Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeana, úspěšná odbornice na počítačové systémy, je zamilovaná, ale když se svému příteli svěří, že je ještě panna, on nemá nic lepšího na práci, než to vytroubit do světa. Jeana se tak stane terčem nabídek nejrůznějších mužů (i žen), kteří by ji rádi zasvětili do tajů lásky... (oficiální text distributora)

Recenze (8)

Juto 

všechny recenze uživatele

Film vyzerá pekne, s dobrými kostýmami, scénami a vybavením. Ale scenár a réžia sú, no, väčšinou nudné a nezmyselné, s malou fantáziou. 2/10 ()

Silencia90 

všechny recenze uživatele

Téma? Skvělé. Herci? Fajn. Ale z celého filmu šla taková neuspořádanost, jako by film nevěděl jak se tvářit. Správné momenty nebyly zdůrazněny a celé to tak nějak uběhlo tak, že si na konci říkáte: "A co jako?". Zpracování tedy trochu horší. Ale bylo to vtipné... a ten Christian Kane... :) ()

Reklama

O´Hara 

všechny recenze uživatele

Ten film byla taková kravina, že jsem se na tom i místy bavil. Avšak občas jsem prosil boha o urychlení času, protože některé části byly šíleně nudné... ()

Kikania 

všechny recenze uživatele

Komédia o panne, dvoch chlapoch a nejakej sprostej dovolenke...ani neviem, o čo tam poriadne išlo. Trošku romantiky tam bolo...ale fakt nič extra..35% ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama