Reklama

Reklama

Epizody(19)

Obsahy(1)

Tento seriál od tvůrčího tandemu komediálních králů Davida Craneho (Přátelé) a Jeffreyho Klarika (Jsem do tebe blázen), začíná zajímavou zápletkou. Příliš horlivý romantik uspořádá přísně utajenou párty pro svou snoubenku: je to setkání spolužáků po dvaceti letech. A ačkoliv se párty promění v katastrofu, život osmi zúčastněných je od toho dne spjat pevnými pouty. Když se někdejší spolužáci znovu setkají, uvědomí si, jací jsou v dospělosti ti, které znali jako děti. Dávné city se znovu rozhoří a všichni zjišťují, že jejich životy pokračují a protínají se na nových křižovatkách. Stará vztahy jsou objeveny a nové se tvoří - a od oné noci už nic nebude jako dřív. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

Redík 

všechny recenze uživatele

Nedonošené dítě vztahového sitcomu. Už se nedozvíme, zda by seriál pokračoval ve stejné kvalitě nastolené u prvních skvělých devatenácti dílů. Neuzavřený konec první série sráží mé hodnocení bohužel trošku dolů. Při uzavřeném konci první série bych hodnotil bezpochyby za 5 hvězd, nicméně takhle dávám s těžkým srdcem silné 4 hvězdy. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Je to s nima trošku složitý, spolužáků je hodně, nápadů ještě víc, ale oblíbit si dokážu jenom pár z nich, už jenom proto, že jsem okamžitě poznal, kteří budou ztřeštění, a kteří život budou brát trošku vážněji než ostatní a jejich životem se budou proplétat románky. Ne každého si dokážu oblíbit a čekám na chvíli až se objeví ti co mám rád. Tenhle seriál určtě není zlý, ale dokáže mě pobavit jen v jistých chvílích a u jistých herců, a to by ze sitcomu nemělo vyzařovat. 6/10 ()

Reklama

jhr 

všechny recenze uživatele

Spolužáci mě doslova nadchli, nemůžu si pomoct ale nechápu jak to že tento skvělí seriál neuspěl? Vždyť je naprosto boží! Na HIMYM sice nemá ale některé epizody my v hlavě zůstali docela dost dlouho, skoro všechny postavy jsou vážně zajímavé a sympatické, Moje nejoblíbenější je jednoznačně Kat ta prostě nemá chybu! Škoda že nebude pokračování, mohl to být jeden z nejpovedenějších sitcomu posledních let, ovšem to neznamená že ta první a zároveň poslední není i tak pořád super. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Možná to mohli být následníci Přátel. Možná to pro mě taky mohl být univerzální zvedač nálady, na který nedám dopustit. Možná mohla být Kat mojí další platonickou seriálovou láskou. To už se ale nikdy nedozvím. Zůstane mi alespoň devatenáct parádních epizod, které mi ukázaly, že ve vztahovém sitcomu to jde zase trochu jinak a zase skvěle. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle seriál mě docela mile překvapil, zasměju se u něj a přípomíná zdánlivě Přátelé. Bylo natočeno velmi málo dílů, což je velká škoda, protože už se nedozvím nic dalšího o jejich osudech ve chvíli, kdy jsem si je začal oblibovat. Na seriálu se podílel David Crane coby spoluautor Přátel, takže už díky tomuto člověku mi to za shlédnutí stojí.. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama