Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve vězení s maximální ostrahou vypukne nákaza a infikuje většinu vězňů, návštěvníků a stráží. Z těch se stávají masožravé bestie, které zabíjejí a žerou vše, co jim příjde do cesty. Se zbytkem ještě žijících vězňů se spojí silně vyzbrojená jednotka a snaží se bojovat z hordou hladových stvůr všemi dostupnými prostředky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (63)

habertek 

všechny recenze uživatele

No tak zdejší hodnocení je trochu drsnější. Neřekl bych, že to bylo zase tak hrozný a řekl bych, že to bylo rozhodně lepší než Experiment zombie, kterej má mimochodem o 5% lepší hodnocení...námět je vcelku dost dobrý, ale režisér zklamal a udělal z toho béčkovej hororek...ale koukat se na to určitě dá!!! ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Asylum se pustilo i do zombie žánru a vizuálně to dopadlo docela dobře. Je vidět, že se všichni při natáčení bavili a ztvárnili tyto hladové ohavnosti s náležitým respektem k žánru. Jenomže jak už to u této společnosti bývá, s plnou otevřenost zklame naprosto příšerný scénář a v hraných scénách mimo zombie občas viditelné amatérské herecké výkony. Zkrátka a dobře, dobrý námět ale špatné zpracování. Na tomhle mělo dělat studio, který lpí už na dobrém scénáři a dokáže dát výrobě pořádný rozpočet. Mohl to být lepší biják. Jediné co snad překvapí je zakončení příběhu. Mění typicky zaběhnuté happy endy, ale na celkovou celistvost je to hodně málo. ()

Reklama

messi@h odpad!

všechny recenze uživatele

Smutné je, že začátek filmu nevypadá špatně. Je v podstatě nevídaně realistický - chlapíka, který postřílel pár zombies, pošlou do vězení jako vraha. Jenže on se stihl nakazit. Nákaza se navíc nepřenáší jako obvykle pouze kousnutím, ale stačí kontakt s krví nakaženého. Slibný rozjezd, ale všechno jde do kytek, jakmile se věci dají do pohybu. V tu chvíli si režisér + scénárista přestávají vědět rady, takže následuje přehlídka nesmyslů, zmatenosti a absurdit, podaná navíc tak nudně, že jsem nebyl schopen vydržet do konce. Jeden příklad za všechny: Malý syn ředitele věznice se naprosto v pohodě prochází v doprovodu bachaře po věznici s nejvyšší ostrahou (!) a přijde do ošetřovny, kde před několika vteřinami vystřelili pár lidem mozek z hlavy. Takže na zemi spousta mrtvol, na zdích spousta krve a mozku, ale malého chlapce nikdo neodvede pryč. Nechají ho tam stát uprostřed těch jatek a ředitel jenom řekne bachařovi, že se snad zbláznil, když ho tam přivedl. A nechají kluka v místnosti dál (on se ostatně tváří naprosto vyrovnaně, jako když je na podobné věci z domova zvyklý). Ách jo. ()

RomeroIsGod 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film od Asylum, kterej jsem viděl. A to je co říct. Sice tu máme dohromady asi osm herců, rozpočet cca dvanáct dolarů a jednání hlavních postav se rovná stařecký demenci proložený alzhaimerem, ale taky tady jsou docela ucházející zombíci, pár dobrejch scén a místama něco jako atmosféra. 50% ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Asylum je kapitola sama pro sebe. Tentokráte nám byla předložena zombie nákaza v jedné z nejstřeženějších věznic USA.... Co bych Vám dál psal.. škoda textu. U těchto béček a to je důvod proč na ně člověk občas koukne je to občas tak blbé až je to zábavné... Tady to však bylo jen a jen nudné. Pro milovníky zombie filmů, stejně tak jako pro milovníky vězeňských filmů to sledovat může být i smrt... Vše bylo točeno v jakési opuštěné věznici (ne nečekejte od toho napětí!), kde se podařilo zprovoznit ze všech světel jen 8 zářivek a tak chodby a cely tonou ve tmě... Zombie chrchlají jakousi napěněnou černou tekutinu a kapitolou pro sebe sám je příšerný český dabing - hlavně toho všeho řvaní a chrchlání... Jelikož jsem se u tohoto nebavil ani chviličku sorry - ODPAD. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama