Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve vězení s maximální ostrahou vypukne nákaza a infikuje většinu vězňů, návštěvníků a stráží. Z těch se stávají masožravé bestie, které zabíjejí a žerou vše, co jim příjde do cesty. Se zbytkem ještě žijících vězňů se spojí silně vyzbrojená jednotka a snaží se bojovat z hordou hladových stvůr všemi dostupnými prostředky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (63)

tron 

všechny recenze uživatele

Čakal som pohromu už pri pohľade na hnusný DVD obal v požičovni. Napriek tomu som to riskol. Dodnes neviem, prečo. A zrejme sa to už ani nikdy nedozviem. Každopádne som si túto brečku požičal – a výsledok bol len o čosi vydarenejší/lepší, ako INTERMEDIO s Edwardom Furlongom. Čo hovorí samo za seba. Odporná, chatrná výprava (zopár miestností, ak v zábere stojí stolička, je to veľkolepý záber á la celý PÁN PRSTEŇOV), slabí herci, ktorí nemajú budúcnosť (dúfam!), amatérske masky/gore a scenár, ktorý nemá ani štipku logicky/zdravého sedliackeho rozumu (väzenského doktora pacient OSTRIEKA dvoma litrami krvi a on ho pošle naspäť do cely)... no neviem, len krvavý dravý prológ s „masovou vraždou v dome“ ma bavil, inak sa na tieto „väzenské horory“ (ďalej napr. podobne nevydarený NÁVRAT RE-ANIMÁTORA) môžem vykašľať. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Sice slabá, ale přesto koukatelná a místy dost zábavná blbůstka plná ucházejících zombie. Autoři sice nechrlí tuny originálních nápadů, ale věznice plná nemrtvých je fajn a stopáž nedovolí nudě naplno propuknout. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Asylum je kapitola sama pro sebe. Tentokráte nám byla předložena zombie nákaza v jedné z nejstřeženějších věznic USA.... Co bych Vám dál psal.. škoda textu. U těchto béček a to je důvod proč na ně člověk občas koukne je to občas tak blbé až je to zábavné... Tady to však bylo jen a jen nudné. Pro milovníky zombie filmů, stejně tak jako pro milovníky vězeňských filmů to sledovat může být i smrt... Vše bylo točeno v jakési opuštěné věznici (ne nečekejte od toho napětí!), kde se podařilo zprovoznit ze všech světel jen 8 zářivek a tak chodby a cely tonou ve tmě... Zombie chrchlají jakousi napěněnou černou tekutinu a kapitolou pro sebe sám je příšerný český dabing - hlavně toho všeho řvaní a chrchlání... Jelikož jsem se u tohoto nebavil ani chviličku sorry - ODPAD. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

jelikož mám ve filmech slabost pro zombíky (a že jich tu bylo, fešáků uslintaných) a vězeňské prostředí, možná trochu nadhodnocuju, ale už za ty superhlášky a superšavle prostě pod tři jít nemůžu... obrnit se proti tuposti několika scén a je z toho šedesátiprocentní béčko jak vyšitý. [3. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 3/10 Děj 6/10 Hudba 4/10 Efekty 4/10/// +prostředí věznice, přeměna v zombie -hodně laciná akce/// Mám chuť dát o hvězdičku víc. Je to příjemná a standartní hororová zombie podívaná. Která se bez problému svými efekty vyrovná starším filmům. A to není urážka. Vždyť starší filmy se nebáli jít do detailu. A zde pár nechuťáren taky uvidíte.Tahle část filmu je v pohodě, stejně tak i příběh. V němž převezou nakaženého do věznice a to je ideální ráj pro zombie film. Není kam utéct a tak. Stejně tak i samotný přerod je zajímavý, zábavný. Jen herci jsou docela jednoduše typizovaní: velitel věznice, jeho pobočník, jeho syn, doktorka, vězeň. Zaškatulkování obravdu obyčejné. Ale zas skuste něco vymyslet a nenatáhnout stopáž na 2 hodiny. Takle je z toho příjemných 80 minut a to se taky počítá. Ovšem problém nastane při akci. (a to je taky důvod proč dám jen 2*) Akce je směšná, laciná a obyčejná. Ten potenciál co si film budoval celou dobu je rázem v tahu. Minimálni pohledy typu výstřel->roztřelený mozek. Akce probíhá tak, že si strážník párkrát zafluše z brokovnice (zvuky tady nebudu rozepisovat) a přesto se na něj valí další houf zombíku a mrtvolky nikde. Stejně jsou na tom i lekačky a trapně působí i snaha přeživších o záchranu. Jejich dialogy a chování je dosti nelogické. Přesto film nezavrhuji, dobře jsem se u něj pobavil a celkem se mi líbil. Když se na něj podíváte, myslím, že to přežijete. Jen pozor na tělní tekutiny!/// Celkem 47%/// ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení na ČSFD jsem čekal opravdou megablbost ve stylu filmů Uweho Bolla. Ale o něco objektivnější je spíš hodnocení na IMDb. Do ostře střežené káznice pro největší zločince je přivezen nový vězeň. Ten jeví známky nějaké těžké chřipky. Jenže po určité době začne zvracet krev. Zvrací na koho se jen dá. Na vězně, dozorce i i lékařský personál věznice. Stále víc muklů začíná mít stejné příznaky nemoci jako on. Taky zvrací krev a infikují koho se dá. To trvá zhruba první polovinu filmu. Ale pak přijde to nač všichni čekají. Nakažení vězni se mění v zombíky a jdou tvrdě na věc. Diky své pididélce (bez titulků cca 70 minut) si tento film drží slušné tempo. Velice kvalitní je i kamera. Dalším plusem jsou opravdu povedené masky. Tolik krve a utrhaných údů se jen tak nevidí. Zombie přichází strčí do kapsy co se týče masek většinu italských krváků 70 a 80tých let. O poznání horší je ale epileptický roztřesený střih. A scénář? No všichni pořád někam zběsile utíkají, honí se a žerou co se dá. Kamenem úrazu jsou i dialogy filmu. Filosofování ozbrojenců o smyslu života přede dveřmi jídelny ve které se masakrují dozorci se zombíky moc na místě není stejně jako když se jeden z bachařů ptá nadřízeného jestli může použít hrubou sílu ve chvíly kdy je obklíčen zombíky a jeho kolegové jsou zaživa požíráni. No ale pokud člověk vypne mozek tak se u tohoto filmu se sympaticky střídmou stopáží může docela dobře pobavit. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Slabý béčko s debilnima zombikama a ještě debilnejsim scénářem. Na to že to, ale bylo od asylum by se dalo říct, že to byl celkem dobrej počin žíly mi to netrhalo. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je kokotina na entou. Já osobně moc zombie žánr nemusím, ale občas se přece jenom podívám i na něj. Do Romera má tenhle snímek mrtě daleko. Spíše než horor mi to přišlo jako parodie, kterou snad nemohli myslet autoři ani vážně. Ty zvratky, litry krve a otřesné masky bych jim neuvěřil ani kdybych byl totálně nasračky. Podíval jsem se a už asi nikdy více. jednou to bohatě stačí. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

