Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Randy Daytona (Dan Fogler), byl okouzlující a slavný ping-pongový šampión. Jeho kariéra skončila, když se po vraždě otce zhroutil na olympiádě. Po čase je kontaktován FBI s žádostí, aby infiltroval nebezpečnou ilegální ping-pongovou organizaci. Jejím bossem je vrah jeho otce, nádherně odporný a zlý Feng (Christopher Walken). Ten pořádá tajný nezákonný turnaj v ping-pongu, kde jediným pravidlem je, že žádná pravidla nejsou. V sázce je život a smrt, ale Randy je tentokrát připraven zasmečovat...

Roli nelítostného bosse Fenga si užívá jeden z nejslavnějších hollywoodských záporáků Christopher Walken (Oscar za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Lovec jelenů, nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve Spielbergově krimi komedii Chyť mě, když to dokážeš). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (164)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Skóruj! Tak nabádají autoři této komedie, která je dle mého čistým průměrem k úspěchu u diváků. Ping-pong je sport, který mně nijak nepohltil, herci taky nijak zázračně nedokazují, jak se hraním baví a i když je snaha o zajímavý příběh zjevná a snaží se o něco jiného, než sportovní komedie bývají, nakonec to dopadne tak, jako ve většině případů. Dan Foglar, pro mě předtím neznámý, metalové srdce má a důrazně to v tomto filmu ukazuje jen s tím problémem, že samotný příběh nemá žádný vysoký spád a on to nezachrání i když je příjemný a sympatický až na půdu. Jednoduše jsem se u filmu nudil, na komedii bych očekával větší nápad a o dost více vtipu. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak. Walken je sice borec a půlka fórů je fakt dobrá, ale Fogler je otravný od začátku do konce a ta druhá půlka fórů nestojí za nic. Mohlo to být podstatně lepší, ale na tu hodinu a půl nenáročné zábavy to celkem jde. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $32,886,940Tržby Celosvetovo $40,990,563Tržby za predaj DVD v USA $20,544,229 //počet predaných kusov 1,037,994║ Traškarina z niekoľkými dobre zlepenými odfrkmi ale ako celok to je celé do prázdna bez väčšieho efektu. /40%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za tělo Maggie Q (ta musela dostat tučný šek...). Ostatní lidi, postavy, vtipy a další trapnosti je k ničemu hodnotit, protože kdo se směje tomuhle neví co je to smysl pro humor. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Málo dobrejch fórů, suchej hlavní představitel ( ta role by seděla Jacku Blackovi, ale očividně si přečetl scénář a utek) a vůbec celkově nepříliš vydařená komedie. Maggie Q všechno zachránit nemohla (i když se s pidišortkama hodně snažila) a závěrečný karaoke je dvakrát větší wtf než to z Božského Evana. 40% a beru to jako urážku mého oblíbeného sportu. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl o ping-pongu asi stejně, jako je dřevní rock 'n' roll o dřevě. Také vtipy byly většinou poněkud ... dřevní. Teenage komedie spíše toho nižšího ranku... ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Mohl to být kult mezi ujetými komediemi, a zůstalo jen u příjemné zábavy. Opravdu výborné a vtipné nápady sráží dolů dost častá trapnost. Maggie Q je bohyně. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Trailer je vostrej, film uz nikoliv. A pritom napad je fakt slusnej, zpracovat zapasy v ping pongu ala Mortal kombat mohla bejt neskutecna rezba. Navic ping pong taky neni zas tak provarenej sport, takze mohlo vzniknout neco ve stylu Ledove ostri, ale to by tu muselo bejt vic foru. Hlavni hrdina je sice desny hovado, ale nemuzu rict, ze by nebyl sympatickej, jen nechapu, kde ho vyhrabali a treba takovej Jack Black by to urcite rozjel vic. Co se tyce zapasu v ping pongu, tak ty jsou vostry, ale to mezi tim je vcelku nuda, akorat obcas se povede nakej dobrej vtip. Asi nejvetsi problem ale je, ze film se vzdy rozjede, nakej masakr a najednou se zas zasekne a pomalu plyne a tak furt dokola. Takze jsem se stridave bavil a nudil, celkove 3*. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Pekelně ulítlá komedie s originálním nápadem, ale s nerozcvičeným a nerozehraným režisérem. Forhand (klady): myšlenka, dynamický akční výstup Maggie Q, německý šampión a jeho megagesta, vše co je spojené s pingpongovým stolem, turnajoví účastníci, geniálně bizarní postava Christophera Walkena, bullet-time, 60% fórků, cameo Roberta Patricka a povětšinu času i Dan Fogler. Backhand (zápory): nelogičnost turnaje, 40% fórků, ušmudlané finále a občas Dan Fogler. Z takového nápadu šlo vymlátit mnohem víc, stačilo ještě chvíli střílet po scénáristovi celuloidové míčky a on by vyklopil více gagů a hlavně více vtipných gagů. Ano, spousta jich byla slušných, ale hodně jich bylo také obyčejných, či spíše jen úsměvných. Potěšil mě tradičně démonický Cary-Hiroyuki Tagawa, i když nepředvedl žádnou fatalitku. Celkově dobré, ale nedotažené. Ben Garant tedy sice zaskóroval, ale nijak sebevědomě, jeho míček štrejchnul o síťku a pořádně jí rozvibroval. 