Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Student Luke a jeho kamarádi se seznámí s krásnými dívkami, které se je snaží nalákat k sexuálním hrátkám. Mladíci však netuší, že flirtují s mimozemšťankami, které se záhy mění v krvelačné bestie. (mcmira)

Recenze (19)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Sexy pipinky jsou zpět. Druhý díl je o něco lepší než jeho předchůdce a to především díky až prcičkovskému nádechu a větší porce humoru. Jinak je ale vše stejné a tak jsme svědky sexu na sněhu, pěkných kočand a nějakého toho boje o život. Vrací se také jeden člověk z jedničky, ikdyyž jeho účast je mírně nelogická, ale nevadí. No, konec jako vždy úplně na prd, ale bylo to fajn. Ikdyž jsem se bavil víc než u dílu prvního nechám hodnocení stejně průměrné. Nejvíce pobavila scéna, kdy doktorka vletí do místnosti, tam uvidí mimozemšťanku a řekne jen: "Oni existují" a je úplně v pohodě :D ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Prcičková komedie s mimozemšťankami. Jednička mi přišla o něco lepší, i když v obou případech jde o slabý odvar Fakulty. Ve dvojce se až příliš mnoho povídá. Chapadla jsou fajn, ale obecně divní Kanaďani mohli přitvrdit - zatraceně, tohle kdyby točil Cronenberg...nojo, kdyby. Nulové gore, žádné tříštící se zmrzlé oběti. Mimozemšťani vypadají jako příbuzní Pumpkinheada, ale na druhou stranu oceňuji mechanické efekty. Prospěl by sestřih na polovinu. Ač závěr v márnici otevřel pokračování dveře dokořán, nejspíš doposud žádné nevzniklo, což nakonec nevadí. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Totální sračka s chobotama plandajícíma z břicha obětí.. Celý film nudný hovno a ke konci grilovačka, která mě nezajímala, jak celej tenhle rádoby "film". Bullshit. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem si první Návnadu už vůbec nepamatoval a tak jsem si jí prostě musel pustit znovu. Abych si oživil paměť, o čem že to vůbec je. No velký dojem na mě neudělala a tak jsem od tohoto pokračování absolutně nic nečekal, no a ani jsem nic nedostal. Oba díly jsou téměř totožné – tedy hlavně co se kvality týče. Slabý scénář nedokázal téměř po celou dobu navodit alespoň trochu zajímavou atmosféru, což mi na tom vadilo asi nejvíce. Navíc Lando nepatří mezi kvalitní režiséry a tak jak se uvedl na začátku své kariéry, tak se to s ním táhne i dodnes. Vypadá to však, že si byl vědomý veškerých nedostatků, kterých se tu dá najít nespočet a tak sáhl po stejné „zbrani“ jako jeho předchůdce. Tou byl výběr několika pěkných (rádoby) hereček, aby alespoň něčím dokázal rozptýlit znuděné publikum. Polonahá děvčata jistě potěší hlavně mužskou část publika, ale je smutné, když je to jediný prvek, který je na filmu dobrý. Vlastně byli dva. Tím druhým bylo obsazení dvou známých tváří, alespoň do vedlejších rolí (Dina Meyer, Tobin Bell). Decoys 2 tak v mých očích rozhodně lepší než předchozí díl není. Nezachránil to ani návrat dvou „hrdinů“ z jedničky, kteří mi tu spíše jen překáželi. Snad kdybych se na film podíval v době vzniku, dokázal bych v něm najít zalíbení, ale dnes už se mnou polonahé holky ve filmech moc necloumají. Takže budu hodnotit úplně stejně jako předchozí díl. 20%. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Je div, k čemu všemu natočí dvojku. A kromě jedné bezvýznamné, prakticky jen technické, inovace nepřijdou s ničím novým. Ten film je stejně chladný, jako jeho záporné záporné postavy a venkovní teplota. Díky, díky za Dinu Meyer, alespoň něco si z toho filmu budu pamatovat. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Logicka uroven filmu je veľmi nízko. Aspoň, že v tomto filme boli sympatické postavy, myslím tým hlavne z radou nežnejšieho pohlavia. Lebo inač by bol film oveľa viac nestráviteľný. Lebo obludy tu veľa vody nenamútili, dialógy boli sprostučke ako i chovanie postav. Keby to vzal do ruky lepši režisér, mohlo to byt oveľa zaujímavejšie, ale nevzal a tak to dopadlo tak, ako to dopadlo. Jednotku som nevidel a neviem, či po tomto filme budem mať na ňu i niekedy chuť. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Hluboký film alegoricky zobrazující tradiční rozdělení rolí v lidském pářícím rituálu. I když je snímek označený jako "sci-fi", hodila by se spíše nálepka "historický". A to proto, protože v moderní době žena přestává vystupovat jako slabší pohlaví omezené pouze na defenzivní strategie a jemné manipulace a přejímá úlohu aktivního jedince. Děj je velice jednoduchý a bez zbytečných komplikací pregnantně vyjadřuje "teorii svádění". Žena, ve filmu představená jako samička cizozemského druhu převlečeného do podoby sexuálního idolu, odláká muže na odlehlé místo podle svého výběru, a pomocí svých hypnotických schopností ho přinutí k souloži. Jediným důvodem soulože je oplodnění ženy a zrození potomka, což muž nepřežije. Autor geniální zkratkou vystihl podstatu ženy, čili tvora pro muže naprosto nepochopitelného a cizího, pohybujícího se ve světě ve "slupce" kterou silnější pohlaví shledává neodolatelně přitažlivou. Tato přitažlivost slouží primárně k nadvládě na mužem, sekundárně ke konkurenčnímu boji s ostatními samičkami. Stejně jako ve snímku, hlavním úkolem soulože je zrození potomka a faktická smrt muže. Ten se následně transformuje a znovu se zrodí jako "otec". Tato alegorie ve filmu bohužel chybí. Co si zaslouží hlubší pohled, je prostředí ve které se akt soulože odehrává. Mimozemské samičky potřebují k oplodnění velice nízkou teplotu, tak nízkou že je muži velice nepříjemná a přímo ohrožuje jeho život. Také tento prvek lze nalézt v páření mezi mužem a ženou. I když je to nezřídka muž který vybírá místo k páření, i samotnou samičku, ve skutečnosti situaci pevně vládne žena, od samotného začátku kontaktu až do potenciálního oplodnění. Konečný verdikt je že se režisérovi povedlo natočit hluboké téma velice přístupnou formou a zabalit ho do stravitelného hávu, aby bylo pochopitelné i pro dospívající muže, pro které je primárně určeno. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Návnada 2 Dlouhou dobu jsem nevěděl, že existuje vůbec i dvojka.Začínáme tak, že nějaký kluk si to rozdává s holkou ta holka je,ale mimozemšťanka a zabije ho. Posuneme se dále a sledujeme studenty univerzity co mají před zkouškou. Kdyby jim to nešlo pomáhá jim chápek co nějakým způsobem (tím, že byl zamilovaný)  přežil konec jedničky ten vidí jednou blondýnu a vrátí se mu vzpomínky na první díl. Mezitím 4 blbečci (do 3 z nich by nešly snad ani slepé holky bez nohou) dělají soutěž kdo opíchá více holek za více bodů a po nich jdou i ty mimozemšťanky. Dozví se to další oni ho pozvou  a on to rozkecá všem. Už jednička nebyla nic světoborného (v podstatě vykrádačka Mutanta) , ale měla výhodu v tom kdy byla natočená dvojka je zhruba to samé jen s horšími herci. Má to i otevřený konec pro možné pokračování, které už nejspíše nikdy nevznikne což je možná i škoda a možná i dobře jelikož potřetí vidět to samé už nemusím 60 procent ()

