, aby moje děti chodily ze školy okolo poutače s mučenou ženou...

Související novinky

Underworld of the Dead?

Underworld of the Dead?

12.04.2007

Dopřejte neschopnému, ale zato nadšenému tvůrci ždibec úspěchu a zavalí vás tunami dalších pozlacených výkalů. Určitě je znáte velí jim Paul W.S. Anderson. Dalším do party je Courtney Solomon, který… (více)

Reklama

Reklama