Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavními hrdiny tohoto nízkorozpočtového hororu jsou Nicole a Jess, mladý milenecký pár, který si vyrazí na romantickou cestu po Americe. Cestou se zastaví na opuštěném odpočívadle, kde se přítel hlavní hrdinky za záhadných okolností ztratí. Zoufalá Nicole brzy zjistí, že na odpočívadle není sama. Objeví se tajemný muž v jeepu se snadno zapamatovatelnou SPZ, který jí začne děsit. Dívka nachází útočiště na místním WC, kde jsou všude na stěnách šokující nápisy obsahující již známou SPZ. Později objevuje zmrzačenou dívku, která jí povypráví o tajemném řidiči. Nicole si uvědomuje že z této "hry" již není úniku... (kery-)

(více)

Recenze (91)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Vůbec mě nepřekvapuje zdejší rozporuplné hodnocení. Tento thriller vůbec nebyl špatný. Jedná se o příjemné one-hot-chick show v podání nádherné J. Alexander. Thriller drsný, temný a prvotní ztráta přítele je fakt cítit v každém záběru zmatenost postavy. Skvělý herecký výkon. Ke 100% kvalitě mi chyběli dvě věci. SPOILER: 1. proč kurva, když zjistila, že je mrtvej, neběžela kolmo na cestu přímo do lesa, kde by ji nikdo nikdy nenašel, kor pick-upem a nehledala pomoc míle daleko?? Tak bych asi reagoval já hned v okamžiku, kdy bych zjistil, že už nemám důvod čekat. No a 2. Chybělo mi nějaké vysvětlení nebo motiv onoho "hajzla". Někdy je to dobrý, když to zůstane bez vysvětlení, ale v tomto případě si myslím, že to až tak rozumné nebylo. Jinak jeden z nejlepších v tomto žánru! ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak chaotický, zmätočný film som už dávno nevidel. Ten kto ho pochopí si zaslúži nobelovku. Ale to je iba teória, pretože táto "nádhera" sa nedá pochopiť. Sú to iba scény pospájané na seba bez ladu a skladu. A polovica čistého filmového času sa odohráva na záchode, fakt hrozná zábava. Tiež ma rozčuľovala nepochopiteľná hlúposť hlavnej hrdinky, miesto toho aby sa niekam rozbehla a pokúsila sa ujsť (60 míľ nie je až tak ďaleko, 2-3 dni a mala by to v suchu), tak sa radšej povaľuje na dievčenskom záchode. Ten náznak mysticizmu bol tiež trápny, keď už, tak sa to malo príbehovo rozviesť a nie plácať nezmysly. Na priemer to mohlo vytiahnuť aspoň nejaké slušné gore, ale ani toho sa tu nedočkáte. Jeden uhryznutý prst, odcviknutý jazyk a pár rezancov na tele je na horor trocha málo. Napriek tomu sa vo filme vyskytlo pár momentov, ktoré aspoň zaváňali napätím, takže u mňa slabší podpriemer. 30/100 ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Naozaj slabučké dve hviezdy namiesto jednej sú iba za dve scénky - svojskú rodinku z karavanu nápadne pripominajúcu tú z masakru v Texase a za moment ktorý spomína vo svojom komentári Klay. Rozhovory Nicole so šerifom boli kapitolou samou o sebe a vôbec asi od 20 minúty človek dúfa že Nicole skape čím skôr. Poteší že to nie je úplne cez kopírak ako väčšina podobných hororov, snaha o oživenie príbehu však príliš nevyšla a chýbala tomu lepšia pointa. Snáď v druhom pokračovaní... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další z milion kopií Stopaře. Mě tyhle filmy nevadí ale bohužel zároveň nemají pro mě nic co bych uvítal. Ploché postavy a strašná scénáristická patálie. Druhý díl se mi celkem i líbil co si pamatuju ale tohle mi přišlo o něco horší. Navíc to donucené zabití přítele bylo strašně trapný. O dírách ve cénáři raději nemluvím. Špatný film s asi 2 dobrýma scénami. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Sakra, sakra. Tohle je zajímavý a k tomu docela divný film. Na jednu stranu to je svým způsobem jen další tzv. silniční horor. Na druhou stranu to je docela zajímavě natočené, vůbec to není nudné, má to hodně dobrou hlavní hrdinku, která se chová poměrně realisticky, logicky, zbytečně nehysterčí a má v daných situacích často rozumné nápady (i když pravda, já bych se toho odpočívadla tak zuby nehty nedržel). Taky mě dost pobavilo, jak ji scénárista docela logicky a rozumně (v rámci příběhu) donutil svléknout se do podprsenky (takže to nevypadá jako klasické hororové laciné gesto). A k tomu je to navíc duchařina, která celému filmu dodává neuvěřitelné kouzlo a je do něj zakomponovaná trochu nezvykle, až jsem po skončení filmu říkal, co to do prdele bylo? Má to nějaké své chyby, ale když to sečtu a shrnu, je to dost zajímavý snímek, už i proto, že jsem po jeho skončení musel přemýšlet o jeho pointě a asi si to každý divák a divačka vyloží po svém ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama