Reklama

Reklama

Epizody(19)

Obsahy(1)

Tento seriál od tvůrčího tandemu komediálních králů Davida Craneho (Přátelé) a Jeffreyho Klarika (Jsem do tebe blázen), začíná zajímavou zápletkou. Příliš horlivý romantik uspořádá přísně utajenou párty pro svou snoubenku: je to setkání spolužáků po dvaceti letech. A ačkoliv se párty promění v katastrofu, život osmi zúčastněných je od toho dne spjat pevnými pouty. Když se někdejší spolužáci znovu setkají, uvědomí si, jací jsou v dospělosti ti, které znali jako děti. Dávné city se znovu rozhoří a všichni zjišťují, že jejich životy pokračují a protínají se na nových křižovatkách. Stará vztahy jsou objeveny a nové se tvoří - a od oné noci už nic nebude jako dřív. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

novoten 

všechny recenze uživatele

Možná to mohli být následníci Přátel. Možná to pro mě taky mohl být univerzální zvedač nálady, na který nedám dopustit. Možná mohla být Kat mojí další platonickou seriálovou láskou. To už se ale nikdy nedozvím. Zůstane mi alespoň devatenáct parádních epizod, které mi ukázaly, že ve vztahovém sitcomu to jde zase trochu jinak a zase skvěle. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle seriál mě docela mile překvapil, zasměju se u něj a přípomíná zdánlivě Přátelé. Bylo natočeno velmi málo dílů, což je velká škoda, protože už se nedozvím nic dalšího o jejich osudech ve chvíli, kdy jsem si je začal oblibovat. Na seriálu se podílel David Crane coby spoluautor Přátel, takže už díky tomuto člověku mi to za shlédnutí stojí.. ()

Reklama

sssssycak 

všechny recenze uživatele

V dnešní době, kdy americká produkce chrlí jeden brak za druhým, nepochopím, proč byl tento skvělý sitcom ukončen hned po první sezóně. Proboha, proč ??? Bohužel takto nám zůstalo pouze 19 epizod s několika zajímavě napsanými postavami. Nezbývá nám než jen si domýšlet, jakým směrem a na jaké vlně by seriál dál plynul. Rozehrané to však bylo dobře. Lina : (ptá se na oběd) Bylo to tak nechutný ? Richie: Ne, nebylo to nechutný. Byl to totiž kuřecí Hitler. Byl to nepřítel celého lidstva ! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Je to s nima trošku složitý, spolužáků je hodně, nápadů ještě víc, ale oblíbit si dokážu jenom pár z nich, už jenom proto, že jsem okamžitě poznal, kteří budou ztřeštění, a kteří život budou brát trošku vážněji než ostatní a jejich životem se budou proplétat románky. Ne každého si dokážu oblíbit a čekám na chvíli až se objeví ti co mám rád. Tenhle seriál určtě není zlý, ale dokáže mě pobavit jen v jistých chvílích a u jistých herců, a to by ze sitcomu nemělo vyzařovat. 6/10 ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Je to škoda. S pohledem do minulosti bych nejradši zrušil sérii HIMYM (které 4. řadou dochází dech, taktéž něco na způsob Přátel, jen je to "jinak" natočený, oproti Přátelům slabota). Potenciál The Class rozhodně mělo. Skvěle napsané postavy, za těch 19 (neviděl jsem ale všechny) epizod mi přirostly k srdci tak jako "šestka z Přátel". Co je ovšem důležité - jde to starou dobrou vyšlapanou cestičkou ověřených vtipů (je vidět vliv tvůrců Přátel a Mad about you) a ne zajímavou prací s vyprávěním. Ale kdoví, s klesající kvalitou HIMYM by mohl, jako bájný pták fénix nebo ze seriálového světa Family Guy a Firefly, povstát. Nemuselo by to být špatné. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama