Reklama

Reklama

Robot Chicken

(seriál)
USA, (2005–2022), 41 h 43 min (Minutáž: 10–12 min)

Hrají:

Seth Green, Breckin Meyer, Abraham Benrubi, Sarah Michelle Gellar, Mila Kunis, Alex Borstein, Macaulay Culkin, Scarlett Johansson, Mark Hamill (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(11) / Epizody(224)

Obsahy(1)

Satiricko-parodický seriál produkčního týmu okolo Setha Greena si nebere servítky a paroduje nejenom popkulturní fenomény a aktuální aféry, ale i kultovní filmy a seriály. (SaNcHeZ_cz)

Recenze (119)

cheonsacz 

všechny recenze uživatele

Asi by mi to přišlo více zábavné kdyby to bylo děláno jinou animací. Prostě asi nejsem ten typ co se baví u humorného seriálu kde hlavní postavy jsou panenky Barbie. Takže tenhle seriál není nic pro mne, ale neodsuzuju to. Každý má rád něco jiného :) a některé scénky jsou docela vtipné... jen mi prostě nesedí ty postavy Barbín a Kenů v převleku za Superhrdiny :D ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Z nedostatku novejch dilu mejch oblibenejch serialu jsem zkusil tenhle. A prekvapilo me, proc ma takova kravina tak vysoky hodnoceni. Prvni serie je totiz naprosto mimo, fory jsou bud desne dlouhy a bohuzel nevtipny, nebo naopak naprosto priserne kratky, kdy staci, aby ste zrovna kejchli a prosvihnete dva fory. Navic to zpracovani je fakt priserny, jak kdybych ve skrini vyhrabal plastelinu a stary omlaceny panacky, nalepil na ne z papiru vystrizeny pusy a zanimoval je. Ale tak nak z nudy jsem dokoukal celou prvni serii, ke konci uz jsem si na animaci zvyknul, sice me to furt nijak zvlast nebavilo, ale aspon me to prestalo srat. Jenze pak jsem zacal s druhou serii a to je naprosto jiny kafe, dlouhy fory jsou dlouhy presne akorat a kratky jsou sice kratky, ale ne nejak ultimatne, takze vetsinou kazdej for ma nejakou fajn pointu a i kdyz mi toho samozrejme spousta unika, protoze to je desna hromada narazek na osobnosti, filmy, kulturu atd. a to hlavne americkou a clovek to proste vsechno nemuze znat, vetsinou jsem se aspon parkrat za kazdej dil zasmal. No a nejak me to zaclo bavit, takze ted uz mam v sobe tri serie, pricemz prvni mizerna a druha s treti zhruba na stejny urovni a hodne vtipny. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Komiksy, seriály, aktuální filmy, politická scéna a parádní dávka nekorektnosti v až nesnesitelně rozkývané kvalitě. Jeden díl chci vidět zas a znova, u dalšího se ani nepousměju. Nejnezapomenutelnější jsou samozřejmě ataky do Star Wars či vlastní sebeparodie, protože tam šijí Green a spol. do svých nejmilovanějších kultů, ale mojí srdcovou záležitostí jsou malé role mých oblíbenců z Buffy. Být jich více, vydržím u Kuřete celých úctyhodných devět sezón. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Výborný nápad takhle parodovat filmy, seriály, reklamy, pořady, osobnosti i sebe sama. Akorát se mi bohužel sem tam stává, že nedocením vtipy, o kterých evropský střed nic neví (Beastman, apod.). Některé gagy Vás dostanou do kolen, jiné nepochopíte, někdy je to až ubohé, ale za shlédnutí to rozhodně stojí. 85% = 4/5 ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Robot Chciken je zajisté fénomén, ale já se nemůžu zbavit dojmu že první série je takový trochu suchý rozjezd. Bohužel celkem dlouhej, co se ale musí vyzdvyhnout je rozhodně finální znělka to "kvokání" je geniální, a taky to že Green sehnal toliko neuvěřitelných celebrit. Jo a taky famozní poslední epizody kde vždycky všici zhebnou:-D Dávám hodně silné 4*, protože Family guy který sjíždím zároveň mi přijde lepší. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (11)

  • Les Claypool je skladateľom hudby v seriáli. Tiež zložil a naspieval hudbu pre seriál "South Park" a je lídrom skupiny Primus. (ČSFD)
  • Hoci väčšina stop-motion animovaných figúrok je vyrobených z hliny, figúrky v tomto seriáli sú hybridy plastických končatín bábik a polystyrénových trupov alebo hračiek, ktoré sú kompletne vyrobené z plastu. Veľmi málo malých figúrok, ako sú lumíci v Animal Kingdom, je vyrobených z hliny. (ČSFD)
  • Šialený vedec, ktorý nikdy neprehovoril, sa volá Fritz Huhnmörder. Huhnmörder v nemčine znamená "vrah kurčiat". (ČSFD)

Související novinky

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

08.04.2021

Další špatná zpráva pro letní sezónu v kinech – sci-fi blockbuster The Tomorrow War s Chrisem Prattem totiž po dohodě zamíří na streamovací službu Prime Video od Amazonu. Snímek původně zaštiťovalo… (více)

Pinocchio vs. Pinocchio: Burton vs. del Toro

Pinocchio vs. Pinocchio: Burton vs. del Toro

17.11.2012

Děsil nás v podání Roberta Benigniho, bavil jako vedlejší figurka v Shrekovi. Dřevený panáček, který toužil být chlapečkem z masa a kostí. A pořád lhal, tak měl z toho často erekci nosu. Pochází z… (více)

Reklama

Reklama