Reklama

Reklama

Říše hraček

  • USA Mr. Magorium's Wonder Emporium (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Molly Mahoneyová, vedoucí říše hraček pana Magoria, je od malička skvělou klavíristkou, teď by chtěla složit vlastní skladbu, ale nedaří se jí. Hračkářství je kouzelné, všechny hračky se zde hýbou a děti si tu mohou se vším hrát. Molly si chce najít jinou práci, ale o tom pan Magorium nechce ani slyšet. Více než stoletý Magorium vymýšlí hračky a dává jim kouzla, pomáhá tu malý hoch Erik, který zde tráví všechen svůj volný čas, protože nemá žádné kamarády. Magorium přijme účetního Henryho Westena, aby mu zjistil, jak si hračkářství vede po finanční stránce. Henry najde v kanceláři jen hromady neroztříděných účtů, které Magorium odjakživa uchovává. Pan Magorium se totiž rozhodl odejít. Hračkářství však s jeho odchodem nesouhlasí. Zdi začnou ztrácet barvu, a když Magorium řekne Molly, že odchází, s čímž ona nesouhlasí, protože obchod nechce sama vést, tak se začnou dít podivné věci. Vyblednou barvy na malování, zlobí kouzelné dveře, knížky jsou zmatené, hračky přestávají fungovat. V obchodě nastane velký zmatek, některé věci se rozbijí, některé hračky zlobí a všechny děti utíkají pryč. Molly nechá odvézt Magoria do nemocnice, kde zjistí, že je zcela zdravý. Další den si spolu skvěle užijí, ale Magorium je už rozhodnutý, že odejde... (TV Prima)

(více)

Recenze (227)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Pro děcka moc dospělé, pro dospělé moc děcké... ve výsledku to není pro nikoho. Spousta nevyužitých nápadů, ukrutná nuda, zoufalá nevtipnost a nezajímavý Hoffman, to jsou jasné zápory filmu. Solidní výkon Portmanové, jíž ale bezradný scénář sype jeden klacek pod nohy za druhým ( nesoulad jejího bezuzdného máchání a obrazu s hudbou na úplném konci dávám za vinu špatné režijní práci ) a v podstatě sympatický hlavní dětský hrdina ( moc se to nevidí, že by tihle mladí herci nebyli přímo otravní ), stojí na straně mírných pozitiv. Negativa v jasné převaze. ()

davidek 

všechny recenze uživatele

Nádherná pohádka nejen pro děti, ale mně osobně ve filmu chyběla určitá gradace a trochu větší náboj a nižší nechápavost hlavní hrdinky. Někdo byl asi nucen rychlo dokončit film. 70% ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Ještě sterilnější a nudnější než Burtonova Chocolate factory. Důkaz, že dětský film nikdy nezachrání digitální efekty nebo rozpočet. Film nevyvolá emoce i kdyby ve scénáři zabili to dítě v hlavní roli. Stále u mne vede Bridge to Terabithia. Jediné pozitivum : Natalie Portman ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

6.200 hodnotenie som vytiahol z archívu. Celkom skvelý herec Dustin Hoffman. Pamätám si že na tomto filme som bol v kine v mojom rodnom meste. Ako menší som to určite žral, teraz by ma to asi ani nebavilo. Ale tých 56% presne ako je na takto databáze si film určite zaslúži. Kto miluje hračkárstva a celkovo hračky si príde na svoje. Plus skvelé herecké obsadenie. 3* ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že toje pěkné, ale prostě mi tam na tom něco nesedí a nevím co, stejně jako pár hodnotících přede mnou. Každopádně nejhorší na tom je, že po shlédnutí tohoto filmu se musíme všichni vrátit do světa účtů, daní a problémů:-) ()

Michelle8 

všechny recenze uživatele

Docela mě překvapilo, jak málo procent tenhle film má. Hned po prvním zkouknutí jsem si ho zamilovala. Natalie Portman, Dustin Hoffman a hlavně Zach Mills jsou úplně úžasní. Všechna ta barva, všechno to kouzlo a klavír mě uchvátily. Celé to na mě zkrátka působí hrozně příjemným, povzbuzujícím dojmem. Ale taková já už jsem - tyhle pohádkové příběhy jsou prostě pro mě. ()

LadyVader 

všechny recenze uživatele

Krásná barevnost, dokonce i myšlenka kouzelnýho hračkářství se mi moc líbíla. Je tam pár scén který působí docela dojemně, ale i tak se nemůžu ubránit dojmu že tomu filmu chybí hloubka. Škoda, dávám tři hvězdičky, jednu speciálne pro Natálii Portman. ()

fruitbueno 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zase jednou úplně mimo v hodnocení než většina uživatelů :-))) parádní rodinný film, barevný, kýčovitý, přeplácaný, pohádkový s vynikajícím šéfem Hoffmanem, vynikajícím generálním manažerem (ten klučina, co sbíral klobouky, bože, asi stokrát jsem vykřikla: ON JE TAK SUPEEEEER) a nádhernou Natalie Portman, která je sama o sobě kouzelná. Jsem infantilnější den po dni, ale nevadí mi to. Naopak, užívám si to. Moc. ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Čo sa stane ,keď sa stretne Roald Dahl tesne po smrti s Padme a vytvoria zhúlenejšiu verziu rozprávky pre deti na motíve Charlie a továreň na čokoládu? Toto! Kým to deti (ako mňa 😃) zaujme ,je to dobré. Pokiaľ to ,ale zaujme aj staršieho (ako mňa) ,tak sa to dá nazvať za úspech. Filmu za jednoduchú zábavu a za odpútanie pozornosti vaších detí odpustíte všetko. 3,5* Mal som to rád ako malý a doteraz sa mi to neomrzelo. ()

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Než se snímek rozjede, tak jsou závěrečné titulky. To tak má být? Člověk by čekal od Portman a Hoffmana lepčí zábavu. ()

cachina 

všechny recenze uživatele

Je poměrně těžké proniknout do obchodu s hračkami, který vede s vizáží šilence Dustin Hoffman. Tvůrci filmu se totiž neobtěžují s žádným vysvětlováním zákonitostí. Obchod s hračkami zde představuje takový vlastní dýchající ekosystém, jenže divák neví a ani se nedozví nic o tom, jak funguje. Kdo je např. jeho majitel? Jakto že mu je asi 250 let atd.? Jakto že některé hračky se hýbají a jiné ne? Nabízí se nám spousta nevyřešených otázek a nedotažených nápadů. Vše je zde vyřešeno tvrzením, že obchod je kouzelný. Ale to mi bohužel nějak nestačí. Snímek je vizuálně přitažlivý, spousta barev, toť vše. Závěr filmu je předvídatelný a klišovitý. ()

noby 

všechny recenze uživatele

Měl to být lehký film, stavící na fantazii. Ve skutečnosti to byla nezajímavá nuda, kde fantazii jsem použil nejvíc k hledání kladů a důvodů, proč nebyly peníze za lístek vyhozené. Ani hlavní role v podání dvou z mých oblíbených herců nepomohly. ()

1860 

všechny recenze uživatele

Vím, že tenhle film nebyl vytvořen pro mojí generaci a věk, ale i když jsem ho bral s rezervou, neubránil jsem se docela velkým porcím nudy.. DOPORUČUJI 3letým dětem, který se právě naučili mluvit.. ()

Reklama

Reklama