Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Sestrám Kjó a Asu zemřela maminka a táta od nich utekl kvůli dluhům. Teď bydlí samy v bytečku o jednom pokoji, starají se jedna o druhou, pokouší se splatit včas nájem a poznávají nové sousedy. Jaký asi může být příběh svou chudých sester? (Zíza)

Recenze (4)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Není to špatné anime; je to milé poklidné, plné sourozenecké lásky a nepochopení ("v dobrém slova smyslu"). S holkama je fajn, příjemně. Opening byl sice strašnej, ale ending to jakž takž nahrazoval. Některé díly byly lepší jiné slabší. Jenomže poslední asi dva díly byly takové pro mě nepovedené - obzvláště ten poslední. Což ztrácí na kráse. Přesto silné 2*. Když hledáte něco, co se netočí kolem milostných vztahů, chcete něco klidného a roztomilého, něco, co by vám mohlo vyloudit potutelný úsměv na tváři... tohle by mohlo být ono. ()

yenn 

všechny recenze uživatele

Kjó (15) a Asu (9) jsou sestry. Maminka jim zemřela brzy po narození Asu, otec se dostal kvůli své hráčské vášni do finančních potíží a odešel neznámo kam, a tak dívky nyní žijí samy ve skrovném bytečku. Binbó šimai monogatari vypráví deset vcelku nezávislých příběhů z jejich života. Není to dílko, bez jehož zhlédnutí byste nemohli žít, ale pokud se pro něj rozhodnete, uvidíte přiměřeně sentimentální a milý seriál, který místy trochu podceňuje diváka a má mimořádně vyvedenou úvodní znělku. 6/10 ()

strougy 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemné anime, co hodně těží ze sympatických postav jak obou sester, tak i ostatních v čele s majitelem baráku či bohatou Ginko, díky čemuž jsem byl schopen přejít i přehnanou sentimentálnost či přímo plačtivost některých epizod a po většinu času držet sestrám palce. A závěrečnou písničku si budu pobrukovat ještě asi hodně dlouho... ()

Larky 

všechny recenze uživatele

Hloupoučký a zbytečně moc naivní seriál. Dvě sestry, které se navzájem zbožňují, s neutuchajícím optimismem překonávají všechny překážky. A že jde už skoro o život (málo peněz, vystěhování) je přece jedno ne? Vždyt jedna má druhou. Patetický, nudný (epizody jsou si dost podobné) až místy debilní seriál. Kdyby šlo o 2 OVA tak proč ne, ale 10 dílů sledovat tuhle dokola se opakující nudu? Možná je chyba u mě, nevim, ale tohle šlo totálně mimo mou osobu. Lepší *BTW: co mě neuvěřitelně vytáčelo bylo slovo onee-chan (starší sestra) v každé druhé větě. Chápu, že se takto oslovují, ale říkat to tak často, navíc když jsou v místnosti jen dvě? ()

Reklama

Reklama