Reklama

Reklama

Bláznivej tábor

Trailer

VOD (1)

Školní rok se blíží ke konci a Charlie Hinton s nejlepším přítelem Philem slaví už druhou úspěšnou sezónu tatínkovské školky. Charlieho syn Ben je nadšený výletem do moderního letního tábora Canola, který stojí na břehu jezera. Jeho matce Kim se nápad poslat syna na tábor líbí, ale otec, který se až přehnaně snaží Bena chránit, je zásadně proti. Jako kluk totiž zažil největší ponížení právě na letním táboře Driftwood, když v táborové olympiádě proti táboru Canola minul štafetový kolík. A nikdy se nevzpamatoval z traumatu způsobeného krutými posměšky táborníka z Canoly Lanceho Warnera a kritikou přísného otce Bucka. Když se Charlie dozví, že majitel tábora Driftwood se chystá zařízení zavřít, rozhodne se koupit ho a přes léto provozovat místo školky. První den se však i přes Philovu a Daleovu pomoc stává pohromou. Druhý je ještě horší. Z původních třiceti táborníků se totiž vrátí jen sedm, včetně Bena. Charlie zjistí, že sousední Canolu vlastní a provozuje jeho úhlavní nepřítel z dětství Lance Warner, který s potěšením vyzve Driftwood k jubilejní třicáté olympiádě. Je mu jasné, že zoufalá situace vyžaduje zoufalé činy, a požádá o pomoc toho, o kom si myslel, že by mohl být tím posledním - penzionovaného otce Bucka. Všichni musí spojit síly a zachránit svůj tábor. (TV Nova)

(více)

Recenze (72)

juta 

všechny recenze uživatele

Školka byla vyměněna za přírodu, Eddie zase za Cubu, který je ale stejný bavič a na Eddieho rychle zapomenete. Tuhle bláznivou komedii musíte brát s rezervou. Je točená pro menší diváky, kteří si určitě zábavu užijí do sytosti. Pro odrostlejší jedince je to celkem slušná oddychovka, někomu sice nesedne (podle hodnocení zde nesedla dost lidem), ale k odpolední kávičce přijde vhod. ()

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $6miliónovTržby USA $13,235,267Tržby Celosvetovo $18,197,398Tržby za predaj DVD v USA $5,365,680 //počet predaných kusov 269,952 ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Jim Dooley: 1. 99 Bottles of Beer on the Wall 2. Call n' Return 3. John Jacob Jingleheimer Schmidt 4. The Human 5. Do Your Ears Hang Low 6. This is War 7. Hey Juanita 8. SometimesI Want You Back ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Málokedy sa sám cítim za hercov trápne, ale toto už Cuba naozaj prehnal. A rád by som vedel, kedy už v Amerike pochopia, že prdeniu a grcaniu odzvonilo už pred pár rokmi. 15%. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nehorázný dětský peklo, ve kterým jsou jen samý protivný parchanti, který prděj,zvracej,někam padaj nebo něco na někoho hážou. Nic jinýho se v tomhle filmu nevyskytuje a smát se budete jenom stěží. Cuba Gooding Jr. se už z toho dna asi nikdy nevyhrabe. ()

Stegr

všechny recenze uživatele

Zlaté maliny 2007 - 1x - Nejhorší sequel + 4 Nominace - Nejhorší film, Nejhorší herec HR (Cuba Gooding Jr.), Nejhorší režie (Fred Savage), Nejhorší scénář... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Mám to za sebou. Oskarový Cuba Gooding jde z jednoho špatného filmu do druhého a tento není vyjímkou. Asi by si měl lépe přečíst scénáře, které mu posílají, protože nechat se obsadit do této naprosto nevtipné, předvídatelné a uhozené komedie nebyl dobrý tah. ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

I přesto, že to byla "blbovinka" tak jsem se hodněkrát zasmál a dobře bavil, výborná oddychovka.. Myslím si, že z této komedie vytáhli maximum, kolik mohli a kolik se dalo... Váhal jsem mezi 2-3* hvězdy, ale nakonec dávám s pevným rozhodnutím a přesvědčením hvězdy 3... 55% ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Lehce průměrná a předvidatelná rodinná komedie kde děti prdí, zvracejí, padají a pořád dokola melou jak jsou neschopní. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Po všech směrech otravná a nevtipna rodinná komedie na té nejnižší úrovni jen pro absolutně nenáročné diváky. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Rodinná komedie která sází na prostředí děti a velkou snahu o zábavu a tak jím trošku polichotím že se fakt snažily a někdy dokonce dokázaly pobavit. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Typická komedie, ve které se vyskytuje Cuba Gooding Jr.!!! Naprostá blbost bez špetky napádů, vtipu a akce. Nuda! Příšerné herecké výkony. Hrozný děti. Jedno je buď strašně přemoudřelé, druhé se v noci počůrává a třetí je idiot, který hraje jen videohry a mohl bych počítat do 7 táborníků, nebo kolik jich tam bylo. Největší růšivý element pro mně ale byla Tamala Jones, která mi vadila už v seriálu Veroničiny svůdnosti. Prostě hrozná! Ale vraťme se zpět k filmu. Další komedie, jenž poukazuje na to, jak mohou vyhrát chudí (hrozný nemoderní tábor) nad bohatými (skvělý moderní tábor s U-rambou, motokárama atd) a to dělá z této komedie něco tak předvídatelného, že již po pěti minutách máte jasno, o co všechno půjde a jak to dopadne. Navíc, vtipné scény měli být vtipné, ale nejsou vtipné ani trošku. Bláznivej tábor je právem na IMDB mezi 100 nejhoršimi filmy a za ten příšerný scénář by to i zde měli být mezi nejhoršími filmy. Zbytečná komedie!!! ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Být o hodně mladší, tak bych byl s filmem ideálně spokojený. To by mi muselo být asi 6-10 let. Takhle film nemohu pochválit, protože jsem se na něj díval okem dospělého. A je to nuda plná klišovitých a jednoduchých scén. Opravdu nic zábavného se nedělo. Alespoň ne pro mě. Pro děti je tato komedie však ideální. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ďalšia infantilná komédia, ktorá sa však nútene tvári trápne. Točiť takéto ohavnosti je ako do detí pchať nasilu jedovaté huby. Obviňte ma z neamerickosti, pomaly si zvykám, že tieto prvoplánové komerčné komédie mi prinášajú len utrpenie. ()

draggo odpad!

všechny recenze uživatele

Dokonalé ztělesnění toho nejodpornějšího hnusu. Typická americká rodinná komedie,jejíž vtipnost spočívá v prdění, zvracení a tak podobně. A zároveň to není dotažené do takové míry, že by to mohlo být i zvráceně vtipné (Disaster Movie). Takže ve výsledku naprosto nesnesitelná příšernost plná nesympatickejch harantů, naprosto hrozných nevtipných scén a samozřejmě s odpudivě moralizujícím koncem o usmíření s tatínkem. Po shlédnutí jsem měl nutkavou potřebu strávit delší dobu ve sprše, jelikož jsem si připadal, jako bych 85 minut plaval v žumpě. /0% a odpad!/ ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

No tenhle film je obsahem už dost ohraný....docela mi třeba připomínal Tátovskou školku. Vtípky s prděním už jsou fakt docela trapné a nezabírají jako dřív, ale i tak jde o docela ucházející komedii, která zkrátí nudný večer. 40 % ()

Reklama

Reklama