„Do prdele, já fakt strašně nerad střílím zaměstnance!“ To zas někdo nevěděl, co s prachama, tak si pro zábavu natočil zombie film. Ono teda zas tak špatné, že by se na to nedalo koukat (a při troše dobré vůle si to třeba po roce i pustit znovu), to není, viděl jsem už i horší zombie filmy, ale tohle je zářný příklad degenerace zombie žánru. Ti zombíci jsou svým způsobem strašní, jen hystericky řvou, tančí tanec svatého Víta a plivou krev. Jejich proměny jsou neobyčejně fádní. A hlavně – rychle utíkají a to mi k zombíkům prostě nesedí. Takřka všechno, co se v tom filmu děje jste už určitě viděli/y někde jinde. Častokrát jsem si nebyl jistý, jestli koukám na zombie nebo kanibalský horor. Pravda, gore a krve je tady dost, ale to je asi tak všechno, čím je tenhle film schopný ty, kteří/ré na tom ulítávají, alespoň trošku zaujmout. Navíc je to podle mě až moc ukecané. Jediné dvě věci, které bych trochu vyzdvihl je zpočátku hláškující zástupce ředitele a dobrá řízná muzika. Jinak je to pro mě jen další odškrtnutá položka ze zombiemovie seznamu, na kterou si možná někdy vzpomenu, až nebudu vědět, co si roupama pustit. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Už na začátku mě pleskl přes oči nápis The Asylum a já si říkám, tak to bude buď kravina, nebo to bude kravina u které se zasměju její stupiditě. A světe div se, ani jedno. Ergo kravina to je, ale ne na odpad a zase to není až tak blbé, abych se smál. Prostě normální levná zombie akce, kterých už jsem pár viděl. Jako pozadí k práci ideální. ()

Nick Tow odpad!

všechny recenze uživatele

Ospravedlňujem sa všetkým filmom, ktorým som kedy udelil "odpad", že im bude robiť spoločnosť tento smradľavý exkrement. ()

Expendable 

všechny recenze uživatele

Je to dost zajímavý film, na začátku je znázorněná střelba chlapa proti více zombím, když už je všechny zabije chce se zabít sám, ale najednou tam vtrhle zásahovka a pošle ho do vězení.On je nakažený virem a ve vězení se brzy přemění v zombie, nakazí se tím většina věznů a ti e začnou žrát navzájem z mříží čouhají ukousané ruce,nohy a střeva.Film přežije jako vždycky žena, ale tu záhy zastřelí sniper ze střechy, který má eliminovat nákazu.Z hlediska brutality si tento film získal mé simpatie,ale mám radši jiné zpracování tohle v některých situacích vypadalo dost lacině. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začiatok na mna urobil dojem drsnostou,ale že potom,to skĺzlo do roviny totálnej sračky bolo evidentné.A herci,len som na pchybách či to boli herci,alebo režiser zvolal rodinu,alebo ich pobral z ulice.Scenárisicky totálne zlyhal,ale hlavne tam bolo vela debilných situácii,ktoré by sa normálne nemohli stat.Tu zombie nehrýzli,ale pluli na ludi krv.To bola pre mńa novinka a tým pádom to nebola zombie ale lama.Totálne nechutný film,plný neskutočných kravin.Je to velmi drsný film s velmi silným gore.Tie postavy sa neskutočne sprosto chovali aj dialogy boli trápne a spracovane to bolo velmi amatersky. ()

peto12 odpad!

všechny recenze uživatele

Zombie přichází do věznice a potom je tam veľa zombíkov. Stačilo mi toto dvakrát. Podľa môjho názoru, totálna hovadina, ako horor, ma akosi nezaujual. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Slabota, ktora ma retardovany scenar, prisernych hercov. No a strasidelna atmosfera, tak to je cista sci -fi . Katastrofa za 5 % ako sa slusi a patri ....... ()

Reklama

Reklama