Reklama

Reklama

Liam, úspěšný dublinský developer, se dostal do finanční krize. Zároveň se ve městě objeví člověk, který mu je takřka k nerozeznání podobný, všude utrácí jeho jménem plné hrsti peněz a vyvolává jeden skandál za druhým.... (AMC Czech)

Recenze (8)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když má dvojitý Gleeson možnost uplatnit svůj nesporný komediální talent, je tahle jízda o krádeži identity a věčném souboji kapitalismu se společným vlastnictvím docela svěží, avšak v okamžiku, kdy veterán Boorman začne hrát na dramatickou notu a klišovitě do nás klavírovat o hodnotách, přichází ztráta dosavadní uvolněnosti. Chápu tu snahu přesvědčit lidi, aby se na chvíli pustili ocasu keltského tygra (ekonomický boom Irska na přelomu století) a věnovali čas svým blízkým, ale co když ta šelma už chcípla..? ()

Gary 

všechny recenze uživatele

70%, 4* s nadhledem. Brendan Gleeson zrovna často hlavní role nedostává a tady má dokonce dvojroli ! Příběh není nijak geniální a jeho zpracování taky ne, ale spousta věcí na něm stojí za to. Samotný Gleeson hraje svůj (nad)standart, ale překvapí hlavně Kim Cattrall (Sex ve městě) v roli jeho manželky. Ale scény dvojníků jsou zpracováním trošku pozadu (opravdu se nedají přirovnávat k dvojitému McGregorovi z The Island). Tak či tak, příjemný film na odpoledne, na který nejspíš do druhého odpoledne zapomenete. ()

Peiper2 

všechny recenze uživatele

Nepříliš originální, ale přesto dobrý irský thriller o dvojčatech, z nichž jeden je bohatý a úspěšný podnikatel a druhý byl vychován cizími rodiči a žije v chudobě. Nakonec se to ale prohodí... Zajímavá je vedlejší role kněze Ciarána Hindse. Určitě stojí za to se na tento film podívat. ()

yolana 

všechny recenze uživatele

Hlavní postava Liam je klasický zbohatlík, má cynickou a rozkošně snobskou ženu (kterou skvěle hraje Kim Cattrall), rebelujícího syna, neustále čtoucího Marxe. Jednoho dne mu ale vstoupí do života dvojník, a změní od základu jeho dosavadní život. Příjemná "skoro" komedie. ()

Reklama

Reklama