Reklama

Reklama

Maminčin mazánek

Trailer

Jeffrey Manus žije ve svých 29 letech stále se svou matkou a toto soužití mu naprosto vyhovuje. Jednoho dne však jeho pohodlnou existenci nabourá nový maminčin nápadník, který si začíná přisvojovat více, než by se Jeffreymu líbilo. Jejich spor se vyostřuje a u Jeffreyho se začínají nečekaně objevovat známky dospělosti... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (86)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jon Heder v roli maminčina mazánka zahrál co musel a já se u toho vcelku smál. Nejhorší je, že to takhle občas dost funguje, o to horší je realita pro toho člověka, o kterém je vlastně tento příběh. I když tady je to dost nereálný. Život je stejnak hrozně velká svině, i když to tady vidět není, ale jako komedie to ušlo. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No, cekal jsem dalsi Hederovo komedii o tom, jak hraje nejvetsiho retarda pod sluncem a je to naprosta kokotina a ona tohle pritom byla docela solidne natocena a v ramci moznosti normalni komedie o chlapkovi bydlicim u matky. Jasne, je to predvidatelny od zacatku do konce, ale Heder nehraje tak vylizany pako jako obvykle a misty se dokonce snazi i trochu hrat, pribeh docela prijemne odsejpa a videt ve vedlejsich rolich zhulenou Faris, starickyho Wallacha, Helberga z Big Bang Theory nebo Chalke ze Scrubs je fajn. Takze sice nikterak zvlast vtipna, ale ani nijak zvlast trapna komedie. A i kdyz to neni na vic nez 3*, tak pro me docela prijemny prekvapeni. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Máte tu něco, co není k zblití?" Drobná kritika rychlého občerstvení mne nikdy neomrzí, ale o tom tento snímek není. Je o týpkovi, kterého by jeho pravý otec, kdyby byl po ruce, jistě s chutí přejel autem a dobře by udělal. Jon Heder se snad narodil pro role zabržděných trotlů s ohromným egem, takže už skoro nevěřím tomu, že je hraje, ale to je jedno. Tohle je zkrátka zábava natolik prostoduchá, že mi chvílemi připadala skoro až milá. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Maminčin mazánek..fůůů. Celý ten film mi připadal takový rozmazlený a lepkavý. Jon Heder nebyl vůbec špatný. Role mu naopak sedla jako ulitá, ale mohl se snažit sebevíc..scénář byl bída. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Velice nudná a ve všech ohledech předvídatelná komedie, ve které jenom Jon Heder marní svým talentem. Zde jde totiž jenom o klišoidní příběh, jak se synáček neuměl odpoutat od své maminky. Víte jak bude probíhat a víte jak to dopadne. Souboje mezi Hederem a Danielsem, který to jediný docela dobře ustál, jsou vtipný jen občas a Diane Keaton je mi čím dál protivnější. Od téhle komedie ruce pryč. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nebál bych se pustit více uzdu fantazie a naprat to přímo mezi gule. Chyběl mi tu právě náznak crazy komedie, která by se sem náramně hodila, ale špatné to rozhodně také nebylo. Anna měla skvělou vizáž. Takto upravené vlasy s ladícím make-upem jí moc slušely. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, co je tak špatného na tom, když děcka bydlí u rodičů i v tomhle věku? Proč se netočí břichorvoucí komedie o puberťácích s čerstvě zaschlou maturitou, co zdrhaj z domu, aby byli cool a chudáci rodiče za ně půl roku na to platí dluhy, protože si mistři nevydělaj ani na nájem? Dneska se spěchá do práce, do chomoutu, do porodnice, pro půjčky, z baráku co nejdál od rodičů, a všichni přitom máme pocit, že je to naprosto normální. Bohužel, naprosto normální jsou taky průměrné jednohouby typu Maminčina mazánka, u kterého se sice párkrát pobavíte, ale pod kterým si zároveň klidně můžete udělat poznámku, že vidět ho někdy v budoucnu znova by byla ztrátou času, tolik potřebného k nějakému tomu spěchání. ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá, vcelku příjemná komedie, která má dobré herecké obsazení, i když mně připadá, že moje oblíbená Diane Keaton již v ničem jiném než v podobných komediích nehraje a zrovna v téhle jí to až tak nesedlo. Takže, i když na komedii tu až tolik scén k smíchu není, na jedno podívání to určitě je. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Byl jsem rád, že to nebyla jedna z řady tuctových teenagerských komedií, kde se objevují snad všechny druhy tělních tekutin:) Ale na druhou stranu, to nebylo až tak zábavné. Film se rozjede po necelých 50ti minutách, což je při jeho délce nic moc. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Prostředí 7/10/// +Anna Faris, Jon Heder, příjemný scénář, zdařilí český dabing -v komediálním směru slabší tah na branku/// Na první pohled tak trochu nenápadný film, který prošuměl i vodami DVD půjčoven. Pokud jste ho minuli tam, tak v televizi si ho určitě ujít nenechejte. Je sice znát, že se snaží hodně bavit a ne vždy mu to stoprocentně vychází. Ale jako příběh, ve kterém postavy z filmu můžeme denně potkávat mezi námi, je snímek velmi zdařili, v závěru dojemný a uvěřitelný. Postavy se chovají příjemně, přirozeně a civilně. Anna Faris si u mě opět hodně získala. Poslední dobou si vybírá podprůměrné filmy, ale zde se mi velice líbila. Snad jí to vydrží./// Celkem 77%/// ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Upřímně mě to docela překvapilo, protože jsem se u toho dost slušně pobavila. Jon Heder byl pro tu roli dost dobrá volba, ty jeho výrazy byly naprosto dokonalý. Co mi teda celý ten film zkazilo byl ten příšernej (a předvídatelnej) konec, to bylo fakt strašný. Nevim proč mají Američani úchylky na happyendy. 3* btw. Simon Helberg snad nemůže mít ani jednu jedinou negeekovskou roli :D ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Další komedie, ve které se "dítě" snaží zabránit sňatku rodiče s cizím člověkem. Roztomile-pitomý obličej Jona Hedera je pro nenáročné oddechovky tohoto typu jako stvořený, konkrétně v tomto filmu ho však válcuje i Daniels (a to má proti Jonovi poměrně obyčejnou roli). Účel filmu byl ale splněn a já si nestěžuju.;-) ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Na Maminčina mazánka jsem se podíval jen kvůli Jonu Hederovi a musím říci, že jsem se hodně pobavil, hlavně když na scénu přišel Heder což v komedii a zároveň s jeho atypickým výrazem znamená neskutečně humornou podívanou. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Není to zase tak hrozný, ten námět mě celkem bavil a parkrát jsem se zasmál. Komedie na jedno shlédnutí. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Natolik zábavné (rozuměj, na komedii tohoto ražení), že jsem překousla i věčného diblíka Keatonovou. Ani Jeff Daniels výjimečně nepůsobil jako ten "blbý a blbější", ale celá taškařice držela pohromadě hlavně díky kousavému J. Hederovi, škoda jen hluchomístné, morálně naučné druhé poloviny. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Mám rád Jona Hedera, pretože to je fakt ujetý zjav a perfektne typologicky sadne na postavy rôznych "freaks"... Mama´s Boy rozdá karty už pri prvých scénach a vyšle alarm smerom k mozgovým bunkám, aby sa deaktivizovali... Prvá polka je celkom príjemná (vďaka Hederovi a Danielsovi), nič neriešiaca, občas dosť vtipná. V druhej sa prejaví už klasický syndróm "light" komédií- skĺznu do gýču, kŕču, trápnosti a sračkovej limonádky, ktorá je fakt žalostná...A k tomu afektovaná Diane Keaton a brutálne otravná typická "all american girl" Anna Faris..bŕŕŕ!!! Druhá polovica je čistý odpad, ale budem milosrdný:) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