demented 

všechny recenze uživatele

Nadržané mimozemšťanky opäť útočia... Pojítkom oboch dielov je Luke Callahan (Corey Sevier) - hlavný to preživší študák z predchádzajúceho dielu. Tentokrát sa však presunul na opačnú stranu barikády a je z neho profesor. To ale neznamená, že nie je poznačený minulosťou. Terapia nepomáha, posadnutosť alienmi pretrváva, bohužiaľ nikto mu neverí. Dej sa točí okolo štyroch študákov - spolubývajúcich, ktorí uzavrú súťaž "Kto skláti viac študentiek do konca smestra". Do toho sa samozrejme primiešajú dychtivé, po oplodnení túžiace mimozemšťanky, ešte stále riešace závažný problém - "Ako nezabiť ľudského partnera pri sexe". Suma smárum - o chlp zábavnejšie a veslešie ako predchádzajúci diel, veľmi pekné mimozemšťanky (teraz nemám na mysli ich ľudskú podobu, ale to čo je podstatné, to čo je vo vnútri :) a vcelku vtipný záver. Menšie roličky tu majú aj Tobin "Jigsaw" Bell a Dina Meyer. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Televízne pokračovanie už aj tak slabej preslabej jednotky, nevidel som to od premiéry, ale pamätám si, že som sa čudoval, čo tam robila Dina Meyer a Tobin Bell. ()

foundation 

všechny recenze uživatele

Pravdu povediac som si ten film vsimol az nedavno a velku mieru ma na tom kto iny ako Jigsaw Tobin aj ked v samotnom filme sa mu toho vela neuslo. Prvy diel som videl uz dost davno tak to porovnavanie nemusi byt az take objektivne ale aj tak sa mi zdalo ze je dvojka v tomto pripade o kusok ,,lepsia,,. Samozrejme netreba od toho cakat neviem ake hory doly. Proste len dalsia jednorazovka ktoru ale urcite netreba hadzat do jedneho vreca s nejakym odpadom. Kto videl jednotku myslim ze mu stoji za pozretie aj toto aj ked je jasne ze sa nejedna o ziadny zazrak. Skratka taky veget horrorik ktory nevznikol preto aby ludi vystrasil na smrt ale skor aby mal niekto 90 minut co robit ked sa nudi a aby tych 90 minut aj dopozeral. Davam okolo 50 percent s tym ze sa priklanam o nieco vyssie tak ako so mto urobil aj pri jednotke. ()

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Pobavilo. Učebnicový příklad zábavné B scifi podívané s bandou geeků, nadrženými vražednými sexy mimozemšťankami, studentskou romancí a nevěřícím okolím. Potěšila Dina Meyer, která si mimo zabíjení brouků ve Starship Troopers a menřších rolí ve všem možném v tomto filmu střihla roli Dr. Alany Geisner, která nevěří na mimozemšťany. Kdo si vychutná scifi verzi Prciček s vraždícími kráskami, tohle je film přesně pro něho. ()

Lukoh 

všechny recenze uživatele

Určite posun k lepšiemu oproti minulému dielu, no v podstate rovnaký dej... Až na pár obmien, ako nové schopnosti "decoysiek" tvorcovia nič nevymysleli... Veľkým spestrením je tu Tobin Bell od ktorého však už asi vždy budem čakať vetu...: "Hello XY, i want to play a game..." Je možné, že sa zrodí aj ďalšie pokračovanie, nakoľko záver bol opäť absolútne otvorený... To, či sa tak naozaj stane ukáže však len čas a možno konečne pútavejší scenár... ()

Reklama

Reklama