Reklama

Reklama

Královna koření

  • USA The Mistress of Spices (více)

Obsahy(1)

Tilo (Aishwarya Rai) vlastní obchod s kořením v Kalifornii. Neprodává zde však jen přísady do jídel, ale pomáhá svým zákazníkům splnit jejich největší přání. Je královna koření a ovládá tajemné magické síly.Pomocí těchto sil, tak uzdravuje, šíří moudrost a léčí smutky. Až do té doby, kdy do obchodu a jejího života vstoupí osamocený Doug (Dylan McDermott) a Tilo pro něj nemůže najít to pravé koření. On v ní totiž probudí city, které ji magické síly zakazují a ona je postavena před rozhodnutí, které změní nejen její život. Musí se vzdát lásky nebo schopnosti pomáhat ostatním… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

NinonL 

všechny recenze uživatele

Krásná pohádka o okouzlující čarodějce s kořením, která se v rozporu s dávným slibem, zamilovala. I jako žena musím uznat, že na Aishwaryu Rai je skvostný pohled. Zejména do jejích nebeských očí. Ani Dylan McDermott není k zahození. Navíc spousta starověké moudrosti, vůně skořice a máty .... Doporučuji všem, co mají rádi romantiku. ()

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

Omlouvám se, ale hloupější film jsem už dlouho neviděla. Snaha ukázat odlišnou kulturu i tradice byla očividná, ale provedení značně pokulhávalo. Beru, když někdo mluví se zvířaty, mrtvými, dokonce i kytkami... ale aby někdo rozmlouval s kořením mi přišlo trochu... maličko... zvláštní. Nemluvě o primitivním a neuvěřitelně průhledném ději. Celkový dojem bohužel nezachránily ani kouzelné oči nádherné Aishwaryi, kvůli které dávám 2 hvězdičky a ne jen jednu. ()

Reklama

Šakal

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem se hypnotizován koukal do těch nádherných uhrančivých zeleno - modrých očí hlavní ženské představitelky Aishwarya Rai. Od ní bych si bez mrknutí oka nechal namýchat i prudce jedovatou směs koření a následně ji dobrovolně požil :o) A samotný snímek, o čem že to vlastně bylo....., tak to bohužel vůbec nevím :o) Tuším, že hlavní roli hrálo koření :o) p.s. nikdy bych nevěřil jak sexy může být, když krásnou holku v nádherných rudých šatech položite na chilli papričky :o) .....jako So raní probuzení během snídaně vůbec né špatné....... ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Zpočátku slibně se rozvíjející příběh se slušně budovanou atmosférou exotických tajemství a tradic, barevný nejen vším kořením a krásou Aishwaryi Rai. Ve druhé půli ho však zabíjí poněkud křečovitá, unylá a ve své podstatě nesmyslná a zbytečná romantická linka. Její vinou ztratil příběh kouzlo, atmosféru i čas rozvíjet v první půli zajímavě rozehrané motivy zákazníků, které tak byly už jen narychlo odbyty, aby kamera mohla dlouze zabírat smutné kukuče hlavních postav. Škoda. Kdyby film zůstal jen u magického obchůdku a osudů jeho zákazníků, mohl být výborný. ()

Kinderr 

všechny recenze uživatele

Holka co mluví s kořením a ono jí odpovídá, to jako vážně?? Filmoví tvůrci už se opravdu zbláznili. Šlo to pojmout trochu jinak a byla by z toho slušná romantika,ale takhle jediné co jde ocenit jsou kulisy v krámu a herecké obsazení. Takže celkově žádná sláva. Určitě to není film, který bych doporučovala. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Scénáristka Gurinder Gadha společně se svou matkou vyrobila všechny manga a naložené mrkve, které jsou k vidění ve skladu koření. (HappySmile)
  • Motorka použitá ve filmu je 2004 790cc Triumph (Hinckley) Bonneville. (NinadeL)
  • Režisér Paul Mayeda Berges obsadil Aishwaryau Rai do role Tilo, když pracovala na Mojí velké indické svatbě (2004). Dal jí tehdy přečíst scénář, jí se role Tilo zalíbila, a tak ji obsadil. (HappySmile)

Reklama

Reklama