Reklama

Reklama

Linda Hanson (Sandra Bullock) má nádherný dům, milujícího manžela a dvě rozkošné dcerky. Její život je perfektní až do chvíle, kdy dostane zprávu, že její muž Jim (Julian McMahon) zemřel při automobilové nehodě. Pro oddanou manželku a matku je to to nejhorší, co si dokázala představit. Otázkou však zůstává – nejde opravdu pouze o představy? Když se Linda následující ráno probudí, její manžel je živ a zdráv. Celé neštěstí nejprve považuje za noční můru, ale pak se to stane znovu – některá rána nachází manžela vedle sebe, zatímco jindy se probouzí jako vdova. Dny svého života prožívá nepochopitelně na přeskáčku. Lindina traumatizující předtucha uvede do pohybu sled podivných událostí, které mění tok času. Když ji pak záhadné okolnosti dovedou ke zjištění, že její perfektní život možná nebyl takový, jak se zdálo, ocitá se její svět vzhůru nohama. V zoufalé touze zachránit svou rodinu se pustí do hektického souboj s časem a osudem, aby se pokusila zachovat všechno to, co dohromady s Jimem vybudovala. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (247)

Dan 

všechny recenze uživatele

Někdy je asi lepší se předtuchami neřídit, protože se pak můžou třeba i vyplnit ;-) Snaha smazat rozdíl mezi předtuchou a realitou by mohla i po mnohém použití motivu reality-nereality dopadnout úspěšně, kdyby nedocházelo k tak častému střídání, že to musí i otrlého diváka přestat bavit... ()

Trixi 

všechny recenze uživatele

Tak jsem celou dobu doufala, že ho zachrání a nakonec vyjde najevo, že......... Úžasná zápletka.........výborná Sandra Bullock. Jen je to na mě trochu moc ponuré. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Vcelku zajímavý ale chvilkama chaotický film s klasicky zmatenou Sandrou v hlavní roli. Asi se z nápadu dalo vytěžit více, ale přesto je na co se dívat. ()

chaturga 

všechny recenze uživatele

Lidé asi nechápou, co ten film chce říct. Ale ti, kdo nechápou styl časových pásem a osudu jako "krajní meze" nikdy nezažijí to co mají zažít. Film s naprosto stejným příběhem jako stejně dobrá "Svěrací kazajka", která má 77%. Je to úplně o tom samém. Sandra vůbec není tak špatná, herecký výkon byl srovnatelný s těmi nejlepšími herci. Děj: Manžel zemřel jen proto, že se tomu někdo snažil zabránit. Kdyby nic nedělala, tak by se nic nestalo. To znamená "dá se to vůbec pochopit"? Ve svěrací kazajce to bylo totéž, on zemřel jen proto, že se snažil tomu zabránit. Kostra filmu naprosto stejná a hodnocení rozdílné. Jen proto, že Kazajka byla natočena o dva roky dříve. Total: Krajní meze. A o tom to je... ()

waska 

všechny recenze uživatele

Film jako takový neukázal nic nového ani neokoukaného. Záplatka prakticky nulová, protože od začátku bylo jasné kam to směřuje a nějaké ty nelogiky jsou taky zřejmé. Plus vidím v charizmatickém herci Julianu MaMahon, který se stává mojím oblíbencem a v závěru, který skončil tak jak jsem doufal a ne zase nějakým přiblblým slaďáckým happyendem. Kdyby tomu tak bylo, nemohl bych dát více než jednu hvězdičku. ()

Alexandre 

všechny recenze uživatele

Vynikající atmosférické originální dílo, které sráží pár nepřehlédnutelných chyb ve filmu, ale čert je vem, i tak jsem si tohle užil a v posledních minutách filmu jsem měl nervy i emoce v pochodu, takže lepší 4 hvězdičky. ()

Jaxx84 

všechny recenze uživatele

Kvůli totálně zpatlanému konci dávám jen 5/10. 96 minut filmu vlastně nic nevyřešilo a stupidita manželova úmrtí posunula jinak chytře vykonstruovaný děj na úroveň, který si nezaslouží. Pro diváka v kině bez možnosti vrácení scény nebo zastavení filmu, aby domyslel, co se vlastně děje, naprosto nepřehledné, avšak jinak opravdu téměř celé smysluplné. Spoiler: jediná scéna, která mi nedává smysl, je paralela z blázince. Nikdy dříve ani později na ni není navázáno. 5/10. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Takmer usoplená a miestami nepochopiteľná scenáristická demencia sa pretavila do nudnej, priam amatérskej réžie, kde k tupému smiechu sa dostanete, kde " mobilom zachraňujete svojho milého". Som si istý, že väčšina uvedomelých ľudí by situáciu riešila úúúúplne inak, nie tak americky priposrate ako toto tu. Hanba sa valí aj na pointu, kde tu to síce všetci odhadli, ale mne to bolo aj tak nanič. Ako aj jej predtucha. (videné 01.08.2019, JOJplus archív) ()