V Americe asi žije hodně mladých buranů, o nichž je potřeba točit filmy, když se ve svých 29 letech odmítají pustit máminy sukně. Když byl Jeff ještě malý a tlustý, umřel mu tatínek. Když trochu povyrostl, nosil rovnátka a porazila ho v judu kdejaká holka. Pak mu chcípla želva. A teď dokonce za maminkou (Diane Keaton) začíná chodit nějaký chlápek, který prodává zaručeně pravé prostředky proti rakovině. A mladík - tedy puberťák středního věku - zjišťuje, že přichází o poslední jistotu na tomto světě. Právě druhá část filmu o soupeření mezi maminčiným nápadníkem a Jeffem, kdy si Jeff také najde přítelkyni, má ještě jakž takž sem tam nějaký nápad a nechybí vtipné scénky soubojů. Konec se pak zvrtne v doják a happy end. Celkově film, který neurazí a vyšumí vám z hlavy jako sliby předvolebních billboardů. Nic nového neříká, herecky hrubý průměr, co více říci? ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Byla to neskutečná kravina o 29 leté pupeční šňůře, která už nějak nešla bezbolestně ustřihnout. Laskavost maminky naštěstí měla své meze a novému papá taky trpělivost brzy došla. Chudák Eli musel bezohledného spratka ještě chvíli vytrpět, než mamelukovi naštěstí došlo, že je trapný kam se podívá. Vtipných vzkazů typu "Nikdy neříkej nikdy masturbaci!" mělo být víc a mohlo to být docela fajn. ()

Reklama

Reklama