Reklama

Reklama

Jaan - E - Mann: Let's Fall in Love... Again

  • Indie जान ए मन (více)

Obsahy(1)

Suhaan (Salman) jde tak tvrdě za svým snem stát se bollywoodskou superhvězdou, až se mu podaří přijít o manželku (Preity). Když po něm začne vyžadovat horentní výživné, dostane Suhaan spásný nápad - když Piyu znovu vdá, této nemilé povinnosti se zbaví. A k tomu se přímo nabízí její neohrabaný nápadník z vysoké, Agastya (Akshay), který ji stále miluje. Je to sice kus dřeva, ale se Suhaanovou odbornou pomocí ji snad dokáže zaujmout... (bolly.cz)

(více)

Recenze (4)

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Docela síla. Rozhodně velmi zajímavý mix žánrů, ale nevím zda-li pro všechny dobře stravitelný. Rozdělil bych snímek na tři části. První je opravdu hodně ujetá a řádně nadsazená bláznivá komedie. Trochu mě to vyděsilo, ale po čase jsem se do toho dostal a začal si to užívat, i když celkově to působilo rozpačitě. Druhá je čistě romantická komedie, která mi rozhodně sedla nejvíce. Poté přijde jeden moment, po kterém se vše zlomí a předchozí vtipný náboj vyprchá. Tímto okamžikem začíná část třetí ve znamení klasického indického romantického dramatu. Pro mě osobně nejméně výrazná a lehce nudná. Hlavní mužské herecké trio patří mezi mé osobní favority. Tu však nepředvedli nic navíc, ale rozhodně ani nezklamali. Preity Zinta je herečka, kterou určitě uznávám, ale mezi mé největší oblíbenkyně nepatří. Její výkon byl s kolegy totožný. Bohužel mě příběh a postavy nedokázaly nadchnout a tím i vtáhnout do děje, takže mé chvilkové koketování se čtyřmi hvězdami bylo mnohokráte sraženo směrem dolů. U indických filmů je docela běžné, že při své délce se žánry střídají, ale nesmí to být příliš násilné a dobře vybalancované. Zde si nejsem příliš jistý, že se jim to povedlo. Hudebně průměrné a stejné hodnocení mám i k filmu. Čekal jsem od tohoto obsazení daleko větší zábavu a jsem zklamán. Slibné, ale přitom poměrně prázdné. Nemohu jinak a přiděluji tři hvězdy. ()

Reklama

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Film na tému ako vydať svoju ženu, dlhý...čo ale nie je na prekážku. Nedajte sa prosím odradiť prvou hodinou, ktorá je plná triviálneho humoru, ktorý tam ani nie je v podstate dôležitý. Anupam ako trpaslík? Prečo? Stále nechápem prečo mu dali rolu, ktorá by sa bola hodila tak akurát pre Johnnyho Levera (komediálne výstupy absolútne nesúvisiace s dejom), ale keď príde na scénu Preity, film naberá iné obrátky a druhá časť je vďaka nej skvelá, Salman nahodí svoje lepšie ja, Akshay prestane koktať a priblblo sa chechtať a atmosféra filmu sa mení na môj obľúbený Bollywood. Romantika, zvraty, láska, sárií a hlavne šťastný koniec. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama