Reklama

Reklama

Ošklivka Betty

(seriál)
  • Česko Ošklivá Betty (více)
USA, (2006–2010), 60 h 35 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Silvio Horta

Hudba:

Jeff Beal

Hrají:

America Ferrera, Eric Mabius, Tony Plana, Ana Ortiz, Becki Newton, Michael Urie, Mark Indelicato, Vanessa Williams, Judith Light, Ashley Jensen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(85)

Obsahy(1)

Ve světě špičkové módy je image vším. Oblečení, které se určitou dobu zrovna nosí, může být za pár týdnů absolutně nemoderní. Jedinými stálicemi v tomto uspěchaném světě jsou superštíhlé krásky, které tyto oděvy oblékají. Může do této společnosti vůbec zapadnout úplně obyčejná dívka, mírně baculatá a tak trochu nezajímavá? Možná ano. Nebo alespoň Betty Suarez se o to snaží ze všech sil. Je to bystrá, pracovitá a svým způsobem i roztomilá mladá žena a právě svým kladným přístupem k práci si později získává respekt u kolegů i samotného syna magnáta módního časopisu s názvem „Mode“.

V americkém seriále inspirovaném kolumbijskou telenovelou „Yo Soy Betty La Fea“ září například America Ferrera (Sesterstvo putovních kalhot) v hlavní roli Betty nebo Rebecca Romijn (X-Men) jako Alexis. (delaware)

(více)

Recenze (61)

Sharleen 

všechny recenze uživatele

Škaredú Betty v tomto prípade vyvažujú krásky Salma Hayek a Rebecca Rominj. Nič duchaplné, ale v rámci oddychu pozerateľné. ()

BradleyT 

všechny recenze uživatele

Tohle je ovšem celkem mazec, je vidět, že američani jsou v seriálech o mnoho zručnější než jižní sousedé. Je vtipný a všeobecně zábavný. Nečekejte prosím okopírovanou verzi Ošklivky Betty odjinud a hodnoťte až po několika dílech... ()

me3x® 

všechny recenze uživatele

priznavam, ze to na 5 nie je - ale potrebujem vyrovnať aspoň nejaký ten odpad - však tam je toľko vtipných scén... na 3 a pol * určite. ()

jakoby 

všechny recenze uživatele

Prvni dily se mi libily protoze prinasely zabavu . Ale jak se potom Betty mohla rozskubat pro zachranu firmy a stal o ni kazdy chlap , tak jsem se prestala divat. A to jeji obleceni bylo opravdu nemozne. ()

DandaPiper 

všechny recenze uživatele

Očividně většina z přítomných vůbec nepochopila, o čem seriál je. Stačí se jen mrknout na rozdíl v hodnocení jiných zemí. Ugly Betty se ani zdaleka nepodobá té známé telenovele a už vůbec ne tomu výplachu mozku, co byli schopni vymyslet našinci. Seriál právě tyto telenovely paroduje a nebere se téměř vůbec vážně, navíc je tak úžasně vtipnej a postavy si zamilujete snad všechny. Nikdy jsem to neviděl se žádným dabingem, tak nemůžu říct, jak ty vtipy vyzní u nás, ale myslím, že v dnešní době už se většina raději dívá v originálním znění. Seriál si rozhodně zaslouží nejméně tak 60-70procent. Když se chci pořádně a od srdce zasmát, pustím si Betty. ()

kuduka 

všechny recenze uživatele

Mám takový pocit, že snad většina hodnotících prskla "odpad" aniž by snad viděla jediný díl... Skvělá parodie na svět plný pozlátka a trendy ramínek. Pythoni to samozřemě nejsou, ale je třeba si rozšiřovat obzory, nebo ne? ()

pollyx 

všechny recenze uživatele

Jasné, že štyri hviezdičky sú trochu prehnané, tri by bohato stačili. Mám ale pocit, že veľa ľudí nepochopilo, že toto bola v podstate paródia na klasické telenovely a hodnotenie "odpad!" si sem dali len pro forma. Ja som sa pri prvej sérií dobre bavila. Ďalšie série som už ale nevidela... ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Jeden z najslabších sitcomov, ktorý sa kedy dostal do širšieho povedomia divákov. Najzaujímavejšia scéna bola tá, v ktorej sa Salma Hayek ukázala v podprsenke a divákom sa naskytol pohľad na jej neskutočne nadupaný dekolt. Toď vše... ()

klapqua odpad!

všechny recenze uživatele

Už mi všetky tie remaky pijú krv. Videla som prvú pôvodnú kolumbijskú Betty a tá mi stačila. Nepotrebujem ju vidieť ešte v mexickom, českom, americkom či kórejskom spracovaní. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 3/10. Seriál měl s původní předlohou společného velmi málo. Mezi mé oblíbené postavy patřili Justin a Wilhelmina. Kvalitativně se jedná o sestupnou tendenci. Ve výuce je většina epizod nepoužitelná. ()

Drky odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutně nezáživné, trapné, bez jakéhokoli humoru, serál alá Divoký anděl. Opakující se nekonečné zápletky v jednotlivých epizodách. S odstupem času co jsem to měl možnost vídávát (musím říct, že nedobrovolně) si říkám jak jsem to vůbec mohl udělat. Co bych ovšem pro společnost mé krásné ženy neudělal. :-) Hodnocení odpad! a 5%. ()

Medicinka 

všechny recenze uživatele

Mne sa to páči... no a čo? A prečo tak nízke hodnotenie? To by každá epizóda musela byť plná sexu a naturalisticky pojatých vrážd a hneď by to aspirovalo na seriál roka! Toť vsjo! ()

Majulenkaa 

všechny recenze uživatele

Šílené a zábavné zároveň. Po první sérii musím dát ****, ale uvidím, jak se to ještě vyvine dál. Mimochodem je to mnohem lepší než naše ubohá Ošklivka Katka. Edit: po více jak 2 letech jsem se pustila znovu do sledování Ugly Betty, musím říci, že je to jediný seriál, který si držel po celou dobu svého vysílání svůj standard. Ano sama jsem se divila, že mě sledování tohoto seriálu bavilo v každé epizodě se našel nějaký ten vtípek či scéna, která mě rozesmála. ()

Reklama

Reklama