35,5 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Čas k tobě nebyl milosrdnej. Ani já nebudu!" Východoněmecký ping-pongový šamión Karl Wolfschtag má ze všech kouzelníků s míčkem nejbrutálnější grimasy, ale Freddyho machrování s prsním svalstvem taky nemělo chybu a Maggiino vyřizování objednávek při hromadné simultánce se čtyřmi soupeři si budu navždy pamatovat. Je škoda, že tolik skvělých plajerů našlo rychlou smrt u zeleného stolu, ale já se u této hovadiny vždy skvěle pobavím. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Není to vůbec zlé, ale poměr dobrý/slabý fór mohl být o něco lepší (už jen kvůli tomu originálnímu ústřednímu nápadu). Dana Foglera mám rád už od Good Luck Chuck a potěší samozřejmě i ďábelský Christopher Walken. Každopádně jsem se ale zamiloval do Maggie Q - když masila Bruce Willise ve čtvrté Smrtonosné pasti, docela mi uniklo, jak moc je roztomilá... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Vypadalo to jako fakt výborná bláznívá komedie a ještě s Walkenem, ale nakoenc z toho vyleza nevtipná kravina. Sice občas se podaří scéna u který se člověk pousměje, ale mockrát to fakt neni. Za prvé je problém v hlavním herci, sice úchylák je to solidní a háro má taky jako hovado, ale nějak ty vtipy od něj moc nefungujou, vlastně jako vtipy v celým filmu, dokonce jsou to občas i dobrý originální nápady, ale je to tak blbě zpracovaný, že to nakonec vyzní stupidně. Dál mi přišlo, že zápasy jsou značně zkrácený a to dost zbytečně, dalo se z nich vytěžit daleko víc, stejnětak je málo využitej potenciál Walkena, obleček měl fakt parádní, ale nakonec sem z jeho postavy měl dost rozpruplný pocity, stejně jako z celýho filmu ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ping-pongová výměna, v níž trapnost trpělivě tlačila vtip do defenzívy, aby tvrdou smečí (final deathmatch pod proudem) vše rázně ukončila. Jakžtakž ještě pobavily výstupy slepého mistra, ovšem třeba Walkenova role - ta vzbuzovala maximálně údiv smíšený se soucitem. Chápu, že musí každý měsíc platit vodu, elektřinu, plyn a služku z Tijuany, ale s takovým výběrem rolí už nemá daleko k tomu, aby účinkoval v předvolebním spotu strany Jany Bobošíkové.. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Jako jednohubka příjemné, jako řádná parodie ucházející. Skóruj je takový dort pejska a kočičky, který se snaží přidat trochu toho a trochu onoho, ale nikdy neumí vychytat to správné množství. Citace Star Wars, bondovek a akčňáků z osmdesátek obecně jsou fajn, jenže když nejsou vtipy rozloženy rovnoměrně a polovina z nich vlastně není moc vtipná, ocitnete se v situaci, kdy na vás začne dotírat nuda. Fogler není úplně zlý, ale k sympaťákovi má daleko a Walken začíná být docela dost ohraný. Maggie Q v minišortkách se nicméně počítá. A malá role Masi Oka jakbysmet. 5/10 ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komedie, která se občas až příliš snaží udělat humor z ničeho, jindy je zase příjemně nekorektní. Hlavní hrdina není vyloženě sympatický, svou úlohu přesto zvládá, stejně jako Christopher Walken jako hlavní záporák (ačkoliv si zde svou roli nevychutnává ani zdaleka tak jako např. v Hairspray), na Maggie Q je naopak radost pohledět. Průměrná zábava, která (ne)urazí a možná si po ní oblíbíte ping pong. Což je na takový film celkem dost. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná jednohubková podívaná, u které jsem se i několikrát zasmál. Děj jednoduchý a místy i trapný. Nepříjemně mě překvapil nic moc výkon Christophera Walkena a nejvíce vadil Dan Fogler, který je dost nesympatický a místy dost otravný. Největší plus je Maggie Q, která je úžasná v každém okamžiku. Škoda, chtělo to mnohem více gagů a lepší obsazení hlavního hrdiny, ale stejně jsem od tohoto filmu nečekal žádný zázrak, a taky jsem ho nedostal, mé hodnocení 2,5 hvězdičky… ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Clekem pohodová oddychovka o ping pongu nebo-li čínsky, ping pongu. Christopher Walken zase perlí a Maggie Q je stejně krásná jako vždy. Zbytek snad ani nestojí za zmínku. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Mělo to potenciál na to,aby to byla taková pohodová ulítlá komedie. Místo toho jsme ale dostali trapárnu, při které jsem skoro až trpěl. Vtipy jsou většinou trapný, Dan Fogler je zoufalec a Walken by si měl uvědomit, že hrát pořád dokola stejné typy blbců není moc dobré. Pochvalu si zaslouží jenom Maggie Q, která je vážně super. To je ale fakt všechno, protože jinak je to jedna velká zoufalost. ()

petero 

všechny recenze uživatele

No tak je som bol spokojný. Je síce pravda že tie záverečné zápasy sú predsa len narýchlo odbité ale tak je to tu zo všetkým. Dlho sa to proste nenaťahuje, čo je len dobre. No predsa len ma sklamal Christopher Walken, ktorý tu nezažiaril tak ako by mal, pretože aj on si svoje vstupy odbije kratučkými vetami a ide sa do akcie. Na druhej strane mi sadla kopa skvelích postáv hlavne Jason Scott Lee ma potešil a samozrejme neuveriteľne sympatická Maggie Q. ()

Reklama

Reklama