Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Fong (Jackie Chan) je hazardní hráč. Na celém světě existuje pouze jediná představa, která ho dokáže vyděsit víc než jeho dotěrní věřitelé: dostat na starost plačící nemluvně! (oficiální text distributora)

Recenze (92)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Obrovské prekvapenie. Zábavné a svižné skoro ako za starých čias. Samozrejme, najťažšie vylomeniny už predvádzajú vedľajší hrdinovia, ale aj Jackie ešte zvládne zopár slušných kúskov. Porcie akcie sú prekvapivo štedré a s veľmi solídnou choreografiou. Vystrihať z toho tak 20 minút scén typu "tu máš zakakanou plienkou do ksichtu" a označil by som to za veľký comeback. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Zloději mají mít pravidla,…ale občas musejí improvizovat!! Jackiemu karate jde, humor nestojí jen na jeho postavě, ale svojí troškou do mlýna přispějí i ostatní. Celkově to celé ve mne zanechává i přes tragický dabing sympatický dojem. I díky milému dítěti. A nebojte se k tomu přizvat své děti!! Ty se budou smát i tam, kde vy spíš budete přemýšlet o trapnosti. Takže: JÁ ***, ale děcka – to jsou jasný ****. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Jackie ještě před letošním americkým Forbidden Kingdom zafušoval do rodinné podívané v hongkongské variaci na Tři muži a nemluvně. Stejně jako fantasy mlátička od do té doby režisérského packala nevzbuzovaly Jackieho eskapády s minimem v řadách ortodoxních fanoušků dopředu moc nadšení. Ne že by nebyl Chan komediálně schopný a otrkaný, jenže ve filmu tohoto typu musí nebohý chlap obvykle zapásit s plínkami plnými hovínek, marným utěšováním malého řvouna apod. a ještě k tomu balit nějakou pěknou maminku, což zde (kolikrát v méně zábavné formě) ve spojení s uslzeným patosem dostává více prostoru na úkor typicky chanovsky ekvilibristických okamžiků. Jelikož stopáž spadá opravdu mezi přemrštěné, z průměrné zábavy tento kousek nevytrhne ani pár slušných bitek, ani dolování mléka z Jackieho bradavky. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Parádní akčněkomediální oddychovka, která prostě naprosto jednoduše splní to co se od ní očekává a to nenásilně a hlavně výborně zabavit. Jackie Chan je tady opět tradičně skvělej, choreografie soubojů parádní a celková svižnost příběhu je na 134 minut až zarážející, škoda že se to v závěru zvrhne až na moc velkou blbinu, i když stále se skvělou akcí a že příběh je takovej dost tuctovej, ale ono to v konečným účtování na zábavnost nemá stejně vůbec žádnej vliv a o to jde ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to dosť dobrá akčná komédia s Jackie Chanom, ktorý patrí medzi jeho lepšie filmy. Má celkom dobrý príbeh o trojici schopných zlodejov, ktorí neustále potrebujú peniaze kvôli svojim nákladným spôsobom života, či už kvôli hazardu alebo ženám, no aj tak sú stále v dlhoch a tak keď dostanú ponuku uniesť malé dieťa pre jeho starého otca, kvôli vysokej odmene to s pochybnosťami predsa len urobia. Lenže situácia sa skomplikuje, dvaja z nich sú nútení sa o dieťa dočasne postarať a kvôli tomu sa ich postoj k únosu postupne mení. A to ich samozrejme stojí len samé problémy. Spracovanie sa mi páči, síce zápletky s malými deťmi moc nemusím a to hlavne v tomto žánri, ale v tomto prípade si nemôžem sťažovať. Po dynamickej úvodnej fáze, v ktorej nechýba akcia a ani zoznamovanie so zaujímavými postavami tempo na nejaký čas očakávane trochu upadne, keďže priestor dostane samotné staranie o dieťa, ale aj toto je celkom dobre zvládnuté a v druhej polovici sa to už zase rozbehne. Síce občas sa predsa len nájde nejaká situácia, bez ktorej by som sa kľudne obišiel, ale inak ma to takmer po celý čas dosť bavilo, za čo môžu aj samotné postavy a ich osobné línie, ktoré mi prišli zaujímavé a kľudne mohli mať aj viac priestoru. Akcie je tu pomerne dosť a je vydarená. Je veľmi dobre natočená, rozmanitá a tradične nadmieru nápaditá. Síce vidno, že Jackie Chan má už predsa len svoj vek, ale aj tak sa tu nájde viacero dobrých súbojov, zaujímavé kaskadérske kúsky a potešia aj rôzne naháňačky. Najviac sa mi páči akcia v strede filmu so zaujímavou situáciou v byte, kde sa stretnú takmer všetky zásadné postavy nasledovaná výbornou automobilovou naháňačkou, ale až na trochu infantilné skákanie na trampolíne a časť pri kolotočoch sa mi páči všetka akcia, hlavne finále v sídle hlavného záporáka, prípadne úvod. Dobre je na tom aj humor, väčšinou nepôsobí až tak detsky, ako je v podobných filmoch zvykom a viackrát som sa výborne pobavil. No na moje prekvapenie sa vydarila aj dramatická stránka, hlavne línia s otcom hlavnej postavy mi prišla dosť emotívna. Herecké obsadenie je výborné, Jackie Chan a Louis Koo v hlavných úlohách, slušní záporáci, obzvlášť Ken Lo a viacero zaujímavých vedľajších postáv, hlavne Biao Yuen v úlohe policajta alebo Charlene Choi. A potešili ma aj Daniel Wu a Nicholas Tse, ktorí tu majú vtipné cameo. S réžiou a technickou stránkou som nadmieru spokojný, chválim vizuálnu stránku, akciu, humor, dokonca miestami fungujú aj emócie, Benny Chan s týmto žánrom nemá žiadny problém. Jackie Chan v mladšom veku natočil aj viacero lepších filmov, ale ani Akcia nemluvňa ma nesklamala, stále je to podstatne lepšie, než čokoľvek z jeho americkej produkcie, len škoda, že je to zároveň aj jeho posledný film, v ktorom som si akciu naplno vychutnával. 77% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Konečne prvá poriadna akčná baby-komédia s akčnou hviezdou, ktorej môžem s úsmevom udeliť štyri hviezdičky. Je to celé milé, úsmevné, ale zároveň aj poriadne ostré a cool. Asi je potreba, aby takéto filmy vznikli mimo hollywoodskej základne a Jackie Chan dal na ne recept. Koniec je dokonca aj jemne zdramatizovaný a na Jackieho tvári sa okrem rôznych grimás objaví aj mimika ozajstného herca. Film takéhoto formátu prekvapil aj netradične dlhou, ale zato stále svižnou stopážou. Lebo pokiaľ sa iní svalnáči inokedy s deťmi trápia a ledva čakajú, kedy ubehne povinná 90minútová stopáž, tak Jackie aj celý štáb si to s prckom viditeľne užíval až do konca. Samozrejme, že strohosť príbehu a niektoré otrepané scény nemožno prehliadnuť, ale na tom prekvapivom celku sa to nenápadne stratí. 80%. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan opět trochu víc pro děti, ale tentokrát docela stravitelně. Možná se tady v první půli moc málo kope a to dítě na můj vkus až moc řve. V druhé půli tohoto docela dost dlouhého snímku se to ale docela rozjede a Jackie začne mlátit, tak jak to máme rádi. Takže nakonec docela příjemná Chanovka, určitě o hodně lepší než rodinné taškařice co točí v Americe (Tuxedo, Medailon apod.) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zbytečně natáhlá Chanovská konina, občas mírně infantilní, ale co byste čekali, když jednu z hlavních rolí hraje mimino. Naši ústřední hrdinové jsou sympaťáci, ale ta stopáž je prostě přestřelená až hanba. 60% ()

ladynka 

všechny recenze uživatele

Potěšila mě role pro Michaela Huie, jehož postava pro mě představovala to nejzábavnější z celého filmu (jeho typický sympatický podvodník). ()

predators 

všechny recenze uživatele

4*, ale s odřenýma ušima. Nevadila mi ani tak délka filmu, jako to, že když je to Jackie Chan, je tu málo akce a ty co tu jsou, jsou spíše průměrné. Ale i tak jsem se nasmál(hlavně při honičce v Jackieho bytě) a o to šlo autorům asi více. Souhlasím s více lidma, že se jedná o Jackieho průměr.70% ()

klerik

všechny recenze uživatele

Toto bolo na mňa trochu moc. Dokonca aj choreografie sa opakujú. Ale nedíva sa na to zle - teda na akčné pasáže, lenže žltý humor bol tentokrát príliš... skrátka príliš. Zlaté DRAČIE DVOJČATÁ či podobne šialené ale pre mňa prijateľnejšie SÚKROMNÉ OČKO... ()

Reklama

Reklama