Rodin 

všechny recenze uživatele

Velice velmi nepřesvědčivá variace na Na hromnice o den více. Na základě upoutávky jsem se fakt docela těšil, připadalo mi to dostatečně "mysteriózní", jenže realita byla prostě jiná. Film natočený podle hesla Máme doma lepenici mě snad ani oslovit nemohl.Navíc jsem přesvědčen o tom, že věc byla zcela nevyužitou šancí na slušný biják. To by ovšem museli producenti svěřit celou záležitost nějakému scénáristovi, dramaturgovi a režisérovi. ()

_aandyy_ 

všechny recenze uživatele

Řekla bych, že tohle rozhodně není odpadový film. Je to zajímavé a absolutně na nervy. Už ta představa, že by se vám něco takového mohlo stát... Je to psycho, jeden den tak, druhý tak, pak se dozvídáte, že jste vlastně blázni, nebo jde o jakýsi posun času, posun událostí, nebo co vlastně. Ten námět mě zajímá, je neobvyklý a zvláštní, ale to zpracování mohlo být přece jenom více promyšlené, ale konec se mi líbil hodně. Jinak opět skvělá Sandra Bullock - hrála zase skvěle, jako vždycky. ()

Nikol10 

všechny recenze uživatele

Náhodou ten film byl dost dobrý. Neznám moc podobných filmů. Líbí se mi,že musíme u těchto filmů přemýšlet a děj byl dost nepředvidatelný,není to typický film,u kterého hned víte,která bije. Za mě spokojenost. ()

Jaromír 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příběh, kde se hlavní hrdinka vrací do minulosti, s tím, že se snaží zabránit smrti manžela. Myslím, že mohl být natočen lépe, nápad a hlavní kostra ale nejsou špatné. ()

unrocker 

všechny recenze uživatele

No nevím celý fim čekám co je za tím že se Sandra probudí každý den jinak jednou s manželem a zase bez manžela , člověk čeká a čeká, ale konec neřekne už vůbec nic... Jejda Holka vrať se k nějakému dobrému filmu! ()

LuNaj 

všechny recenze uživatele

Fajn, takže jak ohodnotit Předtuchu? Film, který by byl naprosto skvělý nebýt několika nelogických věcí hl. hrdinky. Nevím, jestli to tady už bylo zmíněno a zároveň nechci vyzrazovat děj, ale námatkou např.: s tím sklem mohla něco dělat, když věděla, co se stane. Proč nechala manžela odjet, když potom spěchala jako puberťačka předprvním rande a proč ho zastavovala na tom úseku? Pokud vím, když někdo umře, tak se musí identifikovat oběť. Tady na to tvůrci pozapomněli, prostě zemřel a Sandro, musíš nám prostě věřit. Přes všechno výše zmíněné dávám 4*. Bavilo mě to až do konce, i když některé scény jsem věděl dopředu. No a? ()

Dinsberg 

všechny recenze uživatele

Řemeslně natočený snímek o možnosti a neschopnosti změnit to co se má stát. Škoda, že v první půlhodině působí hlavní hrdinka dost naivně, když nuance událostí předchozích (či budoucích) se tu jasně odhalují dost brzy. Na tempu pak film přidává v závěru, ověnčeném slušně natočenou akční sekvencí. Přiznám se, že bych tady i uvítal "americký" konec. ()

Tuniak DF 

všechny recenze uživatele

Téma je zaujímavé, ale tak predpokladateľný film som ešte nevidel. Sandra Bullock má očividne talent na vybratie si zlých filmov, ale tuto ju mohol nahradiť ktokoľvek... s týmto filmom by sa dalo robiť mnoho, najmä s Oidipovskou témou, ale to by ho nemohli do rúk zobrať Američania, ale nejaký ten Európan, najlepšie Švéd alebo Rus, prípadne niekto z Azie. ()

Reklama

Reklama