Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Randy Daytona (Dan Fogler), byl okouzlující a slavný ping-pongový šampión. Jeho kariéra skončila, když se po vraždě otce zhroutil na olympiádě. Po čase je kontaktován FBI s žádostí, aby infiltroval nebezpečnou ilegální ping-pongovou organizaci. Jejím bossem je vrah jeho otce, nádherně odporný a zlý Feng (Christopher Walken). Ten pořádá tajný nezákonný turnaj v ping-pongu, kde jediným pravidlem je, že žádná pravidla nejsou. V sázce je život a smrt, ale Randy je tentokrát připraven zasmečovat...

Roli nelítostného bosse Fenga si užívá jeden z nejslavnějších hollywoodských záporáků Christopher Walken (Oscar za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Lovec jelenů, nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve Spielbergově krimi komedii Chyť mě, když to dokážeš). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

EdaS 

všechny recenze uživatele

Není to vůbec zlé, ale poměr dobrý/slabý fór mohl být o něco lepší (už jen kvůli tomu originálnímu ústřednímu nápadu). Dana Foglera mám rád už od Good Luck Chuck a potěší samozřejmě i ďábelský Christopher Walken. Každopádně jsem se ale zamiloval do Maggie Q - když masila Bruce Willise ve čtvrté Smrtonosné pasti, docela mi uniklo, jak moc je roztomilá... ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu mě opravdu bavila, je to taková klasická sportovní parodie se vším všudy. Ale to bylo tvůrcům zřejmě málo, tak se rozhodli, že z filmu ještě navíc udělají i parodii na kung-fu filmy a bijáky typu Mortal-Kombat. Tady už to začalo hodně pokulhávat a z příjemné parodie se hodně rychle stane úplná fraška. Přesto to byla docela příjemná oddychovka a obsadit roli hlavního záporáka Christopherem Walkenem není nikdy špatná volba. ()

Reklama

demented 

všechny recenze uživatele

Ja mám takéto kravinky proste rád. Bláznivý dej, krajne nesympatický hlavný hrdina :), záporák, ktorý má prinajmenšom o "kolečko navíc", plejáda viac či menej (skôr viac) obskurných postavičiek, zo všetkých strán hrá Def Leppard...no a ping pong :) Sympatické je, že film sa s ničím nesere a ide na vec hneď od zazačiatku. No a Christopher Walken je boží - "What part of Sudden Death you didn´t understand?" ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 3/10 Hudba 5/10 Efekty 5/10/// +Maggie Q na sebe vždy dokáže strhnout pozornost, obsazení v menších rolích potěší a občas vykouzlí úsměv, pár vtípků je trošku povedených -jen si teď chvilku po skončení film nevzpomenu jaké to byly, takže mi to vlastně moc vtipné a zábavné nepřišlo, ono je to vlastně celé až příliš přehnaná blbost, úplně nesympatický Dan Fogler tomu dává poslední míček do rakve/// Ping pong jako sport mám rád. Když jsem hodně dávno slyšel o tom že se bude natáčet film o Ping pongu, hodně jsem se začal těšit. Když jsem ovšem zjistil že to žánrově bude komedie, už jsem se těšil o něco méně. Mno a po zhlédnutí jsem docela naštvaný, že se jako motiv filmu vzal tento sport a udělali z toho nevtipnou šaškárnu, kde fair play je sprosté slovo a úcta k protivníkovi se vytratila do jiného filmu. Je to škoda, ale tohle vážně není můj styl hry./// Celkem 43%/// ()

campix 

všechny recenze uživatele

Sportovní filmy mám opravdu rád a sportovní komedií taky nikdy nepohrdnu. I když je zde ping pong občas lehce upozaděn a Dan Fogler opravdu není typem chlápka na kterého bych se rád koukal, tak stejně mi z Balls of Fury vyjde příjemná, pohodová komedie na zkrácení dlouhé chvíle. Dá se říci, že většina vtipků funguje a jen občas se najde nějaký opravdu špatný. Walken je zde super a i díky němu mi vychází čistý průměr, který i na podruhé nenudil. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama