Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Alexandre náhodou potkal v domě svých společných příbuzných krásnou Fanfan, velmi rychle pochopil, že tahle nepředvídatelná vitální dívka prahnoucí po životě, je jeho životní láskou. Že je jedinečná a přitom jakoby byla všemi ženami, po kterých kdy toužil. Ačkoli cítí, že přitažlivost je vzájemná, nemá odvahu podvést nebo dokonce opustit Lauru, se kterou už dlouho žije poklidným životem, který se nenápadně stal nudnou rutinou. Touží totiž po stálosti a má panickou hrůzu z toho, že by jednal stejně jako jeho přelétavá matka. Současně se však nedokáže vzdát blízkosti Fanfan a proto se rozhodne udržet si dívčino přátelství za každou cenu, ale ovládnout přitom touhu, která ho spaluje. Když bylo Fanfan patnáct, vzala si její sestra, dvojče, život. Od té chvíle žila za dva. A teď našla Alexandra, ale ať se snaží sebevíc, zdá se, že jeho rozhodnutí nedokáže nic zvrátit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (24)

gizi 

všechny recenze uživatele

Opět jeden snímek, který ničím příliš nevymyká z šedého průměru. I když je z francouzské provenience, byl jsem zklamán. D8 se na to sice dívat, přináší ale jen málo toho opravdu citově chytlavého a romantického. 65%. Pro mě je toto hodnocený film v pořadí 500 a to 19.6.2010, kdy hodnotit jsem začal 1.1.2009 a za první rok jsem ohodnotil přibližně 400 snímků. ()

confisio 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že můj vztah k tomuto filmu je natolik niterní, že nemohu zaručit objektivitu svého hodnocení 😉. Pokud Vám ovšem život dopřeje takovou míru štěstí, že Vás obdaruje setkáním s Femme fatale (Ženy s Homme fatale 😊) a opojeni láskou protančíte v rytmu valčíku noc ve Vídni, budete film Fanfan zbožňovat stejnou měrou, jakou ho zbožňuji já. ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Fyzická láska sucks aneb Sophiina Fanfan > Perezův Fanfan. --- Vskutku netradiční, zpočátku zasněná, pak spíš do smutna laděná romance s nevinnym šmírákem, co mi drtivou většinu stopáže připomínal Haydena Christensena, a rozkošně klející mrškou v hlavních rolích; potažmo s Thierrym Lhermittem v roli tak moc vedlejší, že by ho jeden snad ani nezpozoroval. :)) Sophiin rozpustilej taneček rozhodně musí patřit ke klenotum francouzský kinematografie. A k vytknutí tu mám snad jen lehce "telenovelí" podání dramatických scén. ()

Karja 

všechny recenze uživatele

Romantických filmů nám filmaři servírují nesčetně, ovšem tento si divák zapamatuje tím, co se hned tak nevidí. Má perfektní zrcadlovou scénu. Dva byty od sebe odděluje zrcadlo, přičemž jeden zamilovaný človíček v jednom bytě sleduje nepokrytě toho druhého, svůj rádoby protějšek, souseda, který nic netuší. Tahle scéna tak nějak táhne celý film, který je zpočátku nic moc, ale na závěr se citlivým duším zcela určitě bude hodit i kapesník :-) 60 % ()

Sejkorka 

všechny recenze uživatele

Ještě, že jsem nečetl obsah dřív, než jsem na to koukal. Buď jsem nepozorný, ale až v úplném závěru se dozvíme, že "když bylo Fanfan patnáct, vzala si její sestra, dvojče, život. Od té chvíle žila za dva." Vlastně, zaznělo tam, že to bylo dvojče a bylo jí 15 ? Babička do telefonu říká, že před 15 lety skočila do Seiny. Stejně jako přelétavá Alexandrova matka. Dvě zásadní věci k pochopení pointy filmu vědět na začátku ? Ale budiž, je to slušný film. Pochopitelně se Sofií.Takže 65 %. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama