Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinou akčního dramatu amerického režiséra Mikea Hilba je dospívající mladík, který miluje skateboard a na léto si najde brigádu v táboře extrémních sportů. Tam se spřátelí s bývalým šampiónem, který ho vezme pod svá ochranná křídla. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Juto 

všechny recenze uživatele

Príbeh o dospievaní o tínedžerovi, ktorý pracuje v tábore extrémnych športov ako umývač riadu, a jeho vzťahu s kuchárom, o ktorom sa dozvieme, že bol kedysi priekopníkom skateboardingu. 5/10 ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Podle těhle komentářů jsem si myslel že to bude blbost , ale je to docela dost dobrej film. Někdy ve filmu je trochu nudná scéna , ale ty co mají rádi filmy zaměřené na skateboarding tak jako já tak se jim tenhle film musí určitě líbit. Jen nechápu proč má být tohle akční , mě ve filmu nic akčního nepřišlo. 97%. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Oficiální text distributora začíná slovy akční drama – dobře, tak jsem se zasmáli a teď trochu vážně. Takže toto „akční drama“ (nemohl jsem si to odpustit) lze doporučit maximálně tak beďaratým výrostkům nosícím prkýnko pod paží (tím nemyslím skutečné jezdce),nebo těm, kteří se chtějí za zády zasmát Lukemu „Dylanu“ Perrymu, jaké že teď bere role, aby uživil rodinu. ()

Dexter666 

všechny recenze uživatele

Taká letná jednohubka, na ktorú narazíte iba náhodou a pri tom pocítite niečo, čo vás núti to dopozerať. U mňa to bola letná nostalgia a chuť byť tiež v letnom skejťáckom tábore a naháňať prvú lásku (a nie čučať nad knihami a učiť sa na štátnice). U niekoho iného to môže byť krátka stopáž :-) ()

Reklama

Reklama