Reklama

Reklama

Život sportovního redaktora Erika Kermana (Josh Hartnett) lze přirovnat k napínavému zápasu - rychlý rozjezd, mnoho překvapivých zvratů a dramatický závěr. Jednoho dne se však rozhlédne a zjišťuje, že byl ze středu dění postupně vykázán na střídačku. Záchrana přichází jako blesk z čistého nebe. Jeho příběh na titulní stranu se mu začíná rýsovat před očima…Erik věří, že našel zapomenutou boxerskou legendu Roberta Satterfielda (Samuel L. Jackson),o kterém si všichni myslí, že je mrtev. Strhující příběh „šampióna“, který skončil na ulici, vynáší jeho pohasínající hvězdu na výsluní. Bohužel je jen otázkou času, kdy se ukáže, že jeho touha vystoupit ze stínu úspěšného otce, byla silnější než snaha ověřit si fakta. Z honu za úspěchem se stává osobní výprava, kde je zkoušce podroben reportérův vztah k rodině i jeho životní priority. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (82)

savage3303 

všechny recenze uživatele

Super príbeh o športovom redaktorovi, ktorí si myslí, že našiel bývalu legendu vo svete boxu a rozhodne sa o tom napísať článok. Pre mňa spočiatku dosť nezažívný film. Keď všetko vyšlo na povrch, pomaličky sa to rozbehlo. Hlavný hrdinovia si uvedomujú podstatu života. Herecky obsadený film na skvelej úrovni. V závere bolo cítiť jemne emotívne scény. Dostal sa mi skvelý pocit, skôr z hĺbky filmu, ako z jeho filmového prevedenia. 4*. ()

turbou 

všechny recenze uživatele

Nelibi se mi slovo moralita nebo klise, ktere tady ctu. Vzkaz, poselstvi, popripade citova hodnota (rikejte si tomu jak chcete) je hlavnim bodem tohoto filmu. Nejde o nejaky pohled do sportovni novinariny. A uz vubec nejde o "vzkriseni" sampiona. Hlavni linii je vztah mezi lidmi, kteri se miluji (manzel a manzelka, muz a zena). V tomto pripade otec a syn. Drtiva vetsina z nas, se snazi neceho dosahnout. Neceho, cim na sebe upozorni, cim se stanou znamymi nebo cim se nekomu zavdeci. Duvody proc toto lide delaji se ruzni. Jsem ale presvedcen o tom, ze kazdy z nas to dela jenom proto, aby ujistili svoji zenu, pritelkyni, syna ze on/ona je pro ni/neho dost dobry. Pritom ve vztahu, kdy se maji dva lidi radi, se nic dokazovat nemusi. Staci jedine...mit proste rad!!! Omlouvam se za citovy vylev :))) ale nejak to prislo samo . PS: Rezirovat to Ridley Scott...nominace na zlatou sosku by tam byla urcite!!! ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Pištící Samuel L. Jackson a dumající Josh Hartnett. Ani po pomalu se vlekoucích dvou hodinách nechápu tu dokola omílající spojitost vztahů otce se synem napříč generacemi. Některá moudra jsou po lehkém zamyšlení dost pitomá a sám film jich pár stihne i vyvrátit. Příběh to není špatný a druhá hodina aspoň nabere trochu na dramatičnosti. Filmu by slušelo víc emocí, ale novináři asi musí být bez emocí a objektivní, tak se to bohužel asi přeneslo do filmu. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Samuel už má to nejlepší za sebou, ale když si dobře vybere, dokáže mu to sednout a Josh Hartnett si u mě začal budovat sympatie od 30 dní dlouhé noci. Musím uznat, že jsem dost příjemně překvapen. Film, který určitě není o sportu, ale o problémech, které jsou každému blízké mi přirostl k srdci. Každý z nás si žije vlastně takový malý sen.... ()

candy_daze 

všechny recenze uživatele

Koukatelné, ale to je asi tak všechno. Jak už někdo předemnou napsal, filmu chybí nějaký silnější moment. Ani Hartnett se nijak úžasně nepředvedl. A přitom příležitost byla. Nutno ovšem podotknout, že to není jen jeho vina. Na scénáři by se taky dalo zapracovat, a možná by z toho ve výsledku vzešlo něco silnějšího i zábavnějšího. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Předlohou pro postavu Erika Kerna (Josh Hartnett) byl novinář Los Angeles Times John Joseph Moehringer. Případ s falešným Bobem Satterfiledem nakonec neměl nijak závažný dopad na jeho kariéru. Moehringer se v roce 2000 stal dokonce držitelem Pulizerovy ceny. (Candice)
  • V budově společnosti Showtime je možné vidět plakáty jejich úspěšných seriálů Dexter (od r. 2006) a Tráva (od r. 2005). (Stanley619)
  • Při dialogu v čase mezi 9:17 až 11.00 je na ploše monitoru v pozadí prohlížeč Seznam. (ČSFD)

Reklama

Reklama