Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Student Luke a jeho kamarádi se seznámí s krásnými dívkami, které se je snaží nalákat k sexuálním hrátkám. Mladíci však netuší, že flirtují s mimozemšťankami, které se záhy mění v krvelačné bestie. (mcmira)

Recenze (19)

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Pobavilo. Učebnicový příklad zábavné B scifi podívané s bandou geeků, nadrženými vražednými sexy mimozemšťankami, studentskou romancí a nevěřícím okolím. Potěšila Dina Meyer, která si mimo zabíjení brouků ve Starship Troopers a menřších rolí ve všem možném v tomto filmu střihla roli Dr. Alany Geisner, která nevěří na mimozemšťany. Kdo si vychutná scifi verzi Prciček s vraždícími kráskami, tohle je film přesně pro něho. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Návnada 2 Dlouhou dobu jsem nevěděl, že existuje vůbec i dvojka.Začínáme tak, že nějaký kluk si to rozdává s holkou ta holka je,ale mimozemšťanka a zabije ho. Posuneme se dále a sledujeme studenty univerzity co mají před zkouškou. Kdyby jim to nešlo pomáhá jim chápek co nějakým způsobem (tím, že byl zamilovaný)  přežil konec jedničky ten vidí jednou blondýnu a vrátí se mu vzpomínky na první díl. Mezitím 4 blbečci (do 3 z nich by nešly snad ani slepé holky bez nohou) dělají soutěž kdo opíchá více holek za více bodů a po nich jdou i ty mimozemšťanky. Dozví se to další oni ho pozvou  a on to rozkecá všem. Už jednička nebyla nic světoborného (v podstatě vykrádačka Mutanta) , ale měla výhodu v tom kdy byla natočená dvojka je zhruba to samé jen s horšími herci. Má to i otevřený konec pro možné pokračování, které už nejspíše nikdy nevznikne což je možná i škoda a možná i dobře jelikož potřetí vidět to samé už nemusím 60 procent ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Logicka uroven filmu je veľmi nízko. Aspoň, že v tomto filme boli sympatické postavy, myslím tým hlavne z radou nežnejšieho pohlavia. Lebo inač by bol film oveľa viac nestráviteľný. Lebo obludy tu veľa vody nenamútili, dialógy boli sprostučke ako i chovanie postav. Keby to vzal do ruky lepši režisér, mohlo to byt oveľa zaujímavejšie, ale nevzal a tak to dopadlo tak, ako to dopadlo. Jednotku som nevidel a neviem, či po tomto filme budem mať na ňu i niekedy chuť. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Nadržané mimozemšťanky opäť útočia... Pojítkom oboch dielov je Luke Callahan (Corey Sevier) - hlavný to preživší študák z predchádzajúceho dielu. Tentokrát sa však presunul na opačnú stranu barikády a je z neho profesor. To ale neznamená, že nie je poznačený minulosťou. Terapia nepomáha, posadnutosť alienmi pretrváva, bohužiaľ nikto mu neverí. Dej sa točí okolo štyroch študákov - spolubývajúcich, ktorí uzavrú súťaž "Kto skláti viac študentiek do konca smestra". Do toho sa samozrejme primiešajú dychtivé, po oplodnení túžiace mimozemšťanky, ešte stále riešace závažný problém - "Ako nezabiť ľudského partnera pri sexe". Suma smárum - o chlp zábavnejšie a veslešie ako predchádzajúci diel, veľmi pekné mimozemšťanky (teraz nemám na mysli ich ľudskú podobu, ale to čo je podstatné, to čo je vo vnútri :) a vcelku vtipný záver. Menšie roličky tu majú aj Tobin "Jigsaw" Bell a Dina Meyer. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Hluboký film alegoricky zobrazující tradiční rozdělení rolí v lidském pářícím rituálu. I když je snímek označený jako "sci-fi", hodila by se spíše nálepka "historický". A to proto, protože v moderní době žena přestává vystupovat jako slabší pohlaví omezené pouze na defenzivní strategie a jemné manipulace a přejímá úlohu aktivního jedince. Děj je velice jednoduchý a bez zbytečných komplikací pregnantně vyjadřuje "teorii svádění". Žena, ve filmu představená jako samička cizozemského druhu převlečeného do podoby sexuálního idolu, odláká muže na odlehlé místo podle svého výběru, a pomocí svých hypnotických schopností ho přinutí k souloži. Jediným důvodem soulože je oplodnění ženy a zrození potomka, což muž nepřežije. Autor geniální zkratkou vystihl podstatu ženy, čili tvora pro muže naprosto nepochopitelného a cizího, pohybujícího se ve světě ve "slupce" kterou silnější pohlaví shledává neodolatelně přitažlivou. Tato přitažlivost slouží primárně k nadvládě na mužem, sekundárně ke konkurenčnímu boji s ostatními samičkami. Stejně jako ve snímku, hlavním úkolem soulože je zrození potomka a faktická smrt muže. Ten se následně transformuje a znovu se zrodí jako "otec". Tato alegorie ve filmu bohužel chybí. Co si zaslouží hlubší pohled, je prostředí ve které se akt soulože odehrává. Mimozemské samičky potřebují k oplodnění velice nízkou teplotu, tak nízkou že je muži velice nepříjemná a přímo ohrožuje jeho život. Také tento prvek lze nalézt v páření mezi mužem a ženou. I když je to nezřídka muž který vybírá místo k páření, i samotnou samičku, ve skutečnosti situaci pevně vládne žena, od samotného začátku kontaktu až do potenciálního oplodnění. Konečný verdikt je že se režisérovi povedlo natočit hluboké téma velice přístupnou formou a zabalit ho do stravitelného hávu, aby bylo pochopitelné i pro dospívající muže, pro které je primárně určeno. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama