Reklama

Reklama

Stalo se o Vánocích

(TV film)
  • USA On the 2nd Day of Christmas (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Trish a její neteř Paty, kterou si po smrti své sestry adoptovala, se dostanou v době Vánoc do nepříjemné situace. V obchodním domě je nachytá strážník Bert, který je jinak hudebníkem, při krádeži. Situaci ještě víc zkomplikuje fakt, že Bert a Tirsh se do sebe na první pohled zamilují... (oficiální text distributora)

Recenze (12)

freddy 

všechny recenze uživatele

Příjemný vánoční romantický film, který by u mne neobstál v jiném než vánočním období. Během Vánoc jsem ochoten vánočním filmům docela dost chyb odpustit a pokud nejsou ty filmy vysloveně špatné či podprůměrné, tak se uchyluji k nestrannému průměrnému hodnocení. A to je samozřejmě i případ tohoto vánočního filmu, který jsem poprvé viděl někdy před dvěma lety na Štědrý večer. Toto bylo podruhé, co jsem se na něj podíval, a opět jsem na něm neshledal nic špatného, nic, co by mi dávalo důvod či záminku k tomu jít s hodnocením dolů. Tohle je neškodný průměrný vánoční film, který si dává za úkol pouze pobavit a trochu zabavit diváky od vánočního shonu a nabídnout na necelých 90 minut odlehčení. Takže já na rozdíl od většiny hodnotících tenhle film neodsuzuji. Možná proto, že mi zase tak špatný nepřišel, možná proto, že už jsem viděl mnoho a mnoho vánočních filmů a mezi nimi i některé opravdu nepodařené, kdy v porovnání s nimi je tenhle film velice kvalitní záležitost. Ale když ho porovnám s většinou vánočních filmů, které jsem dosud viděl, tak je jasné, že mi z toho vychází takový krásný průměr. A tak po zralé úvaze jsem se rozhodl, že tomuto vánočnímu romantickému rodinnému filmu udělím průměrné tři hvězdičky. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Sentimentálny romantický vianočný film, ktorému dávam tri hviezdičky len preto, že som sa nechal uniesť predvianočnou atmosférou a mám Vianoce rád. Keby som si to pozrel počas letných mesiacov, musel by som jednu hviezdičku strhnúť. ()

Marina111 

všechny recenze uživatele

Kedysi moja milovaná vianočná snímka. Vidieť ju prvý raz teraz, asi mám na ňu iný názor, takto však pre mňa ostáva milou pripomienkou detstva. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Víte, já mám ráda romantické filmy, vlastně jsem na nich skoro závislá. Ale co je moc, to je moc. Tohle byla neobyčejná šílenost, blbost naentou. A nezachránil to ani Mark Ruffalo, který nepředvedl absolutně nic. Hrůza...Nedívejte se na to, jestli si nechcete zkazit svátky. Slabých 15% a ani o ťuk víc. ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Americké slaďáky o kouzelné moci Vánoc snáším se sebezapřením, ale tohle tvůrci vážně přehnali. Jaké je vlastně morální poselství tohoto filmu ? Můžeš krást jako straka, ale když máš dobré srdce a těžký osud, bude ti odpuštěno a nebudeš vůbec potrestán. Je mi líto, ale nemůžu sympatizovat s hrdiny-zloději (tedy aspoň ne v žánru romantické komedie). ()

MoniqueM 

všechny recenze uživatele

Od první minuty předvídatelná vánoční kravinka, vhodná ke svátečnímu mozkovymývání, kde jedno klišé střídá druhé. Máme tu zlobivou slečnu, která proplouvá životem podle svého a vzorného chlapce, který až po jejím boku zjišťuje, jak nudný život doposud vedl. Jeho rodina si slečnu přirozeně zamiluje a postaví se za ni proti jeho přísnému a neoblomnému šéfovi. A samozřejmě vše zachrání Santa Claus. Jedno kouknutí stačí a dá se to dodívat i do konce, když u toho člověk třeba peče cukroví nebo zdobí stromek, takže primitivní zápletku moc nevnímá a bere vše se sentimentální rezervou. Jedna hvězdička za jeden či dva vtipné momenty a jedna hvězdička za Davida Hewletta. ()

Reklama

Reklama