Reklama

Reklama

Sarangddawin pilyoeobseo

  • Jižní Korea 사랑따윈 필요없어 (více)

Obsahy(1)

Julian je klubový playboy, zloděj a notorický lhář, což ho také jednou dostalo do vězení. Když vyšel ven, zjistil, že mu před pár dny zemřel přítel a také, že dluží bezmála tři miliony dolarů. Na splacení dluhu má jen měsíc a tak mu přijde vhod informace, že jeho mrtvý přítel po smrti rodičů zdědil se svou sestrou polovinu velikého majetku. Rozhodne se vydávat za dlouho ztraceného bratra a tím snad získá peníze, které tak rychle potřebuje. Oklamat sestru, že je její bratr, by přeci pro tak dobrého lháře neměl být problém, čas ale neúprosně běží. (Kiyoshi)

(více)

Recenze (31)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jakmile Geun-Yeong Mun jednou přijdete na chuť, je jako droga. A tahle role jí obzvlášť sedla. Navíc dostala rovnocenného partnera, takže herecké výkony byly nadstandartní. Mnoho scén mě dojalo až k slzám už v průběhu filmu..to se mi také nestává pořád. Líbilo se mi, jak se měnily emoce a atmosféra. I hudba tomu jejich příběhu hezky ladila. Já prostě nemám co vytknout. Jeden z nejkrásnějších korejských filmů. 5* ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že styl natočení, krásnej soundtrack, celková atmosféra a i herci tenhle film dělaj v průběhu sledování neuvěřitelně přitažlivým a strašně dobře koukatelným, ale já nějak nemůžu přenést přes srdce občasný prapodivný chování a řešení různých situací hlavníma postavama, sice to krásu dopadu tohohle filmu nakazí nějak výrazně, ale zřejmý to taky bylo celkem dost a to obzvlášť v závěru ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrá romantická dráma. Má dobrý príbeh menšom zločincovi, ktorý si užíva bezstarostný život plný priazne žien a to aj napriek tomu, že sa práve vrátil z väzenia, lenže sa dozvie, že úžerníkom musí splatiť veľký dlh, na čo má presne mesiac. A tak keď sa dozvie, že jedna chladná slepá dedička má po svojich rodičoch zdediť veľký majetok, rozhodne sa predstierať, že je jej brat, s ktorým už dávno nebola v kontakte, pričom ju chce časom odstrániť, ale postupne sa začnú zbližovať. So spracovaním som spokojný, je síce pravda, že to celé pôsobí trochu nedôveryhodne a navyše by som ocenil trochu dlhší úvod, ktorý by lepšie zoznámil s hlavnou postavou a jeho problémami, toto mi prišlo možno až moc rýchle, ale inak nemám väčší problém, film si už od začiatku nastaví výrazne nadpriemernú úroveň a tú si aj po celý čas udrží, dej ma bavil po celý čas, je tu dobre podané aj to postupné zbližovanie oboch hlavných postáv, ktoré sú spočiatku úplne chladné, ale cez spoločne prežité situácie, pri ktorých sa lepšie spoznávajú si k sebe nachádzajú cestu a navyše tu dostáva dostatočný priestor aj slepota hlavnej hrdinky, chválim aj zaujímavý prvok, postavu neustále sledujúceho úžerníka a navyše v záverečnej fázi sa už objaví aj jeden slušný zvrat, takže som sa stále bavil viac než dobre. Aj keď na oboch hlavných žánroch sa dalo ešte trochu popracovať, romantika mi celkovo nesadla až tak dobre, ako by som chcel, ale zase v určitých scénach fungovala výborne, dráma mi zase prišla výraznejšia až v záverečnej fázi, ale aj takto som spokojný. Herecké obsadenie je na tom dobre, sklamaním je jedine hlavný hrdina, nie je zlý, ale chcelo by to niekoho lepšieho, inak opäť výborná Moon Geun-Young a viacero zaujímavých vedľajších postáv, či už úžerník, priateľ hlavného hrdinu alebo aj opatrovníčka. Réžia a technická stránka sa dali ešte trochu doladiť, ale aj tak je to stále žánrový nadpriemer. Ja som spokojný, na žánrovú špičku to určite nemá, ale stále je to jedna z tých kvalitných juhokórejských romantických drám. 76% ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Love zero se nejspíš nezařadí mezi klasiské kousky korejského romantismu, ale pořád jde o velmi dobrý film. Jediné, co mě trochu štvalo, byl dlouhý konec. Asi čtyřikrát jsem si říkal, že to je skvělý konec a čekal titulky. Přišel ale další zvrat a po něm zase další. Film jsem si ale užil a na romantický film byl i nezvykle napínavý. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Má to zaujímavý dej. Aspoň na papieri to tak mohlo vyzerať, ale mňa film veľmi za srdce nechytil a to inak kórejské filmy dokážu veľmi účinne. Prvá polovica kde sa viac menej oblbuje a každý hrá kvôli peniazom divadielko sa dá v pohode sledovať, ale tvorcovia sa nám postupne snažia nanútiť love story, ktorá sa síce rodí, ale nikdy skutočne neprepukne, preto ma slzy hlavných postáv v závere nemohli nijako dojať. Tak je to aj s postavami. Tie si cestu k divákovi hľadajú, ale záver príde skôr než ju nájdu. Po dlhšej dobe kórejský film, ktorý ma veľmi nenadchol, ale oni točia jak o závod, takže si určite rýclo nájdem niečo iné. Love me not is not for me...60%. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Ukázka toho nejlepšího, co se v Koreji může zrodit. Naštěstí nepatřím k těm, kteří si pletou kvalitu a originalitu; příběh může být poměrně jednoduše předvídatelný, ale co se počítá je způsob jakým snímek jednotlivé scény doručuje divákovi. Co se nevede mnohým současným snímkům podžánru se zde daří, v mnoha okamžicích mi prostě běhal mráz po zádech a cítil jsem s hrdiny. Snad jediné dvě věci, které bych vytknul, byl kníratý páprda (ten člověk tam snad byl aby zkazil film) a, nebudu říkat strašná... Příšerně kýčovitá scéna se světluškou. Naštěstí je zbytek filmu natolik krásně udělaný, že se v něm ony nedostatky ztratí a já jsem jen rád. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Nedám predsa tomu tri hviezdičky len kôli tomu, že to je korejske. Ved tam je toľko neskutočných hovadín, až sa mi pred očami zatmievalo! A mimochodom, ten chuj s tými fúzkami mi tam svojou prítomnosťou neuveriteľne pil krv! ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Láska je k ničemu..opravdu ? Korejské romantické melodrama a opět s přímočarým útokem ( a já se bránit nechtěl:) na city říznuté i trochou napětí a krutosti...opět jsem byl zdrogován korejským pojetím filmu, jsem zvědav jak dlouho mi to vydrží, ale zatím jedu na střele. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zapletka je extremne vykonstruovana a posobi az prilis umelo. Vdaka tomu sa u mna emocie nedostavili a s postavami som sa vobec nestotoznil. Ale nuda to nebola, takze slusny priemer. 5/10. ()

