Reklama

Reklama

Hluboko v srdci Rumunska je ukryt poklad nedozírné ceny. Již od dob Svaté říše římské tam leží legendární Marsův meč, se kterým lze jediným máchnutím ovládnout svět. Stejně dlouho se traduje, že jeho bezpečí střeží krutá tříhlavá příšera Kerberos. Tu se ale teď chystá probudit teroristická skupina v čele s Kul Jae Sungem a jeho americkým kumpánem Marcusem Cutterem, kteří v meči vidí šanci, jak si podmanit celou planetu. Dokáže tajný agent CIA Jack Adams společně s odbornicí na antickou výzbroj půvabnou Samanthou Gaines teroristy přemoci, vrátit meč zpět na původní místo a umlčet tak příšeru dřív, než všechno zničí? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (42)

tom88 

všechny recenze uživatele

Je to síce dosť slabé, ale zaslúžilo by si to lepšie spracovanie a poriadny scenár, samozrejme hercov, režiséra a rozpočet lebo ten trojhlavý psík bol fakt spravený hrozne a ani nesedel v okolí. Ale treba si pozrieť aj takúto príšernosť, aspoň si budeme viac vážiť tie ostatné filmy podobného žánru. 30%. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Kerbera už přestalo bavit očurávat patníky v Tartaru a rozhodl se trošku vyvenčit a kouknout se na svět svejma šesti očkama. Toulal se toulal, až zabloudil do Rumunska, kde potkal Attiu s Conanovym mečem a velkou římskou zbrojí, Jihokorejce, agenta CIA, jeden až tři kusy hloupejch krav a spoustu a spoustu Rumunů k snědku. Nemělo to hlavu a patu. Vlastně to nemělo nic. :D ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Ku tomuto snímku som sa dostal vďaka jeho názvu. Zaujímam sa o antiku a starogrécku mytológiu, takže viem, že "Kerberos" (latinsky Cerberus) je trojhlavý pes, ktorý strážil bránu do podsvetia. Víta prívetivo ľudí, ale keď sa chcú potom vrátiť, nedovolí im to. Jediní kto ho premohol bol poloboh Herakles. Plasticky je tento tvor zobrazený na metopách Diovho chrámu v Olympii... Bol som zvedaví, čo o ňom natočili. Bohužiaľ to bola poriadna fušerina. Historicky to je nezmyselná hlúpa skomolenina. Veď čo už len mal húnsky barbar Attila spoločné s bájnou antickou šelmou?! Nonsens. Ale i ostatné záležitosti ako je produkcia, réžia, kamera, dialógy, filmové triky, strih, herci sú na veľmi nízkej úrovni. * ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

no jo no... většina dialogů je mnohem tupější než attilův meč, tvůrci se nebáli použit tradičně pitoreskních záležitostí jako nádherná vševědoucí profesorka, namakanej klaďas, suchej vtipálek-srababa, žlutej záporňák či rumunsko, coby vstupní brána do pekla... takřka nic nového pod sluncem, přesto relativně shlédnutelná blbost na zaplácnutí cesty praha-kolín... počet hvězd sice nedosáhne počtu hlav téhle roztomilé fenečky, ale do koše imho nepatří... chce to jenom neztrácet hlavu a moc neočekávat. 40% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Příběh sám o sobě vypadá docela zajímavě, přestože nejde o nic originálního, ale jeho filmové zpracování výrazně zaostává za scénáristovým očekáváním. Začátek filmu byl ještě pojat docela humorným stylem, ve kterém se to jen hemžilo lehce akčním nádechem, ale jak čas plynul začalo tu něco smrdět. Zdrojem tohoto zápachu byla všudypřítomná nuda, která se tu na nás chrlila doslova v koňských dávkách.Bohužel právě samotný Kerberos se stal největším kamenem úrazu celého tohoto filmu. Žádným slušným slovem se nedá nazvat kvalita jeho zpracování a tak bych tu musel vyjmenovat celou řadu těch neslušných, protože speciální efekty a pak především zjev samotného psa byl doslova otřesný. Abych ovšem jen nekritizoval, tak je potřeba říct, že se zde našlo i několik světlejších okamžiků. Především mě docela potěšil samotný hudební doprovod, který mě dokázal alespoň chvílemi rozptýlit a potom několik velice vydařených hlášek. Kerberos je podprůměrným filmem, který asi nebude nikdo moc často vyhledávat. Podívat se na něj dá, ale pro mnohé to bude spíše velká ztráta času. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama