Reklama

Reklama

Braňme se!

(pořad)

Obsahy(1)

Cyklus osobních zážitků těch, kdo přepadeni byli, a návodů pro ty, kdo se tomu chtějí vyhnout. Uvádějí Václav Vydra a Jana Paulová (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Mertax 

všechny recenze uživatele

Neotvírat cizím lidem, nechodit ke starému sousedovi domů, nejezdit stopem a jestli půjdeš večer sama domů, Boženko, tak tě přepadnou, okradou a navrch ještě znásilní, aneb své děti neděste, ale varujte! Vcelku zajímavá sérka dokumentů, ale tohle známe od svých maminek každý.. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Cyklus krátkych televíznych dokumentov o tom ako predchádzať nepríjemnostiam. Nabádanie k absolutnej opatrnosti v každej situácii. Či už sa jedná o prejavy domáceho násilia alebo len o osamelú cestu nočným mestom do svojho domova, tvorcovia tejto relácie vám so všetkým odborne a hlavne nehorázne logicky poradia. Ako zvestovateľov týchto noviniek, čo by mali byť pre každého priemerne inteligentného človeka samozrejmosťou, si vybrali dvojicu skrachovaných hercov Václava Vydru najml. a Janu Paulovú. * ()

Lobotomas 

všechny recenze uživatele

Za zkouknutí to stoji:-). Nektere věci jsou zajímavé, ale objevijí sem tam věci které jsou fakt moc:-D napr. kdyz do vytahu vstoupi nekdo koho neznáte-vystupte, nebo kdyz k vam prijdou na ohlasenou kontrolu plynu a jste sami doma tak si máte pozvat souseda ,aby tam byl s vámi:-D ()

Reklama

Reklama