Folpa 

všechny recenze uživatele

Tak jo, nakonec za plný počet. Ústřední dvojka je sympatická, hlavně pak ona. Krásná hudba a zajímavý příběh. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Tento film mal v podstate všetky predpoklady na to, aby sa mi páčil... a napokon sa mi nepáčil. A to tu hrali hlavnú rolu veličiny ako Láska, manipulácia, lži a vydieranie - teda všetko to, čo si ma zväčša vo filme dokáže absolútne získať. No bohužiaľ, tu ani tento koktejl nestačil. Neviem, akosi tomu niečo chýbalo - ani vlastne neviem čo, pretože aj spád to malo kvalitný, ale to spracovanie mi nejako nesadlo. A ani dvojica hlavných postáv, ktorých konanie som občas fakt nechápal. Niektoré veci boli pre mňa fakt nezmyselné a prišli mi také nútené (najmä ku koncu). Ale tak aspoň na 3* by to bolo. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Príbeh sa mi páčil, mal obrovské predpoklady priviesť ma k slzám, ale nedošlo na to, niekde tam proste tá iskrička zostala bez pohybu, zasekla sa a vývoj deja napriek tomu, že bol zaujímavý a prekvapivý proste zamrzol na bode nula. Chcelo to niečo čo by viac pritlačilo na city. Škoda. Ale aj tak sa mi to páčilo, len si to nemôžem zaradiť medzi tie filmy, "toto si pusti, keď si potrebuješ vyplakať dušu".... ()

Eriol 

všechny recenze uživatele

Kromě velmi příjemné Mun Geun-yeong nemá Sarangddawin pilyoeobseo mnoho kladů, které by se daly vyzdvihnout. Na dnes už skoro tradiční korejský depresivně-romantický skelet je naroubována zápletka s falešnou identitou, jež zvolna plyne k očekávanému závěru.. Kupodivu však plyne poměrně příjemně, aby byl nakonec tento film oplakán a.. zapomenut jako spousty jemu podobných. 7/10 (+1 je za světlušku) ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Smutné, korejské, depresivní, slepé, chamtivé, ah ty jejich konce. Dlouho jsem čekala na tento film a nakonec přišlo zklamání. Nebo už nemám trpělivost na jejih sáhodlouhé pohledy, výkřiky a vztekání? Netuším. Každopádně Moon je moje srdcová záležitost. Prostředí suprově tmavé, hudba nádherná, a melancholie by se dala krájet. Sice film nekončí moc pozitivně, ale stojí za to ho vidět. ..že je musej furt vraždit.. ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film mi vůbec nesedl, celkem sem se i nudil, takže dívat se skoro 2 hodiny bylo jako za trest. Není to úplně špatný film, ale znovu bych ho už vidět nechtěl, což už o něčem svědčí. Mám rád hodně tyhle kojeské romantické snímky a nemyslel bych, že bych byl schopen někdy dát až tak špatné hodnocení, ale bohužel, případá mi hodnocení ostatních velice přestřelené. Tohle je prostě podprůměr a zklamání v jednom, opravdu sem očekával víc na základě zdejšího hodnocení. Pro mě 40%, víc opravdu ne. ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Na jistou nelogičnost v chování postav jsem si u Korejců zvykl, ale tohle bylo na mě moc. A protože nefunguje ani romantika a postavy mi nepřišli bůhví jak sympatické, dost jsem se nudil. Ten konec měl být asi dojemný (ikdyž totálně jasný), ale vzhledem k tomu jak nesmyslně se chlap choval mě to moc neohromilo. Hra na efekt a příliš průhledná. Jedna zajímavá scéna zabitá tunou následující vaty. Buď jsem začal být vůdči Korejské romantice otupělý nebo (což doufám) je tohle slabý kousek. ()

theSaint 

všechny recenze uživatele

Korejská romantika trochu jinak. Větší důraz na dramatickou stránku mi sedl perfektně. Cítil jsem v tom jemné náznaky "noire" a to já rád! Scéna, procházející se Geun - Yeong Mun, v zasněženém březovém háji, v červeném kabátě a zimní čepici, byla úžásná! ()

paolito 

všechny recenze uživatele

Mun Geun-yeong v červeném kabátě, procházející se zasněženým březovým hájem, to je balzám pro oči i pro duši. ()

Reklama

Reklama