Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všichni máme svoje nádraží, kam vlaky přijíždějí, na chvilku zastaví a pak, po chvíli, kterou si sami určujeme, pokračují dál svojí cestou. Jen pár vlaků zůstane v naší stanici navždycky. (oficiální text distributora)

Recenze (15)

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Veskrze milý krátký filmeček o tajemství "toho pravého pražského undergroundu" a o tom, že každý jednou bude muset naskočit na svůj poslední vlak... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Zpěvem se prý nedá uživit. Má důvěra v toto tvrzení není nijak přehnaná, ale výpravčí Hegerová, rolbař Laufer, hajný Korn, učitelka Kubišová, pekařka Bílá či řezník Bobek prchají podzemím z civilní práce na svá vystoupení a tak na tom snad něco bude. Jinak jsem tento kraťas tradičně nepochopil a i když se v životě jen velmi nerad trápím, tak smutné písničky paní Hegerové mi paradoxně zase zlepšily náladu. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

"Není nás už moc, co takto žijeme. Podzemím už skoro nikdo nechodí. A přitom tady se děly zvláštní věci a ještě se dějí." ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Koháku, cos to spáchal? To má být podzemní sonda do života českého hudebnictva? A proč ten kůň pochodující na kolejích? To je nějaká mě neznámá metafora založená textu nějaké písně ústřední představitelky? Buď jak buď, záležitost je to celkem příjemná, fajn záležitost, přestože některé záběry alespoň mě nedávali sysla a když už sem u zvířeny, tak prim hrál onen komoň na trati a s ním i plazivé prase, jehož nositele jsem já, barbar čs hudební historie nebyl schopen rozpoznat, kaju se.... Nebo vlastně ani ne... Sledovati možno zde. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

Skvělý studentský film s originálním nápadem, profesionální kamerou, hudbou... (rozto)milost by se dala krájet! 90% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Trochu zbytečně přepálený začátek, který navnadí na pseudodokument, ale pravá a milá zábava přijde až zhruba v půlce, se všemi těmi cameo slavných zpěváků a samozřejmě s nástupem prasečí hlavy. Celkově to osciluje mezi nostalgickým zamyšlením, nostalgickým a jemným humorem, a právě tím pseudodokumentem. Příjemně zahrané, a kamera kouzlí, co se dá, a z každé lokace vytěží, co se vytěžit dá. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Originální Kohákův nápad a skvělé herecké obsazení. Přidávám se k Tom_Lachtan - koňskou metaforu jsem taky nepochopila. Jinak se mi to ale hodně líbilo a hlas Hany Hegerové do pražského "undergroundu" naprosto pásnul. ()

fragre 

všechny recenze uživatele

Překvapivě příjemná, občas poetická a stále trhlá záležitost. A k tomu ty reálie zapomenuté železniční staničky. ()

Reklama

Reklama