Reklama

Reklama

The Butcher

všechny plakáty

Obsahy(1)

Některé věci jsou horší než smrt. Nenajde se nikdo, kdo vyšel živý z Mayhew. Nacházíš se zrovna na místě, kde končí silnice, tady začíná horror pro šest studentů, kterým se pokazilo auto. A oni se rozhodli, že najdou pomoc... (LIVINGDEAD)

Recenze (21)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že uživatelé Le_Chuck a jojinecko nejsou horroroví fanoušci. To by totiž o tak skvělém filmu napsat nemohli. Já jsem se pobavil a styl filmu Texasský masakr s motorovou pilou alias THE BUTCHER se mi fakt moc líbil. Bylo tam napětí, strach (má sestra párkrát vykřikla!),hráli tam sympatičtí herci, filmu dávám ************************* ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Nebolo to zlé, ale od žánru exploitation čakám predsa len trošku viac, keďže je spolu s duchárinou môj obľúbený. Videl som takýchto filmov množstvo a tento tu nebol podľa mňa ničím výnimočný (krvi a gore bolo dosť málo). Tento film sa preto poľahky stratí medzi jeho lepšími "konkurentami", ako napríklad Timber Falls (ten sa mi zdal o triedu lepší). Celkovo len priemer. ()

Le_Chuck odpad!

všechny recenze uživatele

Hoši kúpili handycam a jali sa točiť slasher. Jeden gumový sedlák na trucku, strašideľný dom mimo signál, pár ceckatých 19-tiek na likvidáciu a je vymalováno. Teda skoro. Že si toto našlo distribútora (Lions Gate) je mi naozaj záhadou (ona ta Amerika je asi naozaj krajina neobmedzených možnotí). Butcher totiž nieje ani napínavý, ani krvavý, ani strašidelný. Nulový príbeh, hysterické herecké eskapady aj logické kiksy nemám problém prehliadnúť, ak neabsentuje atmosféra + aspoň jedna zo spomínaných ingrediencií ako bonus. Alebo aspoň nápad, čierny humor, sex. Ehm, stále nič. Dojela muzika a po dlhej nemám problém nasadiť čistokrvný odpad! (a nezachráni to ani optika štýlu: šak je to badmovie). Zdravím debutujúceho režiséra Eda Gorsucha: "čau amigo, vráť sa prosím k písaniu porna." ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

(10) Pri sledovaní týchto amatérskych delikates, ma vždy prekvapí to vnútorné želanie, ktorému človek prepadne hneď od úvodu, a to - dúfam, že všetci otrčia kopytá. Tento "The Butcher" je jedna primitívna, amatérska sračka, ktorú musíte vnímať s brutálnym nadhľadom, aby ste ju dokázali nie len z hľadiska príbehu akceptovať. LENŽE, keď sa dostanete nad vec, stolerujete tu (ne)kvalitu, tak Vás tento "Mäsiar" v určitých okamihoch milo prekvapí. Koniec koncov, je to solídna vykrádačka "Texaského masakru" .. ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Je vidět, že uživatel LIVINGDEAD je zřejmě praštěný jabloní. To, že jeho sestra během sledování párkrát vykřikla bych spíš připisoval na vrub jeho sexuální zručnosti, ale rozhodně ne kvalitě filmu. Ajtakrajtafujtajbl. ()

jojinecko odpad!

