Reklama

Reklama

Maminčin mazánek

Trailer

Jeffrey Manus žije ve svých 29 letech stále se svou matkou a toto soužití mu naprosto vyhovuje. Jednoho dne však jeho pohodlnou existenci nabourá nový maminčin nápadník, který si začíná přisvojovat více, než by se Jeffreymu líbilo. Jejich spor se vyostřuje a u Jeffreyho se začínají nečekaně objevovat známky dospělosti... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

MrSalieri 

všechny recenze uživatele

Tak hloupé, blbé a neskutečné, až je to zábavné. Hederova snaha uchránit svou maminku před vztahem je k smíchu, spousta narážek a gagů potěší a díky sympatickému obsazení se na to i slušně dívá. Druhá polovina je už nudnější, až moc poučuje, obsahuje to klasické klišé, kdy se všichni pohádají, aby se za chvíli mohli zase usmířit a film mohl skončit typickým happy-endem. Přesto jsem se dobře bavil. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Další komedie, ve které se "dítě" snaží zabránit sňatku rodiče s cizím člověkem. Roztomile-pitomý obličej Jona Hedera je pro nenáročné oddechovky tohoto typu jako stvořený, konkrétně v tomto filmu ho však válcuje i Daniels (a to má proti Jonovi poměrně obyčejnou roli). Účel filmu byl ale splněn a já si nestěžuju.;-) ()

Reklama

ladko odpad!

všechny recenze uživatele

No občas som mal pocit, že sledujem remake Mr. Woodcocka, ktorý už sám o sebe bol zúfalo nevtipný, ale Mama's Boy ho dokázal "prekonať". Taká neoriginalita a klišovitosť (milenka/dcéra...), až mi bolo na zvracanie. A k tomu žiadny(!) vtipný moment. Ešte aj scény, ktoré boli vtipné v traileri, tak v kontexte filmu boli absolútne nevtipné. Zaslúžený odpad. Gratulujem. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Téměř třicetiletý „maminčin mazánek“ bojující o přízeň matky s jejím novým přítelem. Přišlo mi, že se obsazením známých hvězd (Diane Keaton, Jeff Daniels, Anna Faris) snaží režisér posunout Jona Hedera blýže k vyšší hollywoodské společnosti, bohužel mu zatím spíš sluší přiblblé kraviny stylu (J)elita ze střídačky. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Z nouze ctnost aneb jak jsem se k tomu filmu dostal. Natěšený na psychologické drama jsem byl nakonec unešen touhle záplavou klišé. Klišé ale ve výborném hereckém podání. Hlavně z Anny Faris jsem unešený, protože už podruhé mě šokovala svým výkonem mimo serii Scarymovie. Hederovi zase stačí trochu sebou mávat a k zábavě mi to postačí. A na to že jsem viděl většinu spíš druhé části romantické komedie, u kterýc humor většinou po 10ti minutách odezní, jsem se slušně bavil. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Kníhkupectvo, kde pracuje Jon Heder (Jeffrey) je v Long Beach v Kalifornii a kaviareň, kde pracuje  Anna Faris (Nora) je v Apple Valley v Kalifornii. (Raccoon.city)
  • Anna Faris (Nora) vlastní Hondu Civic z roku 1980. Jon Heder (Jeffrey) jazdí na konci filmu v požičanom veteránovi Buick Roadmaster Convertible [76-C] z roku 1948. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama