Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsou to téměř děti a jejich domovem je ulice. Americký film o nezvyklém přátelství dvou mladých lidí na pokraji společnosti. Jane je dívkou ulice a předávkování drogou ji přivede do nemocnice. Utíká, když se má podrobit testu HIV. Patnáctiletý Tony ji v nemocnici zahlédne a dívka je mu od té chvíle zjevením anděla, milenky i matky zároveň. Přilepí se na ni jako na jedinou bytost, která o něj kdy projevila zájem. Spolu kradou a přežívají, jak se dá. Jane postupně odvyká drogám a je z ní pohledná mladá dáma, Tony bojuje svůj vlastní životní zápas... (16mm)

(více)

Recenze (26)

Zikus 

všechny recenze uživatele

Skromný, ale silný, emocemi nabitý snímek. Kupodivu ale právě ta skromnost a nenápadnost tomu dodává něco více. Oba dva aktéři předvedli myslím slušný herecký výkon. ()

HaBe 

všechny recenze uživatele

Syrový a přitom dojemný. Neuvěřitelně silný film, při jehož konci mě mrazilo. Zaslouží si film, který s člověkem tak zamává, něco jiného než 5 hvězd? ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele

Samantha Mathis hrajě skvěle. Velmi smutný příběh, ale přesto mě to nijak zvlášť nedojalo, nezasáhlo. Naturalismus, špína ulice a devadesátky tam jsou zachyceny krásně. ()

Sejkorka 

všechny recenze uživatele

Konečně 100% a 5*, okamžitě do oblíbených. Koncert dvou herců. Samantha Mathis (znám ji jen z Malých žen z devadesátek) a Joseph Gordon-Levit (třeba 50/50). Oba dva mají AIDS, on je mladší a už dobublává. Vidí v ní anděla, zamiluje se do ní. Ona vystudovala universitu a stala se z ní narkomanka a prostitutka. Společně kradou, hledá je policie a nakonec jedou k horskému jezeru, o kterém mu vyprávěla. Myslel si o ní, že je anděl, ale nakonec byl andělem on pro ni... ()

Reklama

Reklama