Reklama

Reklama

Sleepaway Camp IV: The Survivor

všechny plakáty
USA, 2002, 70 min

Režie:

Jim Markovic

Hudba:

John Altyn

Hrají:

Victor Campos, Brian Patrick Clarke (a.z.), Benji Wilhoite (a.z.), Jill Jane Clements (a.z.), Desiree Gould (a.z.), Owen Hughes (a.z.) (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Allison Kramer (Carrie Chambers) trpí nekonečnými nočními můrami a výpadky paměti. Nechápe, co se s ní děje, a odkud její trauma pochází. Rozhodne se tak vrátit na místo, kde by se konečně mohla dočkat nějakých odpovědí a zjistit pravdu. Otázkou zůstává ale to, jestli to bude její spásou nebo zkázou... (topr harley)

Recenze (9)

Pan.Antonin odpad!

všechny recenze uživatele

Při natáčení čtvrtého dílu krachlo studio a o deset let později vyšlo tohle. Jim Markovic si našel natočených 35 minut, z nich si vybral cca deset, co se mu líbilo. A do nich na přeskáčku nastříhal záběry z předchozích třech filmů. A vznikla tahle hrůza. Předchozí tři snímky nejsou špatné, takže jsem uvažoval, že bych tady jednu hvězdu nechal za vzpomínkový sestřih, ale nastříhané je to tak strašně, že ani to nejde. A myšlenku, která měla být v těch deseti minutách nového obsahu, se taky nepovedlo předat srozumitelně. Ve výsledku je to tedy nekoukatelný humus. ()

Aurus 

všechny recenze uživatele

1/10. Jednoznačně nejslabší díl z celé této série ale zas Angela přežila takže ten 1/10 si to zaslouží. Příběh je dobrej, postavy jsou sympatické, hudba je docela dobrá, atmosféru tento film má docela dobrou, napětí je zde asi jenom jednou, lokace jsou zájímavé a kamera filmu je fakt super. Jsem zvědav na poslední díl. ()

Reklama

Šakalík

všechny recenze uživatele

Tak těžko hodnotit film, ze kterého bylo natočeno všehovšudy asi jen pět scén, když vlastně vůbec nevíme, o čem to mělo bejt. Práce na filmu byly po pár dnech z finančních důvodů ukončeny a dochovaný materiál tak posloužil alespoň jako DVD bonus pro kolekci vyšlou v roce 2002. Nicméně z těch pár záběrů je zřejmé, že by se s velkou pravděpodobností o nic zázračného nejednalo a z mého pohledu je tak dobře, že to skončilo dřív, než začalo. Dochovaný materiál + trailer je možno zhlédnou třeba zde. ()

JohnnyD odpad!

všechny recenze uživatele

Film mal pôvodne vyjsť už v roku 1992, no nielenže nevyšiel, on nebol ani dokrútený. Natočený materiál, ktorý má cca 32 minút, dlho koloval na internete, až sa ktosi o 20 rokov neskôr rozhodol, že čo tak ho vydať aj oficiálne. A nielen tých 32 minút - urobme z toho celovečerný film! Finálny zostrih je mindfuck amatérina neskutočných rozmerov. Toto azda robil niekto, kto v živote strihal azda len svoje video zo stužkovej, ak vôbec to. Tak si teda otvoril MovieMaker a začal skladať zábery z predošlých filmov do materiálu zo Survivor. Výsledný produkt je nesúrodý nezmyselný bullshit, na ktorého pochopenie je nutné si otvoriť wikipédiu a prečítať si, čo tým vlastne chceli povedať. Dokonca ani samotné hotové scény z filmu z roku 1992 neostali celé, ale do nich natrepali flashbacky z podobných scén z predošlých filmov. Raz by som chcel pochopiť, čo bežalo v hlave človeka, ktorý toto strihal... ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Sleepaway Camp 4 nikdy NEBYL dotočen. Tohle jsou jen záběry z prvního dne natáčení (+ jakýsi trailer), pocházející z roku 1992 a vydané o 10 let později na DVD, a to sice díky nějakým hardcore nadšencům. Je velká škoda, že z projektu sešlo, protože co můžeme vidět za tu půlhodinu, vypadá to celkem dost slibně. Samotné toto moc zábavy nepřináší, aby nedošlo k omylu, ale zajímavé je představit si, co z toho mohlo vzejít. Hrdinkou příběhu měla být nějaká pohledná Allison (možná se jedná o Angelu, toť záhada), trpící na noční můry a ztrátu paměti. Vydává se do starého známého kempu, aby si oživila vzpomínky, ale poté, co každý s kým se tam dostane do kontaktu skončí mrtvý, je otázkou zda je naše hrdinka vrahem či obětí. A tedy ze záběrů co se stihly, připomíná to spíš I SPIT ON YOUR GRAVE než první tři díly. Pózování u jezera, náznaky znásilnění a pomsty, utíkání lesem. Tak škoda škoda... ()

Zajímavosti (1)

  • Práce na Sleepaway Camp IV: The Survivor začaly v roce 1992. Společnost Double Helix Films, která snímek produkovala, ale během natáčení zkrachovala a film nebyl nikdy dokončen. Natočených 32 minut bylo v roce 2002 vydáno pouze jako bonusový materiál. (darek kartac)

Reklama

Reklama