Reklama

Reklama

Když se Will rozhodne vyprávět své dceři příběh, jak potkal její matku, zjišťuje, že ohlédnutí do minulosti mu možná pomůže vyřešit svou budoucnost. Zkrátka nikdy není pozdě dát lásce druhou šanci...
Třicátník z Manhattanu Will Hayes (Ryan Reynolds) se právě nachází uprostřed rozvodového řízení a jeho desetiletá dcera Maya (Abigail Breslinová) se ho začíná vyptávat na jeho život před svatbou. Will jí vypravuje o svých milostných úspěších i pádech - o dívce ze sousedství Emily (Elizabeth Banksová), o nejdůvěrnější přítelkyni April (Isla Fisherová) i o volnomyšlenkářské Summer (Rachel Weiszová)... Tři romance... tři zlomená srdce. Maya si skládá dohromady dílky tátovy milostné skládačky a začíná chápat, že láska vůbec není jednoduchá. Will si díky ní ale také uvědomuje, že nikdy není příliš pozdě na to, aby dal lásce druhou šanci. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (556)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Kýčovité, přeslazené, růžové až na půdu. JENŽE! Pak to přijde, z čistého nebe, když to člověk potřebuje a ani o tom sám neví! Jednoduše jsem zmáčknul "play" a byl na měkko od začátku do konce. Nepamatuji se, kdy jsem naposledy viděl něco tak hrozivě dojemného. Díky bohu to ale funguje, a vedle zadržovaných slziček (fuck!) jsem se dočkal i dravého napětí, roztomilých komediálních prvků a zručné technické stránky. Nemám co vytknout: Poslední Křížová výprava v mé TOP 10 se ještě teď třese, Indy málem přišel o koule! ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Ten film si ma jednoducho "získal"...Zo začiatku som bol skeptický a čakal americkú limonádku plnú klišé, Ryan Reynolds mi dva krát sympatický nie je a pod...Ale Definitely, maybe je prekvapujúco milý. nenásilný, romantický (dovolim si povedať aj inteligentný) film, ktorý svojim spôsobom chytí za srdce a nepustí. Oceňujem aj hravosť a ľahkosť, ktorá väčšine romantickým komédií chýba a správnu dávku všetkých ingrediencií (humor, romantika, sentiment, dráma,...) ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Detektivní romantika, která je samozřejmě, jak jinak než, tady nadhodnocená. Ryan započal svůj přesun k dospělejším rolím, přesto charismatická postava jeho Will Hayes není ani náhodou. Vždycky se najde nějaká holka, která je větší bourák než on. Tvůrci celou zápletku do koho se Will nakonec zamiloval vyřeší naprosto šalamounsky. 60% ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Od začátku jsem fandila "Kopírce" April, takže jsem na konci byla celkem spokojená.. Moc se mi líbil retrospektivní způsob vypravování děje a ten pološťastný konec (všichni jsme přeci čekali, že rozvod bude zrušen a rodina se dá opět dohromady). Ryan Reynolds byl jako Will sympaťák a "Maya" Abigail Breslin svou dětskou roli taky zvládla s přehledem:) ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Adam Brooks .. Chlap. Dítě. Tři ženy a jedna kniha. __ Nemám vážnějších výhrad. Odrostlejší romantika dle nejlepšího scénáře, jaký Adam Brooks napsal. Ani ta politika mi nevadila, právě naopak, přišlo mi to vhodně použité (vždyť kolik mladých Američanů právě tímhle žije?). Zřejmě si toho byl i sám vědom, protože se po letité pauze opět chopil i režijní taktovky. Na této pozici si vedl taktéž dobře a vytasil i několik příjemných režijních nápadů a celkově si jako vypravěč vede netradičně, bez vážnějších zádrhelů. Co se vyvedlo, je herecké obsazení - dívčiny jsou všechny sladké - a to, že Abigail Breslin umí jsem již věděl, zato Isla Fisher skutečně uhranula (kde koho, žeáno:-)). Co do dojetí nebo vtipných vsuvek snímek třeba na P.S., I love You nakonec nemá, ale duši přesto vlídně pohladí. Zvláště pokud, určitě, možná... 75%. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (7)

  • Snímka nesie aj označenie Love Diaries. (MikaelSVK)
  • Většina barových scén byla natočena v baru Jake's Dilemma na ulici 81. a Amsterdam. (žvanimírek)
  • Scénarista a režisér Adam Brooks hraje knihkupce, u kterého Will Hayes koupí Tu pravou Janu Eyrovou. (Huntelaar)

Reklama

Reklama