Reklama

Reklama

Sean Connery - pocta za celoživotní dílo

(pořad)
  • USA AFI Life Achievement Award: A Tribute to Sean Connery
všechny plakáty

Obsahy(1)

Sir Sean Connery je ten, koho si American Film Institute´s Board of Trustees vybral jako nejžhavějšího kandidáta na udělení ceny za celoživotní dílo 34th AFI Life Achievement Award. „Sir Sean Connery patří k nejslavnějším ikonám světového filmu. Ačkoliv ho všichni znají jako představitele jednoho z největších filmových hrdinů všech dob, jeho talent i práce nestojí zdaleka jen na roli Jamese Bonda. Je to umělec nejvyšších kvalit a AFI je poctěna, že mu může tuto cenu udělit,“ říká Sir Howard Stringer, který stojí v čele AFI Board of Trustees. Cena byla herci udělena na galapředstavení v Los Angeles, které se konalo 8. června 2006. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Pompézní avšak velmi dojemná oslava se spoustou trefných gratulací. Za všechny Steven Spielberg: "Dík za to, že jste nás protřepal a zamíchal". ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Trochu zklamání. Ohlédnutí za celoživotním dílem Seana Conneryho je fajn, ale někdy mě výstupy jeho spolupracovníků přijdou nechutně povinné a všechny ty super úsměvy až příliš hrané. Nemohu si pomoci :( ()

Lavran 

všechny recenze uživatele

Nádherně uslzené divadýlko, avšak z těch nejlepších. Vtipné průpovídky jednotlivých gratulantů (ostatně i Seana Conneryho) by zasloužily vytesat na pamětnou... ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Tahle show trochu připomínala tu chvíli na Oscarech, kdy pouštějí sestřih s lidmi z branže, co za minulý rok umřeli, nebo tvorbu člověka, co dostane Oscara za celoživotní dílo. Až na to, že ceny AFI jsou daleko kratší ... Á propos - vtipné komentáře. Sean Connery: "A povídá mi: Seane, život je fajn. Ale nezdá se ti, že třetí dějství stojí za hovno?" ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Samozrejme že je to trochu povinný formát, ale vzhľadom k tomu, aké mená dostávajú túto cenu, nemyslím si, že by šlo o nejaké neúprimné pózy. A medzi všetkými týmito všeobecne milovanými a nesmierne talentovanými osobnosťami sa Sean Connery určite nestratil. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Sean Connery je určitě herec, který si zaslouží nejvyšší filmové pocty. Odehrál nespočet rolí a proto se mu také dostalo této pocty za celoživotní dílo. Pro fanoušky milý pořad, který opěvuje jejich oblíbence. ()

bolf!k 

všechny recenze uživatele

podekovani za jeho prinos pro film a vseobecne pro nas vsechny a kdyz k tomu pripocteme zabavnost teto ,,estrady´´ musim rict ze se jedna o prijemnou podivanou plnou hvezd. ()

sydney 

všechny recenze uživatele

Sean Connery je můj oblíbenec, takže budu raději stručná, abych byla relativně objektivní. Dobře udělaná show, hezký a vtipný proslov oslavence. ()

tubera 

všechny recenze uživatele

podle mě lepší než ocenění pacina. conneryho mám moc rád a od dojmeného proslovu pierce brosnana přes harrisona forda a stevena spielberga po super vtipného mika myerse se mi tohle moc líbilo ()

Reklama

Reklama