Reklama

Reklama

Maminčin mazánek

Trailer

Jeffrey Manus žije ve svých 29 letech stále se svou matkou a toto soužití mu naprosto vyhovuje. Jednoho dne však jeho pohodlnou existenci nabourá nový maminčin nápadník, který si začíná přisvojovat více, než by se Jeffreymu líbilo. Jejich spor se vyostřuje a u Jeffreyho se začínají nečekaně objevovat známky dospělosti... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Master19 

všechny recenze uživatele

Nedotažená komedie s ultraprotivným Jonem Hederem a naopak dobrým Jeffem Danielsem. Zdálo se mi, že když se začalo zabředávat do moralizování, scénář hned couvl. To je dobře, ale výsledkem je málo vtipné nic moc. Potěšil a pobavil Howard (Simon Helberg) v malé roli bojovníka s jednou opravdu vtipnou hláškou. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Téměř třicetiletý „maminčin mazánek“ bojující o přízeň matky s jejím novým přítelem. Přišlo mi, že se obsazením známých hvězd (Diane Keaton, Jeff Daniels, Anna Faris) snaží režisér posunout Jona Hedera blýže k vyšší hollywoodské společnosti, bohužel mu zatím spíš sluší přiblblé kraviny stylu (J)elita ze střídačky. ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Někdo tu píše nemyslet a nechat se vést. Zas tolik bych nesouhlasil, myslet je třeba. Ona to není až tak moc bezduchá anebo plytká komedie. Na mě působila vcelku příjemně civilně. Bez účelné vulgarity a fekálního humoru. Sice je schéma jasné od začátku a ten konec větříte už od půlky filmu. Jenže to by tu nesměla být mile hrajicí Anna Faris , kterou bych klidně rád zbalil. Její indie girl je vskutku rozkošná. Jeff Daniels a Diane Keaton hrají svůj standart a rozhodně tento párek působí sympaticky. No a jsme u Hedera. Tomu tyhle role sedí anebo prostě žádné jiné nedostává. Měl by , ale brát i něco jiného. Oni mu ti divný intouši/chlapečci dlouho nevydrží. Ve 30ti už mu toho teenagera za chvíli neuvěří ani člověk se zeleným zákalem na marihuaně. I zde si drží svůj standart a někdy je vyloženě na přes hubu. Což sám ve filmu dostane dvakrát (osobně bych mu po pulhodině tu třetí dal sám). No jenže až se film dostane do půlky , pak opravdu začíná ona komedie. Soupeření chlapeček a matky nový milenec je paradní a škoda , že není rozvinuto více než na těch pár minut. A tady jsme u věci co sráží film. Nerozvinutí zajímavých témat. Už to soupeření mohlo být delší anebo život houmlesáka. No a další věcí je ten prokouknutelný konec. Nemusím to popisovat , to si určitě odvodíte už s popisu filmu. Těch celkem příjemných 90 minut (někdo zapomněl napsat stopáž tak jí píšu) u filmu odběhne celkem svižně a jsou tam momenty , kdy jsem se hlasitě smál (Heder to drží ač mu Dainels sekunduje zdatně). Někdo tu zminoval Pana tělocvikáře. No bohužel ten mi oproti tomuto přišel nevtipný a jediný kdo film držel byl Sean Williams Scott , který se pitvořil a ten zbytek evidentně nehrál se zápalem. Takže pokud je toto odvar s tělocvikáře pak je lepší než jeho prvotní konzum. Btw. velmi milé bylo vidět jednoho z Big Bang Theory a to Howarda Wolowitza v roli bojovníka (heh). Malýd dodatek za tu pěknou hudbu v podání Ramones a dalších kapel dávám pul hvězdy (jedna z mála komedii bez trapných pop-punk kapel těchto let). Takže výsledek : 3,5 ! ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Obtloustlý Jeff Daniels neměl chybu a Jon Heder zahrál svůj standardně trapný, přesto vtipný výkon. Mohla to být dost dobrá komedie, které bych neváhal dát 4 hvězdičky, protože stařík Eli Walllach i Anna Faris jako antiglobalizační písničkářka rozhodně potěšili. Bohužel tomu chyběl větší nášup humoru. Měla to být daleko více crazy komedie, než rodinný film s ulepeným koncem. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

50%. Vezmeme to popořádku. Příběh - 100x ohrané téma nového "tatínka" a boj mezi ním a synem a druhý nosný pilíř byl myšlenkový vývoj hlavního hrdiny.. Humor - téměř bez humoru = komedie to nebyla určitě. Mám takový pocit, že se možná tvůrce snažil udělat jakoby malý, nízkorozpočtový alternativní snímek - soudím tak hlavně kvůli vizuální stránce. Nicméně, aby to bylo nějaké drama o přeměně a uvědomění si sebe sama to je slabé. Potom to mohla být bláznivá komedie - ale nebylo tady nic k popukání. Řekl bych, že se tvůrci měli rozhodnout, jestli z toho bude bláznivá komedie a nebo rodinné drama, resp. psychologické drama. Téma je na to vhodné. Takhle to bylo takové nic. Nutno ale dodat, že to mělo jistou příjemnou atmosféru a jisté kouzlo. Ale nebylo ho zase mnoho. Howgh! ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Kníhkupectvo, kde pracuje Jon Heder (Jeffrey) je v Long Beach v Kalifornii a kaviareň, kde pracuje  Anna Faris (Nora) je v Apple Valley v Kalifornii. (Raccoon.city)
  • Anna Faris (Nora) vlastní Hondu Civic z roku 1980. Jon Heder (Jeffrey) jazdí na konci filmu v požičanom veteránovi Buick Roadmaster Convertible [76-C] z roku 1948. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama