Reklama

Reklama

Světla páteční noci

(seriál)
  • USA Friday Night Lights
Drama / Sportovní
USA, (2006–2011), 55 h 10 min (Minutáž: 42–62 min)

Tvůrci:

Peter Berg

Předloha:

Buzz Bissinger (kniha)

Hrají:

Kyle Chandler, Connie Britton, Aimee Teegarden, Brad Leland, Taylor Kitsch, Jesse Plemons, Zach Gilford, Blue Deckert, Maggie Wheeler, Aasha Davis (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(76)

Obsahy(1)

Pro malé městečko Dillon v Texasu je středoškolský americký fotbal vším. Místní tým Panterů má velký potenciál vyhrát texaský šampionát. Jenže hlavní hvězda týmu po nehodě v prvním zápase ochrne na dolní končetiny a vše se začne komplikovat. (Ignus.cz)

Recenze uživatele MEW2 k tomuto seriálu (1)

Světla páteční noci (2006) 

seznam postrehu po prvnich trech epizodach: 1) herci nebyli vybrani prilis kvalitne. spise nez fotbalove muzstvo pripominaji tym baletek. to, ze se nekdo tvari jako nejvetsi tvrdak, mu neprida 30kg na vaze a 20cm na vysce. pokud je vetsina wide recieveru mensi nez vetsina zenskych postav v serialu, tak se stala nekde chyba, 2) patos, patos, patos, patos. 3) postavy nejsou uveritelne. 4) dej neni uveritelny. 5) zpracovani je na dobre urovni. 6) nechapu jak muze mit serial vice nez 2 serie. 7) pres vsechny zapory se na serial divat da. jen si clovek nesmi pustit vice dilu za sebou. 8) no uvidime... ()

Související novinky

Wolverine: Spojenci a protivníci

Wolverine: Spojenci a protivníci

21.02.2008

Natáčení X-Men Origins: Wolverine je v plném proudu (štáb pod vedením Gavina Hooda se začátkem tohoto týdne přesunul z divočiny Nového Zélandu do civilizované Austrálie) a tak je načase shrnout si,… (více)

Reklama

Reklama