Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partička seniorů, dokonalých outsiderů v jejich bláznivé škole surfování Laguna Beach High School, se rozhodne závodit v největší soutěži v týmovém surfování. Ale aby mohli vyhrát, tak se potřebují naučit jednu velmi důležitou věc... jezdit na surfu! (oficiální text distributora)

Recenze (25)

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Film sám o sobě stojí za hovno, ale scény s Harlandem Williamsem ho povznáší dle mého na ty tři hvězdičky. Bavil jsem se pokáždé, když byl Harland Williams v záběru. Jeho vedlejší postava instruktora surfu táhne celý film, protože hlavní hrdinové jsou nudní šupáci. Druhým pozitivem jsou vlhké dívky na slunečné pláži. Film jako celek je skoro odpad, ale místy jsou tam dost dobré vtipy a Harland Williams mě pobavil, takže prostě nemůžu dát odpad. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Už to, že Joel Silverman po Modelkách na zabití (r.2005) dostal další šanci stoupnout si za režisérský pultík, je samo o sobě na pováženou. Surfařská akademie mu doufám nadobro uzamkla filmařské dveře a klíč zahodila v místech, kam se ještě žádný surf neodvážil. ps: Několik mých kolegů se tu vyjádřilo, že ta jedna hvězdička je za pěkné holky….tak já teda taky jednu. ()

Reklama

KdG 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo z hodně slabého soudku. Nějaký potenciál na komedii tam byl ale vůbec nebyl využitý. Jediné co se dá ocenit je výběr ženskejch a že švédské trio opravdu ukázalo kozy, což se v poslední době v moc komediích nestává. Co mě ale fakt dostalo je proměna ze slušné rockerky na trapnou vypatlanou bloncku. ;-( ()

baruss odpad!

všechny recenze uživatele

Chcem všetkým vysvetliť, ako som sa dostal k tomu aby som si zapol tento film. Sedel som za počítačom a robil polonáročnú úlohu. Vyžadovala približne minútové sústredenie v 5 minútových intervaloch. Napadlo ma čo takto si povinnosť spríjemniť sledovaním filmu na prenosnom DVD prehrávači. Potreboval som nie príliš dlhý film, pri ktorom mi nebude vadiť časté prerušovanie, čase keď sa budem venovať úlohe. Napadol ma žáner - teenegerská komédia. Zalovil som v dostupných filmoch, výber bol širší. Bez okolkov som si vybral Surf School. Nezisťoval som si dopredu nejaké info proste som si vybral. AK môžem zhodnotiť moje hodnotenie do troch bodov: 1. 26% je nezaslúžene veľa. 2. Po celý čas filmu som uvažoval, či je to seriózna komédia alebo paródia. (bohužial seriózna komédia) 3. Podľa IMDB 49. najhorší film - veľmi výstižné. ()

genetique odpad!

všechny recenze uživatele

Ukrutne strávený čas pred takýmto splaškom sa nedá len tak ľahko nahradiť. Myslel som, že hudobník Sisqó aspoň zdvihne debilnosť filmu po hudobnej stránke a aspoň podmaz bude zábavný, ale po tomto by sa mal zahrabať pod čiernu zem. Netešte sa ani vyznávači surfovania, film totiž zdecimuje tento šport na najnižšiu možnú úrovň, debilita tvorcov značí, že ku filmu sa už dnes dostane naozaj každý, komu z vrecka trčí pár dolárov. Ale odpozeral som to. Takže 5%. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii a na Kostarice. (rafix)

Reklama

Reklama