Reklama

Reklama

Kókaku kidótai: Stand Alone Complex - Solid State Society

  • Japonsko 攻殻機動隊 Stand Alone Complex - Solid State Society (více)

Obsahy(1)

Pokračování seriálu Ghost in the Shell: Stand Alone Complex odehrávající se 2 roky po konci 2. série. Motoko Kusanagi mezitím opustila Sekci 9 a novým velitelem týmu se tak stal Togusa. Sekce 9 vyšetřuje sérii zdánlivě nesouvisejících incidentů, ale vyšetřování ukáže, že za vším nejspíš stojí jediný pachatel, hacker s přezdívkou "loutkář". Batou navíc odhalí, že i Motoko je do celého případu nějak zapletena. Mohla by právě ona být hledaný hacker? (mandelbrot)

(více)

Recenze (34)

gumbo 

všechny recenze uživatele

Oprotu 2nd GIG komornější. Jinak styl SAC se drží, jak v animaci, tak v hudbě, tak v příběhu. Zde je možná o něco méně akce a více dramatu, ale není to vůbec na škodu. 80% P.S. Nikdy bych nevěřil, že mi ty bláznivé Tachikomi budou tak chybět :) ()

Radek.SCH 

všechny recenze uživatele

Kamijama zkopíroval Loutkáře z Oshiiho GitSu a přidal k tomu svůj seriálový styl vyprávění, dialogů a animace. Výsledek? Slabší než původní filmy a opět jsem občas ztrácel ponětí o tom, o čem ten závěrečný pseudofilozofický monolog byl. ()

CyriC 

všechny recenze uživatele

Jsem opravdu zaražen tím, jak tuna lidí není schopna vyvinout ani tu pidimidi dávku energie na pochopení, že tohle nemá s GitS filmy NIC společného. Ta neuvěřitelná hustota kretenismu mi opravdu proměňuje okurek brambor plus 6 deodorant ravioly... ()

Claude Speed 

všechny recenze uživatele

V rámci světa GitS jde zatím asi o nejlepší filmový kousek. Děj je trochu víc "seriálový", akce je o dost lepší, celkově celý film ubíhá rychleji. Hudba se taky povedla. Akorát mi trochu chyběla Major jako velitel Sekce 9, a Batouovi ten culík opravdu brát nemuseli, i tak jde ale o dobrý GitS film. 60%. ()

fallanga 

všechny recenze uživatele

Poslední ze Stand Alone filmů, který se více, než předchozím SA dílům, podobá původnímu GITS. Na rozdíl od něj, je ale akčnější, trošičku zamotanější, méně filosofický a hlavně pořád obsahuje mini tanky (a to už to vypadalo, že jsem se jich nadobro zbavil). Celkově mi to přijde lepší, než Laughing Man a Indivudual Eleven, hlavně kvůli tomu, že je to podstatně kratší a ubylo tak hluchých míst. Také to má skvělý soundtrack, možná nejlepší z celé série. ()

jack_scott 

všechny recenze uživatele

Stejně skvělé jako ostatní GITS. Za pár méně super scén dávám o 5% méně, celkem tedy to vidím na nějakých 95% a ***** za vyjmečný zážitek. ()

Centime 

všechny recenze uživatele

Třetí GitS film a opět unikátní. Jak už sám název napovídá, vychází ze sérií SAC, stejně tak se jim více stylově podobá. Určitě je koukatelný a srozumitelný sám o sobě, ale lepší je po shlédnutí obou sérií SAC. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ďalšie pokračovanie z GITS univerza, v ktorom sa už Motoko vzdáva participácie v Section 9 a príbeh sa točí aj napriek tomu okolo nej. Stále sa snažím prísť na to, čo tak veľmi priťahuje k tejto sérii divákov, ale stále som na to neprišiel. Pre mňa to bolo opäť nehutné, sterilné, bez akýchkoľvek emócií a ani animačne sa to akosi nehýbe dopredu. Neviem, táto séria mi jednoducho nesadla a nech robím, čo robím, neviem jej prísť na chuť. 45 % ()

Desmi 

všechny recenze uživatele

Příběhově by film nebyl úplně k zahození, ale v animované podobě mi vůbec nesedí. Přijde mi to jako kdybyste vzali Toma a Jerryho a zkusili ho natočit klasickou hranou formou. Těžká křeč. Další věcí jsou titulky. Dialogy jsou zde často obsáhlé a když neumíte japonsky, tak nestíháte všechno přečíst. ()

Reklama

Reklama