všechny recenze uživatele

Megaoriginálny nápad, aký tu vôbec ešte nebol (partička mladých ľudí si spraví "skratku" cestou v lese a pokazí sa im auto a čo čert nechcel, býva tam aj zlý ujo, ktorý vraždí-smola), banda amatérskych nehercov, kameraman ťažký amatér detto, režisér určite debutant , scenár ani nie je treba, pretože sa niečo zaimprovizuje na spôsob Wrong Turn a trochu Wolf´s Creek...Bez atmosféry, bez napätia, bez štipky talentu zbúchané nehororové NIČ! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Už zase! Proč ty nejhezčí holky v horrorech umírají jako první? Ono ne že by si nezasloužili vykydlit všichni ti mlaďoši tady, již během prvních šesti minut jsem si přál být hlavním záporákem filmu. Co k tomu říct? Skupinka mlaďochů se cestou do Vegas rozhodne jet zkratkou, porouchá se jim auto, natrefí na starou farmu a její podivné obyvatele. Víc asi říkat netřeba, ne? Stejně budete většinou pozornost věnovat odhalenému břichu hlavní hrdinky. Protože všechno ostatní jste viděli už mnimálně stokrát. Holt tree fingerova rodina je dost početná. A ani o tu motorovou pilu nepřijdete. Jen škoda že tím nejzajímavějším na vcelku nudném až kýčovitém filmu s místy dost ujetými dialogy, je právě to odhalené břicho a song u závěrečných titulků. Jo, málem bych zapomněl na odhalená prsa jedné velmi sympatické lesbičky. Prostě Wrong Turn Chain Saw Massacre XXI. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Herecky hrozně slabé, krvavá řezba taky s je tady dost faktoru co nepřesvědčí ani slepce. Jediné plus je vojenský truck a řidič jinak se to sice snaží nalákat ale nepovedlo se tak studenti padají jako hrušky. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Proč tak slabé hodnocení? To jsou tady všichni tak zmlsaný? A že to není originální? Lidi je to HOROR k tomu VYVRAŽĎOVAČKA co tam chcete originálního když jich jsou tisíce??? Já na originalitu z vysoka kašlu hlavně když to bude koukatelné a to tento snímek absolutně v pohodě byl. Dokonce se dalo fandit třem hlavním postavám. Ukažte mi kdy se sešlo v jednom filmu tolik postav kterým jste nepřáli smrt během prvních 5ti minut? Rozpočet je malej, a pokud to dokážete překousnout dostanete slušnou vyvražďovačku s dokonale úchylnou ženštinou a zjizveným impotentem. Nevím jak vy ale já být šerednej a k tomu impotent tak vraždim mladé sexbomby taky...Máme zde i klasického blba kterému tu smrt přejete od začátku filmu a víte co? Dočkáte se...Za mě spokojenost a kdo tady sází ODPADY se asi blbě vychrápal nebo je něco v nepořádku se mnou. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Levná napodobenina, která kopíruje Texaský masakr motorovou pilou, a motá do něj i prvky Cravenových Lidí pod schody. Film bez větší invence a na jedno podívání. ()

Piggsy 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že uživatelé jako LIVINGDEAD ještě neviděli pořádný horor. Todle je jen hodně ubohá napodobenina Texaského masakru. Špatní herci, ohraný příběh a laciné efekty. Už to první úmrtí vypadalo jako parodie na horor a místo zděšení jsem se musel jen pousmát. The Butcher je špatný film, víc k tomu nemám co dodat.. ()

Teabag 

všechny recenze uživatele

Jako béčko by to muselo dostat 5*. V klasickém hodnocení ale The Butcher shořel jako papír. Herecké výkony na úrovni školní besídky a moment překvapení se dostavuje asi stejně často jako úklid v domě Michaela Myerse... Vše "zdobí" neuvěřitelně hloupý scénář, dialogy a postavy tak nesympatické, že bych je nejraději zabil sám. Ale jak jsem už napsal: béčko je to excelentní. ()

dr.block 

všechny recenze uživatele

NO....VAŮŮŮ, VAŮŮŮ. Kdyby v tom alespoň byly nějaké prvky parodie, ale oni ten film snad fakt mysleli vážně!!! Ani nevím za co ta hvězda, asi prostě nerad dávám odpad. ()

mourinho 

všechny recenze uživatele

Spousta klišé a kopírování slavnějších konkurentů, ale mám tento subžánr rád a tak se nad to dokážu povznést. ()

Zaplo05 

všechny recenze uživatele

Jestli se dá o nějakém filmu říct, že je to "béčko" směle použiji pro tenhle kousek "zetko". Odpad to nedostává jenom proto, že tam nebylo porňo .-) ()

Reklama

Reklama